update

Det har blivit dåligt med uppdatering i bloggen under helgen. Tyvärr kommer jag kanske att ha bloggtorka ett tag framöver då en av mina närmaste vänner har råkat väldigt illa ut. Det är många tankar som sitter i skallen och som blockerar min inspiration till att blogga som vanligt.

/mikaela


my cats

Här kommer bilder på mina katter som jag fotade idag. :)

Tuva f. 2008








Ida f. 2006-03-31






Snook f. 2009




God kväll

Sitter vid datorn och lyssnar på Michael Jackson, dricker cola och äter kakor vilket jag genast borde sluta med eftersom jag ska gå och lägga mig inom 55 minuter! Hög på socker = sova? Njaaa...

Har haft en lovely dag och tagit en massa kort på djuren här hemma och i stallet! Hann dock bara fota en utav de nya ponnysarna från Irland och det var den här söta filuren som lilla Maya och Iza har köpt tillsammans, eller ja deras föräldrar.. ;)


Kate heter denna skönhet! Hon är en 6-årig C-ponny direktimporterad från Irland och kom till Hamre igår. :)

Lägger in ett särskilt inlägg med några bilder på mina katter alldeles strax och sen blire sängen för imorn ska jag vara i stallet halv åtta. Fodra, släppa ut hästar, mocka, äta lunch, ta in hästen, borsta och sen klippa henne står på morgondagens schema! Blir bilder på henne före och efter klippningen imorn.

Puss/m

äntligen fredag!

Idag vaknade jag sjukt tidigt, var uppe och åt frukost redan vid nio imorse och jag kunde inte somna om efter det så jag slog på tv:n och slökollade på mtv i typ en timme. Älska musikvideos! Såg Taylor Swifts nya video för första gången och aww så söt den va.

Nu har jag precis duschat, äntligen säger jag bara!! Varmvattnet var ju avstängt hela dagen igår och när jag skulle duscha vid ett på "kvällen" innan jag skulle sova så fanns det fortfarande inget varmvatten så jag fick minsann lägga mig och sova ändå. ;( Nu känner jag mig äntligen som en människa igen!

Det är fredag idag och jag skulle vilja dra ner på stan med mina vänner och fika och strosa runt men jag har varken pengar eller tid till det idag. Istället har jag lite ärenden att göra nu innan klockan blir alltför mycket. Sen ska jag åka ut till stallet och ta hand om Challe. :)

Igår kom det en massa nya ponnysar till stallet direkt från Irland så idag tänkte jag ta med mig kameran och fota några av dem om jag hinner, det är ju så fint väder ute! Hinner jag inte idag har jag ju iofs både lördag och söndag på mig då jag och Emelie ska ha stalljour tillsammans båda dagarna.

See ya later nu ska jag fixa lite saker! Puss/m

höstmys

Sitter vid datorn och ska strax ta en dusch innan jag kryper ner i sängen. Nu när det börjar bli mörkt och kallt ute tycker jag det är supermysigt att bara sitta och lyssna på musik som får en att fundera över saker och ting på ett lite bradåligt sätt. När man väcks av tankar som inte nått en på samma sätt tidigare och man kanske inser saker som man förut aldrig tänkt på.

Så jag tänkte dela med mig av en favoritlåt som jag har just nu och som spelas varm på min spotifylista!

Lyssna och njut


how u doin?

Dagen har varit en jag-mår-rätt-bra-men-orkar-inte-gå-utanför-dörren-dag. Som tur är har jag världens bästa vänner som ställer upp och fixar saker när jag bara orkar vara hemma och inte träffa folk. Sandra tog hand om både min häst och om intaget idag.

Tack gumman du är guld värd! <3

Besök hennes blogg vettja!
http://sandraellenor.blogg.se

Har ägnat dagen åt att bara chilla. Har mest setat vid datorn, fixat lite med bloggen och bl.a gjort en ny header som jag själv blev väldigt nöjd med. Har hjälpt Jessica lite med hennes blogg också men kände nu på kvällen att jag inte orkade riktigt så ska hjälpa henne mer en annan dag.

Tittade på Idol och blev faktiskt rätt besviken på dagens avsnitt. Det byggdes upp en sån otrolig spänning under hela programmet och så fick man ändå inte veta vilka som gick vidare! Tro mig jag kommer sitta spikad framför tv:n imorn när det är dags för sista delen av slutauditionsveckan! Nästa vecka börjar kvalveckan och jag har läst att biljetterna dit är gratis.. Synd att man inte bor i sthlm och kan gå, det skulle ju vara hur kul som helst.

En stor applåd till Idoljuryn som alltid kommer med små roliga kommentarer och gör varje avsnitt till något speciellt! Jag gillar särskilt Bagge!



- Var har vi han som gråter hela tiden?
- Jag skulle hellre ha 200 skrikande apor i en bil än att se det här framträdandet igen!
- Grattis, det här var SÄMST idag.


o.s.v..

Jag har många favoriter i årets idol bl.a Mariette, Tove, Erik, Gabriel, Piotr och Clara. Vem är din favorit?!

Till min stora lycka såg jag i en av reklamerna att Parlamentet börjar sändas igen den här veckan! Missa inte det nu på söndag 20.30! :D



Puss/m

Dagens ros

Dagens ros går till tjuvlyssnat.se som alltid bjuder på ett skratt!

Två tjejer ~20 kliver på stadsbussen i centrum och börjar frenetiskt samtala om huruvida deras gemensamma killkompis ska göra slut med sin tjej.
Tjej 1: Men vill du ligga med han då?
Tjej 2: Näe, vill du?
Tjej 1: Det är det enda sättet som jag vet fungerar.
Båda börjar skratta.
Tjej 1 (allvarligt): Men det är ju för hans eget bästa!
Paus.
Tjej 1: Vi tar det på lördag när vi har supit ner honom…


fröken ivrig

Som ni ser så kunde jag inte hålla mig till imorgon, utan bytte lite färger redan nu ikväll.. eller.. hmm.. det är faktiskt mitt i natten nu, eller rättare sagt morgon.. Klockan tickar iväg och är snart halv fyra precis som igår! När ska jag lära mig att gå och lägga mig i tid? Frågan är om jag kommer orka upp ur sängen innan tio imorn eller om jag ska duscha nu innan jag går och lägger mig.. fast risken finns ju då att jag blir ännu piggare av att duscha.. Livet är så jobbigt ibland känner jag! ;p

Hur som helst så har jag faktiskt en rätt godkänd anledning till varför jag fortfarande är vaken. Jag surfade runt på qx.se och där i ett klotterinlägg stod det att Paramore har släppt sitt nya album "Brand New Eyes" på sin hemsida så man kan gå in där och lyssna hur mycket man vill! Tror ni jag kunde hålla mig från att göra det då eller? Nää.. just det!



Jag längtar tills hela albumet släpps så man kan lyssna på alla låtar på spotify och vara busig och ladda hem det från piratebay.. (h) Vill faktiskt köpa det också, men har inte riktigt råd nu vah.. Tänker faktiskt lägga pengarna på att köpa en biljett till deras konsert! Så fort pengarna rullar in så är det jag som köper mig en biljett kan jag tala om. Åååh, jag längtar redan!! Den 30 november kommer de till Stockholm och jag bara känner på mig att det kommer bli så gryyyymt!

Min personliga åsikt efter att ha lyssnat igenom alla låtar ca 2 gånger är att "Brand New Eyes" av Paramore verkligen överträffar alla mina förväntingar som jag har haft. Det är så grymt mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig! Jag har lyssnat på dem sen slutet av 2006 och det här är nog det bästa albumet de gjort om jag får säga vad jag tycker! You rock! ;D

Nu måste jag dock sluta vara en sån musikidiot och faktiskt gå och lägga mig! Hörs när jag vaknat igen kära läsare. Go'natt eller ähhh.. go'morron! ;) /m


babyrosa eller?

Det lutar mot att jag kommer byta min färg på texten här på bloggen, men det är inte så många som har svarat än så jag väntar tills imorn kväll innan jag eventuellt byter. Har ni några förslag på hur jag ska göra? Ska jag ändra textfärgen eller bakgrunden, både och och isf till vilka färger?

Nu ikväll har jag äntligen fått USB-sladden till kameran så fr.o.m nu blir det lite mer aktuella bilder till mina blogginlägg! Här kommer två bilder som fanns på kameran.


Min katt Tuva myser i sängen :)


Lizzy njuter av solen en skön höstdag i början av september :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på dagens idol-avsnitt och sen blir det till att sova! Imorn får jag upp och hoppa tidigt för varmvattnet stängs av vid tio och jag vill gärna hinna duscha innan.. GO'NATTEN! /m


hejje!

Nu har jag nyss kommit hem från stallet! Smart som jag var lyckades jag glömma mina nycklar i skåpet så min stackars mamma fick ställa upp och köra mig fram och tillbaka till stallet! Jag som hade fixat skjuts hem och slapp åka buss för en gångs skull, nej men då får man åka en extravända.. Nu är jag iaf hemma och tänkte bara kika runt lite på internet och sen lägga mig i sängen och kolla på dagens avsnitt av idol. Längtar!! :D

Fick en kommentar av en anonym filur där det står såhär:

"Du får jäääääättegäääärna byta färg på din text,
lite drygt att kisa för att se vad det står ^^
Puss!"


Så nu frågar jag er mina läsare?!
Ska jag byta färg? Är det svårt att se vad det står?

Själv tycker jag inte att man behöver kisa för att läsa men det kan ju vara olika beroende på vilken dator man har..? Jag vill gärna att så många som möjligt svarar, det är ju för er läsare jag fixar och trixar med design och färgbyte liksom. :)

Puss/m


fyfan vad bra den här låten är!



Jag kan lyssna på den om och om igen. <3

Godmorgon?

Godmorgon! Haha, ja det är faktiskt morgon för mig. Sitter här helt nyvaken.. steg väl upp vid typ två kanske. Råkade fastna framför datorn i natt och skrev en massa. Inte så smart att vara vaken till fyra på morgonen kanske, men jag var ju bara tvungen att ta vara på min skrivaranda när den väl kände för att existera!

Som jag skrev igår så tänkte jag klippa min häst idag, men nu kommer det bli alldeles för mycket folk i stallet när jag kommer ut så jag spar det till någon dag senare i veckan.


Nyklippt häst 2008!

Jahapp, nu är det nog dags för mig att äta lite frukost/lunch och sen glida iväg till stallet. Ska rida ut en sväng i skogen på min pärla, det är helt underbart höstväder ute! Efter det blir det att kolla in hoppträningarna för Bobo. Tar med mig kameran så får vi se om det blir några bilder. Jessica har dock inte hittat USB-sladden än, men hon har lovat mig att hon ska leta som en tok idag! Så har jag tur kanske jag kan lägga in mina ehm typ 500 bilder snart.. ;)

Kommer förmodligen missa idol ikväll också, men det är ju bara så skönt att jag kan kolla på tv.se/idol när jag kommer hem! Ha en bra dag people! Tjaatjaa/m


Tisdag

Idag har jag inte direkt någon inspiration till att skriva blogg så det får bli ett kort litet inlägg! Har varit i stallet och tagit hand om både Lizzy och Challe idag. Challe fick vila då han fortfarande inte har någon sko på vänster fram och hoven såg väldigt ledsen ut.. Som tur är får han en ny sko på sig imorn!

Lizzy fick gå i ridhuset idag och jag joggade henne samt gjorde några små dressyrövningar. Jag red lite skänkelvikning och slipade på galoppfattningar samt avsaktningar till trav då hon gärna slarvar med båda delarna. På slutet gick hon riktigt fint och var jätteavslappnad i båda sidorna. Vi lyckades göra ett rent galoppombyte på diagonalen och när jag travade av henne red jag på halvlånga tyglar och reglerade farten endast med sitsen. Hon var lite trött att rida idag då Emelie var ute och konditionstränade henne igår, men hon gjorde hela tiden sitt bästa och var riktigt rolig att rida idag! Rosanna hade sin kamera med sig så Filippa tog några bilder på oss som kommer här.

 
Försök att ignorera betesmagen (a)

 
jobbajobbajobba!


Lizzybus! <3

Imorgon ska jag ta tag i att klippa av pälsen på den lilla lurvbollen! Har fått låna Mias klippmaskin, väldigt snällt av henne! (Jag vet att du läser min blogg ;) tihi) Tar nog en före och efterbild som ni får se imorn i bloggen. Hur tidigt brukar ni klippa era hästar? Jag brukar i vanliga fall inte klippa Lizzy förrän i början av november, men i år har hon skaffat sig någon himla björnpäls så nu får jag börja redan i september trots att hon inte är någon trimmad tävlingshäst. Hon blir så himla svettig efter att vi ridit henne att det nästan är synd om henne ju. :p

Nu ska jag läsa alla bloggar som jag bevakar och sen blir det sängen. GO'NATTEN! /m


måndag it is

Idag har jag inte gjort ett smack! Har haft ont i kroppen och varit trött hela dagen så jag frågade min bästa medryttare Emelie om hon ville ta hand om Lizzy idag och hon ställde upp som hon oftaste brukar göra. Tack gumman!


Titta så söta dom är! ;D

Eftersom jag bara var hemma och inte gjorde nått speciellt idag så blev det väldigt tråkigt ett tag framåt kvällen då jag verkligen inte hade någonting att göra, men sen kom jag på att jag hade missat idol-avsnittet från i fredags så då var ju kvällen genast räddad! Har nu legat i min säng och kollat på det sista avsnittet innan årets slutaudition drar igång imorn och har verkligen hittat en grymt bra favorit! Jag hoppas han kommer med bland de 10 bästa!!



Nu sitter jag och filar på en ny bra spellista på spotify eftersom min nuvarande är alldeles för dåligt anpassad.. Den funkar bra när jag är ensam men inte annars! Nu ska jag göra en lista för speciella tillfällen tihi! Och med tanke på att jag är lite småsugen på nått så ska jag gå och plocka fram min B&J's ur frysen nu!! Bohemian Raspberry it is! Eller som vissa kallar det.. fruktglass! But we like it, don't we?! ;D

Puss/m

härlig söndag!

Hello bloggen! Idag har jag haft en toppendag! Vaknade strax före ett med ett glatt humör och såg att solen var framme! Då blev jag ännu gladare och skuttade upp ur sängen. Jag käkade lite frukost och chillade vid datorn innan jag fick skjuts av mamma till stallet vid tretiden. Clara skickade sms och frågade om jag kunde ta hand om Sonja och jag kände att jag hade orken så svarade ja. När jag hade mockat och fixat åt både Lizzy och Sonja så satt jag i cafeterian ett tag med Josefin, Michelle, Ellinor, Johanna och LillaSara. Vi tog några flummiga kort som jag tänkte bjuda på.. ;)

 
 

Vi var nog rätt trötta och hade rätt kul eller vad säger du Josefin? Jag har ju tvingat dig att läsa min blogg så nu får du allt svara! ;D Efter våran fikastund gick jag och fixade iordning Sonja och red sen ut på åsen och tog lite trav och galopp i paddocken. Hon var verkligen pigg och otroligt stark men det var kul att få rida en häst som har lite större gångarter än vad jag är van vid! Fick beröm om att hon gick fint av flera och det tackar jag för tihi. (a) Julia tog två söta bilder på oss!


Lady Sirco W "Sonja" f. 2002 Sir Caletto 1012 - Irco Marco 662


Tack Clariz för att jag fick rida "din" pärla! :D

När jag var klar med Sonja så hade klockan redan tickat iväg och blivit nästan halv åtta så jag bestämde mig för att låta Lizzy vila idag. Borstade henne ordentligt då hon som vanligt hade rullat sig i värsta lerpölen! Ibland undrar jag om jag har en häst eller en gris..


Såhär illa var det inte idag, men det visar ungefär hur hon brukar se ut! xD

Nu har jag precis tagit mig ett skönt bad med tända ljus och mysmusik och känner mig riktigt avslappnad i hela kroppen. Gud vad jag älskar att ha badkar! Ska ta och äta några mackor och dricka o'boy och sen krypa ner i sängen! Puss på er! /m

 

Nyduschad och glad, den bjuder jag på! :)


hell yääh!

I'm on my way to better days and so are you!



Jag vill bara säga att jag är sååå glad! :D

Det känns som att jag verkligen verkligen är på väg åt rätt håll i livet nu!
Allting är bara så jävla rätt and I can feel it!! :D
Nu ska jag sova! GO'NATTEN! (K)

Tack för kvällen grabbs and bruds, ni rockar! <3

Puss /lil'm


kulturell kväll

Tja tja bloggen! Nu sitter jag och har precis duschat och tagit en macka, ska ner på stan snart och träffa alla mina bejbs! Vi ska kika lite på alla kulturella ting som existerar på årets kulturnatt och sedan drar vi vidare på någon fest! Vet inte vart vi hamnar, men det visar sig ju..! ;)

     
ALLTID SÅ JÄVLA KUL MED ER BEJBS!! :D

Var i stallet tidigare idag och var så sjukt snabb! Jag är faktiskt imponerad av mig själv haha. Mockade och fixade maten till både Lizzy och Challe på bara 1 timme! ;o Red sedan ut en sväng barbacka i skogen på Lizzy och skrittade bara. Hon var trött sen gårdagens konditionsträning så det kändes som ett bra val! Det var väldigt mysigt att rida! Kvällssolen var framme och alla träd börjar få löv i mysiga höstfärger nu. LOVE IT! Challe fick vila då han tappade en sko igår och jag inte ville slita ut foten för den såg rätt trasig ut. Men pysslade om honom och borstade en massa.

Nu måste jag sminka mig och fixa håret! Ha en bra kväll vaaaaah! Puss/ lil'm


freidaug

Idag har jag typ ehm.. vaknat, ätit frukost, kollat på mtv, pussats (a), lekt med jessica, åkt till stallet och varit där från hmm få se nu 12.30 - 18:30! Alltså i 6 timmar, hur orkar jag? x) Fast det gör jag väl inte heller.. När jag kom hem var jag huuur trött som helst och nu sitter jag här och halvsover vid datorn!

Det var hur kul som helst att rida Lizzy idag! Jag och Simone skrittade iväg till stubbåkern på IKEA-fältet och någon var ju liiiite pigg om man säger så! Min lilla häst blev en slimmad (ehe aja iaf trodde hon det) galoppör! I början kunde vi hålla oss till typ speedtrav och ehh fortsomfan-galopp och efter en stund blev det mer springa-fritt-på-ett-stort-fält-utan-mattes-kontroll-galopp!! xD Jag höll faktiskt på att ramla av en gång då hon kastade sig åt sidan för ingenting! Tappade ena stigbygeln och hamnade lite på sniskan i sadeln, men kvar satt jag! Och jag tänker då inte flyga av för om jag klarar mig till sista december har jag faktiskt inte ramlat av på heeela året! Någon som tror att jag kommer klara det? Nej, inte jag heller. x)

Nu ikväll har jag käkat pizza, ben and jerry's och druckit cola!! MUMS! ;D Ögonlocken börjar kännas väldigt tunga och jag ska faktiskt lägga mig i sängen snart och glo på tv tills jag somnar, hur skönt som helst!

Imorn blir det en hästdag som vanligt tihi! Ska ta hand om min prins och min prinsessa och så ska jag och Milla ha ett hemligt möte om något ruuuuligt!! :D Det betyder att jag måste fixa någon slags matlåda att ha med mig innan jag åker till stallet... Hmmm... Det är ju verkligen min starka sida har jag hört! Men äh, det löser sig väl! Jag slänger kanske ihop lite majs och avokado? Vem vet, vem vet! ;) GO'NATTEN! (K)


Bjuder på en bild på mig och prinsessan Lizzy från i våras som jag redigerade lite nu ikväll :)


happyness!

Jag har hört rykten om att hoppträningarna faktiskt kommer dra igång på Hamre igen nästa vecka! Vet inte om det stämmer till 100 % men det kommer jag att ta reda på imorn kan jag säga! Åh vad roligt!! Det jag har hört är att det blir Bobo Fuchs som kommer ha träningar och jag ser fram emot att få börja träna igen med min pärla! Märks det att jag är taggad eller?! Tihii! :D


Lizzy and me i action!

Jag har haft en toppenkväll med pannkakor, skratt, mys, glass och idol! Ska snart gå och sova och det blir en till att dela säng med inatt än bara mina 3 katter. And i like it alot! :* Vi hörs imorn! Puss /m


äntligen!

Imorn är det fredag och det innebär att jag äntligen kommer få träffa min vän Jessicus som har varit borta i nästan 2 veckor!! Det ska bli så kul och underbart att få krama om henne och flumma igen! Min älskade vän, jag har saknat dig så! <3

Sen har jag inte ridit på min pärla ända sedan i måndags, men imorn ska jag och Simone ta en ridtur ute med våra söta små hästar! Hon ska rida Maiga och jag min Lizzy. Det ska bli toppenkul för jag och Simone har inte träffats och snackat på länge och vad kan vara bättre än att sitta på varsin häst och prata hur länge som helst om vad som helst?! :D


Jag och Lizzy, Jessica och Baron

choklad-dagen!

Idag vaknade jag med en jävla mensvärk som förstörde min dag totalt. Gick upp vid halv tio och tog en ipren och la mig sedan och fortfatte sova. Först vid tretiden kunde jag gå upp utan att typ svimma av smärta. Då åt jag lite frukost som jag höll på att spy av! Men den klarade sig som tur är. Tog sen en dusch och håller nu på att fixa och trixa lite här hemma för snart får jag besök av en sötnos. (a)

Var nyss till affären och handlade lite, för vi ska nämligen göra pannkakor när hon kommer hit! :D Jag skulle egentligen bara köpa ägg och mjölk men såklart så kom jag hem med en ben and jerry's!! Jag tog en phish food som mina vänner Simone och Jessica tipsade om och jag provsmakade den nyss och herregud vad god den är!! :D Choklad är något som behövs den här dagen och hela glassen är full med chokladglass, marsmellows och små chokladfiskar! Mums!




Måste rusa och sätta i linserna nu! Ikväll blir det mys till Idol och en massa glass såklart! ;D Puss /m

blue skies

Hello igen! Tänkte skryta lite om hur duktig jag har varit nu ikväll! Jag har faktiskt städat typ hela placet där jag bor. Jag började ju med badrummet som jag skrev i inlägget innan och nu har jag även tvättat rent alla kläder som var smutsiga plus en massa sängkläder så ska bädda rent sängen innan jag går och lägger mig sen! Finns det något skönare än att lägga sig i en ren och nybäddad säng?! Det är jäkligt ren och fri från klatthår dessutom för jag har dammsugit alla madrasserna!

När jag ändå var igång så dammsög jag resten av lägenheten och packade upp 5 flyttlådor också som har stått i ett hörn ända sedan jag flyttade in! Nu har jag bara 3 stora lådor kvar och två små. Men det är mest sånt som ska kastas tror jag och så är det en låda full med vinterkläder och allt det ska tvättas någon dag när jag har ork.. ;) Ni såg väl idol hoppas jag?! Min favorit idag var lätt killen med den vita kepsen!



Jag är så grymt sugen på ben and jerry's och cola nu så jag skulle nästan kunna göra vad som helst för det! men affären är stängd sedan en timme tillbaka så jag får väl nöja mig med lite vanlig vaniljglass som finns i frysen.. Ska ner i tvättstugan snart igen och hämta allt. Efter det blir det lite glass och sen ska jag bädda ner mig i sängen med en bok! Vi hörs imorn igen. Puss /m

onsdag

The depp came over me tonight. D.v.s jag låg och tänkte, tänkte och tänkte i princip heeela natten så jag har sovit bort i stort sett hela dagen, men det behövde jag kan jag säga! Jag har inga pengar på mobilen heller så ni som har smsat mig och inte fått något svar, var inte ledsna, jag iggar er inte! ;) Ska fylla på den så snart som möjligt!

Jag har nyss tagit en dusch för att väcka mig själv till liv en aning och det funkade ganska bra. Det är ju fantastiskt hur fräsch man känner sig när man är nyduschad! Jag känner mig alltid som en ny människa. Så när jag ändå var så pass pigg och glad tog jag tag i att städa badrummet på samma gång så nu glänser det fint därinne! :D

Om 9 minuter börjar mitt tvättpass så jag ska kila ner i tvättstugan med 2 astunga ikeakassar och köra igång alla 3 maskiner! Skriver mer senare!



Puss/m

just so you know

Förra hösten hände något väldigt omtumlande i mitt liv.
Scenerna spelas fortfarande upp framför mina ögon nästan varje dag.
Det tar mer än ett år att komma över något så pass hemskt.
Några av er vet vad jag menar, andra inte.

Till mina vänner och ni som träffar mig om dagarna vill jag säga att..
Jag hoppas ni förstår och har lite överseende med att jag kanske inte
är så glad som jag brukar eller pratar lika mycket som vanligt en tid framöver.

Fråga gärna om ni undrar något, men var även beredd på svaret.

Sometimes you just need a break from everything!


tisdag

Tja tja bloggen! ;) Idag har det varit full rulle sedan jag steg upp ur sängen! Vaknade vid ett eftersom jag gick och la mig vid halv fyra inatt hehe. Iaf så drog jag till stallet vid två. Blev upphämtad av Majababy och hennes mamma. Vi hade ungefär en kvart på oss att fixa iordning hästen, transporten och lasta och det gick faktiskt på bara 10 minuter! ;D We're the best! (h)

När vi kom fram till JumpClub blev jag väldigt imponerad faktiskt! Det var verkligen jättefint och underlaget i paddocken var ju hur bra som helst! Det var nått med fiberduksbitar blandat med sanden och det dammade verkligen inte nått alls. Det såg väldigt bekvämt ut för hästarna att arbeta på också, lite annat mot våran gruspaddock! x)

Det var roligt och lärorikt att kolla på träningen och det gick riktigt bra för Maja och speedpownin Joyce! Jag fick ett par bra kort som jag dock inte kan lägga in, buhu! Kaspar Hållsten som säkert många vet vem det är var också med och tränade och hästen som han red var ju bara huuuuur snygg som helst! Men ja, det får bli ett speciellt inlägg med de bilderna senare i veckan! ;)

När vi kom tillbaka till Hamre så flummade jag med Carro och Maja ett tag och fikade lite i caféterian, sen var det dags för mig att ta tag i min häst för dagen! Jag och Challe var ute på en urmysig ridtur i skogen och han var hur pigg och fin som helst! Han ville gärna trava fortfort och helst galoppera också, men eftersom han tävlade i helgen så ska han gå lugnt den här veckan och fick nöja sig med lite trav och mestadels skritt. Hittade förresten två rätt fina bilder på honom och Kajsa från helgens SM-tävlingar! :)

   

Nu ska jag fortsätta lyssna på paramore och läsa alla bloggar som jag bevakar!
Puss /m

hey hey!

Gav stallet mig mer energi? Svar nej! Vissa människor förstår verkligen inte när skämt blir jobbiga eller när det är dags att knipa! Visst, jag skrattar och låtsas som att jag inte bryr mig, men det svider inom mig ändå när gränsen är nådd! Det gick till en början inte nå bra att rida heller, min häst var skitpigg, dampig och rädd för allting! Hon såg spöken överallt och gick mig verkligen på nerverna när hon höll på att kasta sig hit och dit och småreste sig. Jag som redan var irriterad och upprörd orkade bara inte med ett jobbigt fjantande sto..

Efter att jag nästan bröt ihop på hästryggen märkte jag att sadeln hade åkt alldeles för långt fram, så jag hoppade av och sadlade om och vips så gick det superbra att rida! :o Snacka om att jag hade blivit upprörd över att "jag inte kunde rida" alldeles i onödan ehe. Jag är glad att det gick bra på slutet iaf! :D

Min räddning för dagen var Carro och hennes underbara mamma som bjöd mig både på donken och skjuts hem från stallet! Eller iaf skjuts hem till dem där jag åt och umgicks lite med Carro innan jag promenerade hem vid halv elva.

Kvällen har jag tillbringat framför datorn, har hjälpt sandra en del med sin blogg och snackat med massa folk på msn. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar! Imorn ska jag äntligen ta hand om min prins Challe igen och så ska jag följa med Majababy och Joyce till JumpClub när de tränar! :D



GO'NATTEN (K) /m

energy

Monday it is och jag känner mig alldeles tom på energi.. *gäääääsp* Mitt hem är för smutsigt, jag borde dammsuga, tvätta, städa badrummet och diska. Woho, nu fick jag genast ännu mer energi känner jag! Fyfan för måsten.. Ibland orkar jag verkligen inte vara "vuxen".. Det vore helt okej att flytta hem till mamma igen ett tag, ha ett eget litet rum som jag aldrig behövde städa. Mamma fixade liksom det, jag var bara tvungen att bädda sängen, och det kan man ju faktiskt orka med.

Fast nu så är det ju inte direkt så att man bara kan fly från verkligheten.. eller? Haha, jag har fan flytt från verkligheten bra länge så visst går det, men till slut kanske smutsen tar över och jag kanske inte ens kan andas i mitt egna hem och det vore ju förfärligt! Men jag tänker iaf fly från verkligheten idag också för jag orkar inte!

Mitt sätt att fly lite från allt är att åka ut till stallet, pyssla med min prinsessa och sedan rida ut i skogen alldeles ensam. Det är så skönt att slippa prata med någon förutom hästen och bara sitta där och rensa huvudet. Idag tror jag faktiskt att jag ska rida till IKEA-fältet och fräsa över stubbåkern! Jag tror mitt mentala jag kan behöva det för att få lite energi tillbaka.



Det är väl dags för mig att ta mig i kragen, byta om och cykla iväg till stallet och hoppas på att jag mår bättre när jag kommer hem igen! Men det är ju så skönt att bara sitta vid datorn och slöa..! Solen skiner ju iaf ute så det kanske kan få mig att vilja ut lite. Nää.. vem försöker jag lura? Jag har verkligen ingen lust att ens gå utanför dörren idag.

Någon vänlig själ kan ju få komma hit och bjuda mig på mcdonalds och typ köra mig i en limousin till stallet så kanske jag orkar med den här dagen!

tjarråå /m

kvällsnjutning!

Tack Maja för att du lärt mig att Ben and Jerry's är en gåva från ovan eller nått i den stilen för det är ju galet hur gott det är!! Det är ju inte bara glass, det är fan livskvalité och äkta njutning i en liten förpackning på 500 ml! Och är man inte värd att ge sig själv lite glädje för bara 50 kr säg? Detta är min favorit hittills! (har smakat 3 olika)



Har legat i sängen och kollat på Notting Hill och smaskat på denna goda glass och smsat med en sötnos! (K) Men efter ett tag så fick jag ett skumt sms från Comviq där det stod att mitt saldo började bli lågt fastän jag hade 65 kr igår! Nu var saldot nere på bara 6 kr fastän jag inte hade ringt någon eller smsat över 3000 sms som ingår varje månad. Jag blev rätt sur och ska ringa Comviq så fort jag vaknar imorn och fråga vad som pågår!

Nu ska jag fördriva tiden med att försöka designa min blogg lite till och sedan hoppas jag på att jag blivit trött så jag kan gå och lägga mig! Tankarna flyger iväg och jag längtar massvis tills på torsdag! (a)

Puss på er! /m

söndag

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig om vi säger så. Efter gårdagens jobbande var jag helt slut i både huvudet och i kroppen så imorse beslutade jag mig för att stanna hemma istället för att gå upp och flänga runt hela denna dag också. Det hade jag bara inte klarat av!

Maja och hennes fina ponny Poetic Joyce var ju och tävlade på Rocklunda idag och det var dit det var meningen att jag skulle följa med som hästskötare/kompis/fotograf haha. Men det får bli en annan gång! Det hade i varje fall gått bra för dem både LB:n och i LA:n. De var dubbelnollor i båda och hade dessutom kommit på en 6:e plats i LA:n! Grattis grattis! :D
 

Hoppla!


Vad sägs om att le lite nästa gång Maja? ;)

Nu har jag precis tagit ett bad och det var verkligen hur skönt som helst! Älskar att ha badkar! :D Ska kila över till affären nu och köpa lite gottigott och sen ska jag roa mig med att kolla på alla resultat och bilder från dagens ponnytävlingar!

Måste ju bara berätta att Challe och Kajsa behöll sin plats från gårdagen efter dagens insats och kom därmed på en fin 2:a plats i både Svenska Mästerskapen och Nordiska Mästerskapen i voltige detta år! Silvermedalj till min prins med andra ord! :') Bilder från mästerskapen kommer om någon dag eller tidigare om jag hittar några bilder på nätet. :)

Puss på er! /m


prins!

Chaachaa bloggen! Igår var jag på stan med sändrie och majababy, vi fikade på nått glassigt café som jag inte orkar stava till! (h) Så här snygga var vi iaf! ;D

   
sändrie, majababy och så jag då (a)

Vi gled runt på stan liiiite väl länge så sen fick vi supermega bråttom till bussen som vi precis missade... (såklart -.-) Så vi fick ta sista "dagbussen" och kom precis i tid för att se invigningen av SM & NM i voltige som började klockan sju i stallet! Det var jättekul, fint, spännande och stämningsfullt att se på så jag är glad att vi hann dit i tid! :D Min prins Challe var med och gjorde sitt och Kajsas specialnummer! De var såå duktiga båda två!


Min prins galopperar i ett kolsvart ridhus, med fullsatt läktare, ljusslingor
fastsatta på kroppen och med sin voltigör Kajsa svingandes på sin rygg! :')


På kvällen drog jag hem till maja och vi lagade mat, moffade godis, chips och cola. Vi kollade på hey baberiba, töntade oss och satt vid datorn och innan vi gick och la oss åt jag ben & jerry's glass för första gången i mitt liv! ;o Det var som jag förväntade mig, farligt gott!!

Imorse ringde klockan vid sju och det var bara för mig att gå upp och vandra iväg till stallet. För idag har jag nämligen jobbat som funktionär på voltigetävlingarna och även agerat lite hobbyfilmare och fotograf! Synd bara att jag inte får USB-sladden till kameran förrän tidigast på torsdag så jag kan tyvärr inte visa er några bilder! Men den som väntar på något gott... ;)

Kajsa och Challe hade verkligen medvind idag och ligger på en 2:a plats i sin klass både i SM och NM inför morgondagen!! Jag hoppas och håller tummarna för att det går lika bra för de imorn så de lyckas ta en placering! Men man ska väl inte hoppas för mycket... fast det kommer jag göra iaf! (a)

Nu är det dags för mig att hoppa i säng, för imorn ska jag upp och hoppa vid åtta. Först ska jag följa med majababy och joyce till ponny-DM på rocklunda och sedan åker jag tillbaka till stallet i tid för att se Challe och Kajsas sista tävlingsmoment och även prisutdelningen för alla klasser! Jag hoppas att det kommer stå en glad, fin, skinande och vacker prins där och ta emot en medalj då! :)

GO'NATTEN! (K) /m


go'natten!

Hejje! Vad tycks om min header? Jag lyckades faktiskt göra den alldeles by myself! Hihi! ;D Nu har jag setat vid datorn alldeles för länge och trixat med bloggen, den ska bli helt omdesignad tänkte jag och temat kommer vara lila! Hur snyggt som helst ju! :D Nu måste jag verkligen sova om jag ska vara pigg till min och majas chailatte-dejt imorrn klockan tre! Go'natt påer! (K)


mums!


paramore!

Idag har jag haft en helt awesome dag! Vaknade rätt tidigt och bara tog det lugnt innan jag cyklade iväg till stallet. Vädret var ju hur skönt som helst och det var verkligen sommar ute! Träffade Julia på väg ut till stallet, stannade och snackade en stund med henne, trevligt! Vi har inte träffats så mycket nu sen hon slutade rida. Men idag hann vi dela några meningar i varje fall. :)

När jag kom till stallet plockade jag in min häst från hagen och sen kom Majababy och vi segade oss rätt mycket och stekte i cafeterian och lite sådär innan vi red ut på våra damphästar. ;D Eftersom vi inte var snabbast så blev det rätt mörkt medans vi red och min Lizzy var seriöst rädd för allting haha! Hon stannade t.o.m framför ett par travbommar innan hon med feghet travade över! Och varenda gång det kom en människa eller häst på gångvägen runt paddocken så slängde hon sig åt sidan, sötnos! Men när hon väl koncentrerade sig så gick hon hur bra som helst! :)

Det var rätt mycket folk på Hamre när vi cyklade hem, för imorn börjar SM & NM i voltige! Det ska faktiskt bli askul att titta på. Jag gick nämligen i voltige när jag var 13-14 år och jag kommer ihåg hur kul det var! Det ser så lätt ut när man utför sina övningar, men fan vad svårt det är att hålla balansen på en häst som galopperar runt! Min vackra sköthäst Challe ska vara med och tävla och han ska även vara med på invigningen imorn och göra sitt och Kajsas specialnummer, nämligen utföra voltige i mörker och med en ljusslinga längs kroppen! Han må vara världens snällaste häst som kan vara helt cool och göra något sånt inför massa publik och dessutom i ett mörkt ridhus! De uppträdde med det på julshowen i vintras och jag kan nog säga att hela Hamre hade gåshud efteråt. :') Challe har fått ett fint swarovski pannband nu lagom till SM-tävlingarna! Han kommer bli så fin! :D 


 Challe och Kajsa SM -08                    Ett pannband med vita stenar har han fått :)


Från det ena till det andra.. Gissa om jag blev överlycklig när jag kom hem idag och läste att Paramore kommer till Sverige den 30 november!! :D Det roliga var att jag t.o.m satt och tänkte på det när jag cyklade hem från stallet. Jag undrade liksom när de tänkte komma hit igen. Och så när jag loggar in på bdb får jag reda på att de faktiskt kommer redan i november! Lyckan var total och jag ringde till Carro och vi började genast att planera allt och var helt ivriga! Biljetterna släpps imorn och vi kommer bevaka ticnet.se och köpa en varsin så fort vi kan!! :D


Hur snygg är inte Hayley Williams då!

Nu ska jag lyssna på paramore tills jag somnar! Imorn ska jag fika med MajaBaby på stan, sen blire stallet och troligen filmkväll!

pusspuss! /m


god kväll!

Jag har funderat länge på att börja designa min blogg, och skulle vilja börja med att fixa en snygg header. Det finns dock ett litet problem, jag kan inte göra en själv!! Så om det finns någon vänlig själ därute som har lust att hjälpa mig med en så skulle jag bli huuuur glad som helst! :D



Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, inte mått allför bra så har mest legat i sängen och kollat på tv och slöat. Mamma och Sandra fixade hästen min, tur att ni finns och hjälper mig pärlor!

På kvällen blev jag jättesugen på godis så jag gick ner till Ica och köpte typ ½ kg och mumsade i mig en massa medans jag kollade på Idol! Hur söta var inte de två killarna som var jättenervösa och hade med sig en gitarr från guitar hero?! Åååh, jag blev alldeles småkär i dem haha! Det var rätt skoj att se juruns miner när den ena killen sprang rakt in i dörren också hahaha!

Grymmaste bruden idag var ju iaf lätt Antonia Szabo!



Jag får sån gåshud att jag tror att jag ska krypa ur mitt eget skinn när jag lyssnar på henne! Någon som håller med mig?!

Nu ska jag käka lite mer godis och kolla in alla auditions som jag missade igår!
/m

kvällens garv!

Alltså jag slutar aldrig att förvånas över vilka roliga mejl jag får ibland. Jag är medlem på QX.se och har ikväll piffat upp min presentation där litegrann och innan jag skulle logga ut för att gå och lägga mig så fick jag ett mejl som jag kände att jag bara var tvungen att dela med mig utav!



Andreeaa
Tjej, 15, Örebro
"Görs :P
Får jah fråga en grej om sex !!
hehe undra typ om analsex... funderar på att testa :P
tar du den i rumpan ?
E rädd att de gör ont !?..
Kramiss.."

Är det bara jag som inte fattar grejjen med att mejla en helt okänd på en dejtingsajt om sånt?


stallmöte

Har nyss kommit hem från höstens första stallmöte. Det var väl ungefär likadant som varje gång vi har stallmöte haha, alla tycker olika saker om allt och det slutar med att vi sitter och pratar i flera timmar utan att egentligen komma fram till något konkret beslut över huvudtaget. Gunnar pratar om allt som ska hända och byggas och repareras på anläggningen men det mesta brukar förbli rätt ohänt iaf. Men vem vet, 2009 maybe will be THE year when thing's gonna happen for real! Personligen tyckte jag att folk var lite bittra överlag, jag menar hallå, är det inte tillåtet att fnissa lite eller? Bara för att jag och Maja hade roligast av alla på det där tråkiga mötet! Jag säger bara shake your manboobies! Du gjorde min dag haha, vilka har bästa humorn på Hamre va? ;) Puss pårey!


Majababy (som hon själv döpt sig till i min telefonbok) in rosa jacket (h)

Efter mötet pussade jag lite på min söta häst som stod i sin box och verkade rätt glad över att matte kom på en liten snabbvisit. Hennes rosa mule är typ det mjukaste som finns att pussa på! Jag och min vän Simone tog sedan en promenad hem från stallet, det var nog det hurtigaste jag har gjort på bra länge fan! Skönt som tusan var det, ska nog börja promenera lite mer tror jag minsann! (y)

Sprang in på Ica en sväng och köpte till min egna stora förvåning yoghurt och müsli! Jag vet inte vad som har hänt med min hjärna, det måste vara för många hjärnceller kvar eller något eftersom jag inte kunnat festa bort några alls den här helgen.


mitt ny(ttig)a liv?

Anyway, så ska jag ta och äta lite av det nu och sedan avnjuta denna söndagskväll framför datorn med musik, skitsnack på msn och sms:ande med en sötnos! (a)

See ya around!
/m

tristess

Tjaatjaa!

Jag har grymt tråkigt denna söndag kan jag säga. Det enda roliga som skulle hända på hela dagen var att Jessica skulle komma över med USB-sladden till kameran, men hon hittade den inte och nu har hon åkt till Dalarna och är på praktik där i 2 fucking veckor!! Så jag kommer inte kunna få in bilderna på hur länge som helst, buhu!! Jag kommer inte få träffa min bästa vän heller! Vi umgås liksom varje dag.. Öööhhh.. mitt liv är så roligt just nu känner jag. (y)

Jag hade tänkt skriva ett blogginlägg med en del bilder från helgen, men det får bli en tråkig text istället dåå! Igår var jag på Rocklunda hela dagen med Jessica, Mia, Maya och Sandra. Hjälpte både Mia med Gabbe och Rambo med Tyra. Det var kul att så många från Hamre var med och tävlade och det gick bra för allihop. :) Både Mia och Sanna blev placerade i varsin klass. Grattis till de! :)

På kvällen skulle jag ha hängt med alla mina girls på fest, men jag kände mig inte så jättepigg när jag kom hem från stallet vid halv åtta tiden så bestämde mig för att vara hemma och slöa istället. Hade en skön kväll framför datorn och pratade mycket häst med en tjej som heter Joanna. ;D Det blev en del fotande också även efter tävlingen igår, både av mina katter och min häst, åh vad ledsen jag blir att jag inte kan lägga in bilderna i datorn.. ;(

Idag har jag mest legat i sängen och glott på tv. Barnkanalen is the shit säger jag bara, och extreme home makeover alltså. Puss på det programmet! :') Börjar känna mig lite piggare så tänkte ta en dusch och sen åka ut till stallet. Det är ju stallmöte klockan sex som jag känner att jag måste gå på. Lizzy blir omhändertagen av Emelie, men ska passa på att pussa lite på henne också. :)


Får bli en bild från i våras på hästen min, Julia Carlbom som rider :)

Dusch vare nu! Hade fint
/m

boom boom

Ibland undrar jag vad som egentligen händer i kroppen och i hjärnan när man får en s.k. ångestattack? Vad är det som gör att man först blir alldeles skakig, arg, galen och panikslagen? Och varför blir man sedan så "off" att man bara ligger i sängen i flera timmar och stirrar i taket? Var kommer tomheten ifrån och varför känns det som att man aldrig har åstadkommit något bra i hela sitt liv? Varför blir man sedan så trött att man kan sova bort hela dagen och inte ens bryr sig om att svara i telefonen när det ringer eller när man får ett sms? Vad är det som gör att man inte ens orkar gå upp, klä på sig och kanske bara läsa en bok?

Såna här dagar går det inte att tänka positiva tankar eller att tänka "ässch jag fixar det här". Det funkar bara inte för man är helt blockerad av onda och negativa tankar som etsat sig fast i hjärnan.

Idag var en sån dag för mig.



Mitt busfrö till häst har tränat dressyr idag med min medryttare Emelie. Det var meningen att jag skulle åka ut och titta på träningen, men det blev inte så. Hon hade i varje fall varit lite pigg och busat iväg i paddocken nån gång och inte varit så fokuserad hehe. Emelie var iaf nöjd och Lizzy hade jobbat på mellan busen för hon fick ta sig ett bad efteråt då hon tydligen hade luktat väldigt äckligt och varit jääättesvettig! Hästdeo kanske borde bli den nya flugan? ;)


Emelie & Lizzy


fabulous weekend!

Tjatja bloggen! (hihi) Idag har jag typ legat i sängen hela dagen för jag har varit sjuuuuk! ;( Så kan det gå när man har haft en fullproppad helg! Men jag har haft det såå roligt tihi! :D

I fredags träffade jag en själ som jag har saknat i några veckor medans hon har gått och blivit neger i turkiet! Det var iaf hur kul som helst, men det blev inte så mycket sömn som det borde ha blivit! Puss på dig anyhow! :*

Lördagen gick åt till att dega i sängen, besöka systemet, städa och fixa sig för jag hade då party på kvällen. Jag, Jessica, Emelie, Michelle, Maja, Johanna och Hanna firade världens bästa Sandra som fyllde 16 år och vi gav henne en liten överraskning när hon kom hit. Vi sjöng för henne i dörren och lät henne blåsa ut 16 ljus som vi så fint hade satt i en daimtårta! ;D Hon fick ett presentkort på Hamre Ridsport på 500 kr så hon kan köpa något fint tihi. Hon blev mycket glad av det! :D Vi partade som fan hemma hos mig och drog sen till någon fest på Haga som dock sög rätt hårt så det blev lite deep talk istället. Sen drog jag vidare till donken med Emelie, Sandra, Michelle och Maja! Hahaha, säger jag bara! Våra interna skämt rockar! You're so ugly when you cry, please just cut it out! That's a LAMP! You're a LAMP! Oh, it's a gurka climbing on the wall! ;o Massa flumm och skratt där med andra ord! Sen drog vi hem till mig och chillade/snackade/fulade oss på facebook och msn och skrattade ännu mer. Tack för kvällen brudar! :D <3

Klockan ringde klockan sju på söndagsmorgonen och jag var helt döööd eftersom jag endast sovit 2 ynka timmar! Men jag visste ju att det skulle bli en kul dag så jag hoppade upp ur sängen och det bar av mot stockholm med Mia, Maya, Jessica och Karin! Vi kom fram vid halv tio och började med att kolla lite på 1.30-klassen som gick på mellan banan. Jag blev kär direkt i hästen som vann! Ramlord e. Landlord - Ralme Z riden av Peder Fredricson, Österlens RF. Hästen som kom 3:a såg ut som en ponny och var jättelik min gamla sköthäst Crest i ansiktet! Lamborghini SN e. Laurin - Irco Marco riden av Sandra Höglund från Gävle RS.


Peder & Ramlord 1:a


Sandra & Lamborghinin SN 3:a



6:e platsen gick till La Marron som inte riktigt ville stå still på prisutdelningen.. Hästen reds av Sofie Bergling, Stockholms FK.

Efter att vi kollat på prisutdelningen gick vi och kollade på alla hästgrejjer som fanns att köpa och Mia shoppade loss i Horseware tältet och köpte ett par nya täcken till Mayas C-ponny som kommer hem i mitten av september! Vi träffade även på Mikaela Zimdahl och hennes mamma, vi stod och pratade lite med dem medans Maya pratade med Sasha haha. Så söta! :'D



Det blev sedan dags för finalen i Ridsport pony cup där vi hejjade på Anna Helmrich på sin b-ponny Sörgårns Cindy! Tyvärr fick de ett litet skitpet i grundomgången och gick då inte till omhoppning. En ponny som dock var det fränaste jag sett var en liten b-ponny som hette Heysel och som reds av Regina Sundblad från Kungsbacka RK. Den var verkligen hur liten som helst och hoppade hur högt som helst över hinderna! Se själva;



De nollade i grunden, men fick tyvärr 8 fel i omhoppningen och blev därför utan placering.

När det var dags för klass 23 på mellanbanan som var en Ackumulatorhoppning i 1.30 och dessutom final i Ramlösa Waterprice så kände nog halva publiken Mias nervositet innan Bacchuz och Bobo kom in på banan! Vi stod båda två som asplöv när de klarade hinder efter hinder, och trots att det såg ut att gå sakta så stannade tiden på 51.15 s! Jokerhindret klarade de galant precis som resten av banan så de la sig på en 2a plats och där stannade de ända tills sista ryttaren kom in och sopade banan och tog sig an segern! Bobo och Bacchuz slutade därför på en 3:e plats vilket var toppenbra med tanke på att det från början var 103 st i startfältet! Vilken kanonhäst hon sitter på! Mia var så stolt och det ska hon verkligen vara. Han är en stjärna den där Bacchuz, plockar placeringar i varenda klass känns det som! :)

 
Bobo & Bacchuz in action


Bobo & Bacchuz (e Cortez - Irco Marco) 3:a

Vi kikade sedan på Grand Prix hoppningen som gick över 1.50m höga hinder på stora gräsbanan och det var en hel drös med fina hästar kan jag säga! Min favorit som jag fastande extra för var Niklas Arvidssons häst Miss Jacson e. Aloube Z - Lombard! Hästen bara seglade över varenda hinder och var inte i en enda bom! De nollade men fick tyvärr ett nedslag på första hindret i omhoppningen och slutade därmed på 4:e plats. Vann gjorde Peder Fredricson på H&M Arctic Aurora Borealis, hur snygg som helst! Min personliga favorit Emma Emanuelsson hade en dålig runda med Nico och slutade på 12 fel, men hästen var sjukt fin och Emma kommer alltid vara min förebild! ;D

 
Segrarekipaket i Grand Prixen

Niklas Arvidsson & Miss Jacson


Ärevarv, kolla energin i galoppen liksom! ;)

Efter det var det äntligen dags för Drottningens Pris som även den gick på stora gräsbanan men nu över 1.40m höga hinder! Jag kollade extra noga på Jenny Johansson & Sammy Joe SN, Sofia Helmrich & Future och Mikaela Zimdahl & Häst och Sport Resor Saturnus.

Jennys runda såg jättefin ut och de fick ett skitpet på en oxer om jag minns rätt! Sofia och Future nollade och gick vidare till omhoppning! Tyvärr kunde vi inte stanna och kolla på den men såg i resultatlistan att de vart ute. i omhoppningen, tror hon ramlade av, för jag hittade denna bild på henne;


whoops!


Sofia & Future

Mikaela och Ture gjorde verkligen en superfin runda, men de kom lite i obalans innan trekombinationen och rev därför de två första hinderna där. Pratade lite med henne efteråt och hon verkade ändå nöjd eftersom han hade känts så himla fin och i det stora hela så var det en bra runda och jag håller verkligen med henne! Det var kul att få träffa henne och snacka lite eftersom jag läser hennes blogg varje dag och jag kan säga att hon är lika positiv och glad i verkligheten som hon framstår i sin blogg. :)


Mikaela & Ture


Mikaela och Ture innan framridning

Vi åkte som sagt hem till Västerås igen efter att vi sett grunden i Drottningens pris. Kom hem ungefär vid sex och då skulle jag och Jessica åka ut till Hamre och fixa våra hästar haha, gissa om vi var trötta eller?! Vi försökte ordna skjuts, misslyckades och fick såklart cykla ut iaf, trötta som as! xD Min häst fick vila då hon verkade vara lika trött som mig. Klockan tickade på och vi cyklade hem strax efter nio. En dag proppfull av hästar och jag älskar det! :) Det var riktigt kallt på vägen hem så jag är glad att jag gjorde ett fynd och köpte en ny jacka i sthlm! En snygg jacka i marinblå från Jacson som är vattentät, vindtät och har andasfunktion. Det var halva priset på den, så fick betala endast 350 kr! :D

 
trött sötnos :*                                              the jacket

Nu väntar sängen för en trött mikelii! Jag hoppas jag vaknar upp frisk imorn. Tack till alla som gjorde min helg så otroligt bra!! :D puss & gonatt! /m

RSS 2.0