the man, the myth, the legend!

Jag säger bara, titta och njut! Robert Gustafsson, när han är som BÄST! xD



Förgiftade paraplyspetsar!! ;D


yeahhh!

Okej, nattugla i tell uuu! Snacka om att jag har hamnat i fel dygnsrytm ordenligt i ett par dagar vaaah..! Men ahja, det är slut på det snart för på lördag och söndag ska jag upp tidigt. Man får passa på att försöka dygna när man kan vahfan! ;D Har gjort en till sån dära braig musikupptäckt under nattens gång i varjefall! Har hört honom nynna lite på MTV sen ett par veckor tillbaka, och nu har jag minsann lyssnat igenom hans senaste album på Spotify och yeahhh!! Grabben är grymmmmmm enligt min åsikt! ;D

Adam Lambert, kom ihåg var ni hörde det först! (eller ja, vi kan ju låtsas iaf!!)



lalalaaaaaaaaaa, erkänn den är bra eyyy?! :)

Nu tänkte jag kanske sova.. eller så gör jag saker som jag borde ha gjort igår innan och sover sen..?
Vi får väl seeee! Smell yaah!! /M

dream

Jag drömde en riktigt hemsk dröm inatt, eller det var idag för jag gick och la mig vid fem imorse.. Anyhow så drömde jag att min älskade lilla katt Tuva hade blivit angripen av någon elakartad bakterie och hon var tvungen att avlivas. Trots att jag tvivlade på att hon verkligen var tvungen att bli avlivad så gav veterinären henne en spruta så hon somnade in. Jag var helt förkrossad och det var hemskt att komma hem till lägenheten och sen mina andra katter så ledsna. De gick runt och jamade och letade efter Tuva och jag bara grät och grät.. ;(

Jag vaknade lite halvt och berättade för Isabelle om min hemska dröm, sen somnade jag om igen. Drömmen fortsatte..

Tydligen så hade veterinären bara gett henne en spruta så hon sov i ungefär ett dygn. Så rätt som det var dök lilla Tuva upp alldeles levande bakom min soffa! Jag förstod först ingenting, men bitarna föll på plats så småningom. Snook och Ida var lika glada som mig och jag gav lilla Tuva friskt vatten och lite mat. Hon vinglade av sömnen fortfarande men tittade på mig med sina små varma ögon som för att säga 'Det är okej nu matte, jag är här för att stanna'.







friend

Min vän Mio skickade länken till den här låten igår och jag måste säga att det verkligen är absoluta favoritlåten just nu. Texten beskriver saker och ting så bra, snacka om att sätta ord på massa år i mitt liv och massa känslor som snurrar omkring i mig. För att inte tala om hur skön röst han har. Jag gillar att upptäcka ny musik ibland alltså!



Touch my heart
Feel my pain
Let me know I'm not insane


tired of this

Trött på att inte veta om jag gör rätt eller fel, och ledsen över att inte få något som helst stöd från något håll. Är det bara jag som tänker och sedan vågar tala om hur mina tankar snurrar?

Jag kanske har valt fel nu, men jag följer bara mitt hjärta. Jag skulle önska att jag inte känner sån skuld för att jag inte orkar vara så himla glad just nu.



Jag kanske behöver dig. Förstår du det? Du gömmer dig i en vrå. Och jag är på väg att gömma mig i en annan vrå. Jag behöver dig.. du är för fan min syster.. :'(

Önskar man kunde trycka på en knapp så man kom bort från tankarna, bort från verkligheten, bort från smärtan, bort från all skit ett tag, samla nya krafter och sedan trycka på knappen igen när man vilat ett tag!

Smell yah!

yeah!

Mina nya vårskor 'direkt importerade' från Indonesien häähää!



Andreas var så söt och köpte ett par röda converse av nya modellen åt mig när han var där nere på semester. Han kom hem idag och skickade den här fräsiga bilden till mig.
Längtar tills jag hämtat hem dem! :D

Over n' out /Lil'm

screw you

Jag känner ingenting just nu, jag är bara så tom inuti.

och det handlar inte om att förlåta eller inte, jag kan förlåta henne. sure. men det handlar om en tillit som rasat totalt
och du vet hur svårt jag har att lita på folk
och det vet hon oxå
Det handlar inte om att förlåta eller inte.
Det handlar om en tillit som rasat totalt och du vet hur svårt jag har att lita på folk.

Jag vet inte vad jag ska säga, känna eller någonting just nu.

såäre

Ja, jag har en fet bloggpaus om ni inte redan märkt det. Smell yaaaaaaaaaaaah!


RSS 2.0