häppiii :)

Idag är jag glad, idag mår jag bra. :) Var i stallet imorse med mamma och fixade Lizziiie plus att hon fick nya skor. Hon var så söt när hon gick iväg och rullade sig i hagen, min lilla gris.. :) Har sovit ikapp lite på dagen då jag sov dåligt inatt och på kvällen lekte jag med Jessicus. Vi skulle vara ute och gunga, äta glass och blåsa såpbubblor, men det var ju så jävla kallt eftersom solen hade gått ner så då blev det daimtårta och ett varmt (för varmt!!) rum hemma hos Jessicus. Lite snack och saknad av vissa personer och lite flumm. Sen blev Jessica massa täppt i näsan och trött.. :( Så jag gick hem och lagade mat samtidigt som jag fick sällskap av my baby boo in tha phone. :)



Nu sitter jag och längtar efter min Isabelle som jag får träffa om ungefär precis 72 timmar..!! Jag skiter i om jag är äckligt gullig nu och skriver emot alla mina principer (typ hatar att folk bara skriver om sina älsklingar hit och dit i sina bloggar hehe). MEN JAG ÄLSKAR DEN KVINNAN SÅ HIMLA MYCKET!!! Jag längtar efter henne varje sekund vi är ifrån varann. Och nu har jag varit utan henne i över 5 dygn, det är jobbigtttttt..! Men när jag vaknar imorn är det bara två dagar kvar, sen är det äntligen torsdag. Det kommer pirra så mycket i kroppen innan och när vi ses igen tihihihihi, mysigt!! (a)

Men blahablaha, nog med kärleksbabbel! Jag ska titta lite på scrubs, mysa med min söta katt Ida som ligger och spinner bredvid datorn och ta lite till daimtårta innan jag gör mig iordning för att sova sen.

Natttti! /m

...

Allting är bara en stor fet jävla ångestklump i hela kroppen.
Jag hatar allting för tillfället och jag orkar inte bry mig om nånting.

Det är tydligen inte meningen att någonting ska fungera bra i mitt liv.

Helvetes natt, vill inte minnas någonting av den, men såklart är det bara
det jag inte vill minnas som är fastpräntad i min hjärna.

I'm such a loser!!!

pizziiieee

Ehrm.. det där med att bada lilla hästen gick inte så bra, det får bli i helgen istället.. ;) Jag har faktiskt haft annat för mig.. som att sova till exempel?! Och som att hämta havre, fyfan vad jobbigt det var! Anyhow, jag måste bara skriva det här fastän jag säkert gjort det förut. Tegelstallet är det bästa stallet! Guud vad det är lugnt och skönt och trivsamt där nere alltså. I just love it!! Vill aldrig flytta upp till stora stallet igen, så vi får hoppas att jag får låna Charlottes box länge till.. :)

Nu när det äntligen är vår ute så orkar jag nog ta tag i det här med min hästs lilla (ehm stora!!) mage..! Ska försöka göra så att hon få gå dubbla pass några dagar i veckan. D.v.s att hon både går ett pass på ridbanan/ridhuset och ett ute i skogen. Får se hur det går och om det blir för mycket jobb. Men det är iaf värt ett försök!

Längtar väldigt mycket till nästa helg!! Då är det tävlingar på Hamre igen. Jag ska vara banansvarig igen tihi. Det ska bli roligt som bara den! Kände att jag klarade av det sist och fick en del beröm faktiskt.. ;)

Sen kan det få bli den 27:e så det rullar in pengar. Vill köpa nytt täcke till Lizzy.. ett med hals skulle ju inte skada när hon rullar sig som en gris varje dag..! Men vi får se vad jag har råd med efter att ha betalat alla räkningar och en viss 500-lapp till den där Jessicus.. ;)



Saknar min Isabullosaurussss väldigt mycketttttt! Men det går an när jag sysselsätter mig och inte bara tänker på att jag vill ha henne nära.. Jobbigast är det att gå och lägga sig om kvällarna.. :( Ge mig torsdag nu?!

Nu blire lite slösurf, mat och sen stallet! Lizzy börjar gå sina dubbla pass redan idag häähää! Emelie ska rida henne i paddocken och sen skrittar jag ut en liten promenix. :)

Small yeh! /m

spring on the ground?

Nu är det fan vår alltsååååå!! :D Både jag och hästen har feta vårkänslor hihi! :) Hopptränade för Bobo idag och det gick verkligen så himla bra! Vi gjorde väldigt roliga övningar och det gick så bra bara. Allting liksom klaffade. Kändes så bra att pärlan var så hoppglad och bara gjorde sitt jobb utan problem så vi kunde gå över till att träna mer på detaljer som min sits innan, och över hindret, tempo och sådär. Riktigt kul att höra Bobo så glad över att vi gör framsteg också. :) Såklart bjöd Lizzy på några bock och bus-språng på framridningen, det är så skönt att hon är så glad!



Imorn ska jag till stallet rätt tidigt så jag hinner få varmvatten innan alla har spolat sina leriga hästars ben. För Lizzy ska få ett välbehövligt vårbad! Ska smörja mina grejer och sen ta en skön skrittrunda ute när hon torkat. Så jag hoppas på lika fint väder!

Jag saknar min Isabelleeee!! Hon är påväg till Gotland nu och ska vara borta ända till torsdag nästa vecka..! Jag förstår inte hur jag ska klara mig..?! Vi får se om det kanske går att fixa så jag åker dit några dagar nästa vecka, hoppas på deeeet! Det är redan tomt utan henne.. <3

7 dagar och 8 nätter är för mycket när man är så kär som jag är!!!



Och ehe, jag kanske är lite töntig som tycker det är mysigt att göra vardagliga saker som att tvätta med henne, men så är det baraaa! (a) Vi satt och mös ute i solen idag medans vi väntade på maskinerna, och det var bara sååå kärleeek!

Nu ska jag ta och slösurfa lite och sedan sova om ett tag! Puss dåå/m

april huh!

Ahmen tjaba vah! Jag har tröttnat på att blogga sådär ofta som förut om man säger såå..! Men här kommer ett litet inlägg iaffff! :)

Det börjar bli våååår ute och det känns i hela kroppen, och i själen! Jag är mycket ute i stallet om kvällarna och står och pysslar med min fina häst som fått ett nytt smeknamn av my own Isabull. Hon kallas nu även för da-da-dammm Lizzard..! Igår var jag och Lizzard ute och red ca 1 timme och hej och håååå va det gick! :D Hon bockade och busade, studsade upp och ner, hit och dit och jag kunde inte hålla mig för skratt hihi! Vi galopperade uppe på åsen där det var perfekt underlag och jag kände i hela kroppen att fyfaaaan vad jag har saknat henne och att rida såhär mycket som jag börjar göra nu! UNDERBART! :D

Det var även cykelpremiär för mig igårrrr! Till och från stallet trampade jag minsann och det tog ca 10 min enkel väg! Snacka om att svetten rann haha, har inte rört på mig på hela vintern typp.. Men nu ska jag ta och cykla till och från stallet när vädergudarna tillåter det. :)

Visserligen grisade jag mig på kvällen och åt pizza as usual... mennnneeee... äsch!! Det är ju så gott ehe! (a)

Nu är jag hästfriiii till på söndag, kommer sakna min lilla pärlaaa, men samtidigt så ska det bli kul att hinna med lite annat också. Imorn ska jag tvättaaaa och på kvällen blire partajj! Mattias och Natta kommer och våldgästar mig på lördag och stannar till söndag så jag har fullt upp. Skojjsigt! :)

Nu ska jag ta bussen ner på stan och träffa my löööve, sen blir det tacobuffé på Oliver Twist i tell uuu! Efter det ska vi bänka oss framför Vampire Diaries!! :D

Smell yaaah peoplezzz!/m

RSS 2.0