fail

Dagen har varit totalt värdelös hittills.. Eller ja, en bra grej har hänt och det är att min nya vän och granne Annika (även kallad äki) har färgat mitt hår och det blev fucking awesome!! :D

Annars så har jag bara degat.. Gjorde i ordning allting inför fotogrejjen som jag skulle till idag, men när jag precis var klar och bara satt vid datorn och väntade på att klockan skulle ticka iväg så ringer Michelle och berättar att hennes mamma mår jättedåligt och att hon tyvärr blev tvugnen att ringa och avboka tiden.. :( Jag blev totalt otaggad och allting blev jättetråkigt.. Typiskt att hon blev sjuk just idag! :( Vi ska iaf få boka en ny tid så jag hoppas det blir snart och att jag kan tagga om den dagen haha!

Har fördrivit tiden med att lyssnat på musik, babblat i telefon o.s.v.. Nu ska jag iaf snart ner på stan och besöka systemet. Ikväll blir det mys hos bästa Maja med brudarna och det ska även förtäras lite alkohol.. ;) Wish me luck att komma upp i tid imorn och infinna mig i stallet 7.30!! Kommer må så jääävla bra.. ;)

Bjuder på denna nytagna bild!



Now; fortsätta glo på Americas Best Dance Crew och sen tha town!

Puss/m

live your life




You can't be too careful anymore
When all that is waiting for you
Won't come any closer
You've got to reach out a little more
More
More
More, more

31 dagar kvar till konserten(!)


just cut it out!

Aloha!

Jag sitter här och lyssnar på Melissa Horn, har precis ätit vilket resulterade i att jag nu är sådär skönt mätt och belåten. Har varit i stallet och ridit min pärla och jag är dessutom nyklippt och känner mig skitsnygg haha!

Väntar på att Maja och Michelle ska komma till mig och då blire popcorn, cola och myyyys!

Imorn ska jag typ göra grejjer hela hela dageeeen! :o Först ska jag få mitt hår färgat, sen måste jag välja ut kläder och accesoarer och grejs för 13:45 ska jag infinna mig på detta ställe och bli fotad i en studio tillsammans med Maja, Michelle och hennes mami! Vi kommer bli sminkade och hårstylade och sen fotade! Det ska bli fett ruuuuuligt och jag hoppas det inte är för dyrt så jag iaf kan köpa en bild haha!

Fotogrejjset skulle ta 3-4 timmar så efter det blire att skutta direkt till glasbutiken och sen på kvällen är det halloweenfest! Partyyyypartyyy! ;D

Bilder på mitt nya hår o.s.v kommer i helgen så håll ut!

Här har ni något att skratta åt! :D Haha, älskaaaaar nigahiga!


THAT'S A LAMP! Ha en bra torsdagkväll!

Puss/m


musiktips!

Melissa Horn - En Famn för mig



På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra,
jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
Att det regnade idag och tackar dig för det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Överallt på jorden finns människor som vet
Att regnet alltid faller i tid och evighet

Var du än befinner dig
Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig


wei!

Vad kul att så många kommenterat och att ni gillar mitt videoinlägg! ;) Det kommer ett snart igen kan jag lova, jag har redan planer på hur det ska bli så håll utkik!

Jag åkte ut till stallet en sväng idag fastän jag var hästledig. Min duktiga medryttare Emelie skulle träna med Lizzy för Carlos så jag åkte ut vid fyra och kikade lite på träningen. Shiiit vad duktiga de har blivit alltså! Jag är så stolt verkligen! Jag filmade lite med mobilen, ska lägga in klippet imorn när jag har fixat till det med musik och sådär. Vill göra det nu men jag har verkligen ingen ork och min data krånglar en massa så ni får försöka vänta till imorn darlings! ;)

Har bokat klipptid nu så imorn ryker håret av! Kommer säkert snagga mig eller något.. är så jäkla trött på att få elektriskt hår nu när det börjar bli vintertider. Ska nog låta frisören göra som hon vill, och blir jag inte nöjd så rakar jag av skiten! Jag har ju faktiskt nyss köpt en mössa som måste komma till användning..?



Klipper mig alltid på detta ställe som ligger mitt i stan och har asbra service! Skulle aldrig kunna tänka mig att gå till någon b-frisör liksom.. ;) http://www.hairfashionacademy.se/

Nej, nu ska jag sluta leka kändisbloggare och gå till köket och skrapa ihop något att äta!

Puss/m


onsdag!

Hello babes!

Gillade ni mitt videoinlägg? Jag vill ju veta om ni gillade det och om jag ska fortsätta videoblogga lite?! =D Så kom igen och skriv vad ni tycker! (y)

Idag började jag dagen med att åka till Willys med mamma och storhandla! Ska börja storhandla mer och skippa alla små inspring på ica bara för att köpa "nått att äta", för jag kommer oftast ut med en cola, godis, chips o.s.v.. Så idag har jag tagit ett stort första kliv mot en bättre ekonomi! För det kommer säkert gå jättebra ;)


mitt bästa köp är ju självklart vantarna, två par för 30 kr woho! ;D

Eftersom jag då samlade ihop några vuxenpoäng genom att storhandla så tänkte jag att det är väl lika bra att tvätta och städa hela lägenheten på samma gång! Så nu har jag precis slängt i massa tvätt och satt igång 3 maskiner nere i tvättstugan. Ska ta och laga lite mat, jag har ju en del att välja på nu hihi! ;D

Passar på att slänga in en dagens låt innan jag måste dra ner till tvättstugan igen och sen blire foodtime!


Michael Jackson - We are the world

Hörs senare! Puss/m


breaksk8

Hello!

Är sjuk idag också och har legat och kollat på tv hela dagen, finns inget bättre än att hitta roliga och intressanta program när man är sjuk och ändå inte orkar göra någonting annat.

Som ni vet så har jag ju ett stort hästintresse, men vad många inte vet är att mitt hjärta brinner väldigt mycket för dans också! När jag var yngre dansade jag bugg, dubbelbugg och även jitterbugg ett tag. Jag har tävlat i flera år och vunnit rätt många priser. Men när jag började med hästar så tröttnade jag på dansen helt. 

Efter många år börjar mitt dansintresse komma tillbaka och jag har sen en tid tillbaka tänkt på att börja dansa typ street, hiphop eller något liknande och anmälde mig faktiskt till en nybörjarkurs i höstas. Jag fick dock lov att avboka kursen då mina pengar inte räckte till.. :( Men jag har lovat mig själv att jag ska börja dansa när jag är frisk, kan börja jobba och tjänar pengar igen.

Tills dess får jag njuta av att titta på dans och idag fastnade jag framför Americas Best Dance Crew på MTV. Jag har kollat på det många gånger förut och mina favoriter är helt klart killarna som dansar med rullskridskor! Och ja, det är verkligen rullskridskor, där hjulen sitter två och två. Kolla in det här så förstår ni vad jag menar! Ca 2.20 in i filmklippet gör killarna något helt otroligt! Bakåtvolter över gruppens övriga dansare som ligger stilla i en rad på golvet. Just check this out!



Gissa om jag blir sugen på att dansa nu eller?! Kanske ska slå på en låt och dansa lite här hemma.. med feber och allt.. haha njaa, jag ska faktiskt ta en dusch istället så hoppas jag på att jag känner mig lite friskare!

Take care out there! Puss/m


love actually

Jag har haft en lovely kväll! Kollade först på parlamentet där det blev en massa skratt! Alltså jag älskar Johan Glans! Haha, han är så jääävla söt! Ser ut som en liten pojke i ansiktet och kommer alltid med så klockrena skämt! Henrik Dorsin är också en av mina favoriter! Jag dog av garv när han babblade "franska"! xD

Vad kallar man ett band som bara spelar covers?
Kassettband..?

Anyway, sen kollade jag på Love Actually som gick på 3:an och jag skäms över att jag inte har sett den filmen förut! Herregud vad bra den var!! Och jag som är en riktigt sucker för kärleksfilmer och ehm.. speciellt när Hugh Grant är med njöt verkligen hela filmen igenom! :D

Avslutar kvällen med att knarka Melissa Horn och här är en av favoritlåtarna just nu!
Grymt, är bara förnamnet!



Go'natt alla därute! Vi hörs imorn! :) Puss/m


for you

En vecka har gått nu.. Tänker på dig vännen..



Din syster Camilla har gjort en minnessida till dig och jag går ofta in där
och läser om dig, tänker på dig och tänder ett ljus för dig.

Vila i frid, vi glömmer dig aldrig! <3



sjukis

Hello my darlings!

Helgen har varit väldigt lugn för min del. I fredags var jag över hos min granne och kikade lite på idol och snackade strunt. Najs najs med en till viksängskompiis! :D Hon har två söta katter som faktiskt gillade mig direkt! Den lilla ljusgråa hoppade t.o.m upp i mitt knä! (a)

Igår var jag seriöst hur trött som helst och orkade inte ens skriva blogg! :o Sov lääänge och var över till mami en sväng och fikade och tiggde om lite pengar, det gick väl sisådär haha. Fick iaf litegrann så sen drog jag in på ica och sen hem och lagade tacos!! M M M!

Kvällen tillbringades framför tv:n! Gjorde nämligen en kanalsökning som jag så fint blev tipsad om i fredags! Och nu har jag äntligen 6:an så nu är mina kvällar fullbordade! Äntligen kan jag kolla på simpsons, family guy och scrubs igen!! Det är inte lätt att vara dum, det har liksom tagit 2,5 månad sen jag flyttade in och jag har inte fattat att jag ska göra en kanalsökning!! (a) Tur att det finns folk som har hjärnor i min omgivning! ;D



Finns det något sjukare program än detta eller?! Det är min humor på hög nivå! Sitter alltid och asgarvar åt varenda avsnitt! ;D Och vet ni vad det bästa är då?! Nu i veckan som kommer ska jag ner på stan och köpa några dvd-skivor så ska min kompis Mige bränna massa massa Family Guy avsnitt åt mig!! :D HAPPYNESS!

Idag när jag vaknade så kände jag mig ännu tröttare och svagare än igår och det visade sig att jag minsann hade feber också! ;( Så jag har sovit typ hela dagen. Orkar inte ta mig ut till stallet heller så min bästa medryttare Emelie fixar pärlan idag också! Tack baby för att du alltid ställer upp!!


Finaste tillsammans! <3 Dressyrpärlor ;D

Emelie har bytt skola nu och börjat på Västerås Ridgymnasium så nu kommer hon kanske ha med Lizzy på dressyrlektionerna i skolan ibland också och hon ska få leta fram en tävling när hon känner sig redo så ska de få ställa upp i ett dressyrprogram tillsammans! ;D Ni är så jävla duktiga älsklingar! Jag är så stolt över er båda och hur ni utvecklas tillsammans hela tiden! :)

Nu ska jag ta och duscha mig till liv och sen äta lite tacorester från igår hihi! Och missa inte parlamentet ikväll hörrni! Love it! ;D

Puss/m

meow

This is me, obviously!



Mjauuu, jag har nyss kommit hem ifrån stallet. Hade en mysig kväll och var extra noga med att borsta och fixa prinsessan. Tvättade rent hennes halvgråa svans och schamponerade även alla benen. Hon blir så grå i pälsen av att vara ingnodd i lera varje dag så jag kände för att tvätta av henne lite. Dock fanns det bara kallvatten så hon frös lite. :(

Jag red i stora där det var alldeles tomt och inga lektioner, sköönt! Red igenom henne ordentligt och gjorde även lite markarbete. Hade två galoppbommar och red på olika antal galoppsprång emellan. I början var hon jättevinglig och inte alls stabil, men ju fler gånger vi gjorde övningen, detso mer samlade hon sig. :)

Hade även ett räcke på ca 70 cm på medellinjen. Hoppade det några gånger i varje varv och hoppade snett över det så hon bytte galopp över hindret. Höjde det till 80 cm sen och hon hoppade lika fint då! Ville inte höja mer då det är 3:e gången jag hoppar henne sen hon kom hem från sommarbetet. Men det kändes som att hon inte tog i ett dugg. :)

Är så himla glad och har varit det hela dagen! Mycket tack vare alla underbara människor jag har omkring mig! Ni är bäst! Ingen nämnd, ingen glömd.. ;) Men jag tror ni vet vilka ni är!

Nu ska jag iväg och jävlas lite som the devil herself! (6)

Puss/m

haha!

Två kvinnliga alkisar ~40 sitter och pratar om sex.
Kvinna 1: Min man vill ju inte ha sex!
Kvinna 2: Vad gör du då?
Kvinna 1: Jag använder en gurka istället och nästa dag får han den på sin macka, lite fitta ska han ju ha!
Kvinna 2 och folk omkring börjar gapskratta.

Tjuvlyssnat.se alltså you made my day! xD

sha sha!

Jag somnade någon gång mellan halv sex och sex imorse haha, lyckat värre! Iaf så ringde Hanna och väckte mig vid elva för vi skulle ner på stan och fixa lite samt dra en fikaaa! Men jag råkade kanske snooza för länge och till slut slutade ju alarmet att ringa, så det var någon som var lite arg på mig när vi skulle åka iväg.. Clara = Åskmoln (a) Meennnne, det var faktiskt inte med flit! :(

Anyway.. jag och Hanna tog bussen ner på stan eftersom Clara var tvungen att lämna bilen till sin mami.. Vi fixade och trixade lite och Hanna blev uppraggad som vanligt.. Men inte av världens hetaste denna gång kanskeee? Haha, nejrå men en alkis kom fram och frågade om han skulle skriva på nått papper? Han trodde typ att hon var någon sån där Greenpeace-gatu-jobbare-som-alltid-försöker-prata-med-en-fastän-man-inte-vill! Det måste vara jobbigt att vara så snygg som Hanna, jag menar hur många "Olle på gatan" har hon inte i sin telefonbok..?


Greenpeace-jobbarN..?

På espresso house värmde vi våra frusna fingrar runt en varsin kopp CHAILATTEEE! :D (ja, jag älskar drycken :o) Vi snackade skiiit om allt och ingenting och ja, jag menar vad gör man annars när man fikar? ;)

Jag var in en sväng på soc också och lämnade in månadens papper som jag egentligen skulle ha gjort i måndags, men har inte riktigt orkat det vaaah. Bättre sent än aldrig och nu hinner pengarna komma in i tid iaf. Ge mig tiiisdag nu kanske? ;D Jag måste verkligen köpa ett par vantar.. fryser ju fingrarna av mig! Och har ingen lust att använda mina stallvantar till vardags..? Haha euwww..

Nu ska jag käka lite mat och sen blire stallet! Skriver mer ikväll. :) Puss/ m


tävling!

Jag är med och tävlar om fina hästrelaterade priser i Mikaela Zimdahls blogg!
Var med du också!

Gå in här för att läsa mer: http://tavlingsryttaren.blogg.se/2009/october/tavling-1.html


tisdag

Det har bara gått 2 dagar och jag kan inte tänka på så mycket annat än att du fattas oss.. Jag önskar att jag hade pengar så jag kunde åka till sthlm och lägga en ros och tända ett ljus på platsen där det hemska hände dig min vän.. Du var så ung, bara 23 år gammal. Hade hela livet framför dig ju. Alltid glad, och alltid den som tog hand om dina vänner. Jag kan inte förstå att du liksom är borta.

Jag känner att jag inte orkar med någonting i mitt liv just nu. Varför ska det vara jobbigt från så många olika håll samtidigt? Låt någonting positivt hända snart.. Någonting som gör att jag orkar ta mig upp ur sängen med ett leénde på läpparna och inte med den smärtan som jag känner nu.

Utan mina älskade vänner skulle jag aldrig orka det här. Tack för att ni finns. Och det är verkligen nu man märker vilka som är ens riktiga vänner.

Jag har isolerat mig totalt idag och har verkligen behövt det för att rensa alla tankar och få saker och ting på plats i hjärnan. I morgon ska jag däremot ta tag i en del saker som jag skulle ha påbörjat idag. På kvällen är det dags för min och Lizzys första hoppträning på väldigt länge och jag hoppas att det går bra! Det ska bli skönt att få träna igen och bara fokusera på det till 110 % och slippa alla tankar för ett tag.


Jag älskar dig mest av allt på hela jorden min fina häst <3

Ja, det blev ett känslo-inlägg idag typ. Hoppas ni orkade läsa ändå. Nu ska jag knarka musik och sedan strax lägga mig. Hoppas att jag kan sova bättre inatt än vad jag gjort på senaste tiden.

Ta vara på livet, för det går fan inte i repris!

Peace out /m

it can't be true

Jag saknar ord. Allt känns bara så himla overkligt.. Varför hände detta? Var du tvungen att ryckas ifrån alla som älskar dig?! Du var en sån härlig person, så otroligt snäll. Jag kommer aldrig att glömma stunderna med dig. Det gör fruktansvärt ont att förlora en vän. Du fanns i mitt liv under en tid då jag verkligen mådde skit och du brydde dig från första stunden vi träffades. Du fick mig att känna förtroende direkt. När jag såg in i dina ögon så visste jag att du var en människa som aldrig skulle kunna göra någon illa.

När jag läser på facebook att dina nära vänner och din familj skriver att du alltid var den som brydde dig, som alltid fanns där och stöttade alla så bekräftar det att min uppfattning om dig verkligen stämde även om vi inte var speciellt nära vänner.

Första dagen jag träffade dig så klickade det liksom direkt. Du hade samma humor, samma attityd och samma inställning till livet som mig. Och du gjorde mig så himla glad! Du fick smeknamet Chille då jag, Amanda, Maria och Tom kom på att det passade dig perfekt då du var så jävla chill att umgås med och annars kallades för Chrille.

Det är så overkligt att du inte finns med oss längre. Och fastän vi inte har hörts på över ett år så saknar jag dig nu och det fattas en bit av mitt hjärta.

Vila i frid Christian Chille Frögren
2/8 1986 - 18/10 2009
Du fattas oss!


nej, vi är inte normala

Samtal i telefon lördag 23:48


Jag: Hej!
Jocke: Heeeeej..
tystnad
Jag: Hallå?!
Jocke: Ja, det var ju du som ringde då får du väl säga nått!
Jag: Sover du?
Jocke (helt seriös): Nej, jag klipper naglarna!

en lördagkväll liksom...?!
 




Msn-konversation nu ikväll eller ja inatt


jessica säger:
jag tror jag måste bajsa, men det är en trollstav ivägen.

mikeliii säger:
gå och bajsa nu! och spola fan inte ner trollstaven i toan! D:

jessica säger:
vadåraaaa ;) jag kommer inte sakna den.

mikeliii säger:
risk för
hm
vad ska man säga
FONTÄN av bajsvatten!

jessica säger:
jag kommer skita på mig innan det blivit fontän!

resten lämnar jag osagt...

Go'natt på er! /m

party?

Dagen har bjudit på trötthet, systemet all alone, donken all alone, cykeltur hem i regn, d.v.s regn i ansiktet och isvind så mina händer blev vita. Behöver jag säga mer än att jag hatar hösten?!

Jag såg Einstein två gånger på stan. På systemet och på donken. Ni vet väl vem Einstein är? Om inte så kan jag förklara det i ett senare inlägg. Jag måste smygfota honom någon dag och lägga upp en bild. Han är sjukt lik Einstein faktiskt!

Ikväll ska jag tydligen partajja. Men herregud vad otaggad jag är! Önskar att mitt liv var roligare än såhär.. Ahja, men det blir säkert jättebra. Jag ber om ursäkt för alla fyllesms jag kommer skicka redan såhär innan kvällen har börjat liksom.

Men jag är int' bitter! ):

Låt det bli någon dag lite senare i veckan, typ onsdag! Jag vill hoppträna, och jag vill göra det nu! Där har vi något som jag däremot är sjukt taggad inför! TAGGA TAGGA TAGGA!

Tänk om det kunde vara lika kul att ta sig ut i regnet, sitta på en kall bullhållplats och vänta på en buss som är fylld med fulla fjortisar som bara gapar. Sedan komma till en fest som förmodligen suger apa! (y) Bli full, skämma ut sig lite, åka hem, däcka och vakna bakis dagen därpå! Jag vet att jag låter bitter, men jag är så sjukt opartysugen! Ge mig sommaren tillbaka, då kan jag tagga till igen!

Det var ju hur kul som helst att läsa min blogg idag eller hur?! :D Well, I don't give a shit.. Eller jo, faktiskt. Jag vill ju inte få mina stackars läsare att bli lika bittra som mig. Hur fan skulle det se ut? Kul om alla gick runt och såg ut såhär:

Nej, nu får jag faaa-an tagga till! Så vi kör den här resten av kvällen!!

Jag avslutar min bittra dag med en klockren kväll istället! Det blir vad man gör det till. Här får ni något att skratta åt så kanske eran kväll blir lika rolig som min, men tveksamt vaaaah...! ;)



Vi hörs och ses i dimman! Puss/m

haluba!

Sådärja, nu har min ångest hälsat på i några dagar så därför har jag varken orkat skriva någonting vettigt här i bloggen eller ens orkat gjort något vettigt på dagarna. :o Men idag har den sakta men säkert försvunnit och jag njuter av tiden då jag får må bra! :)

Kvällen har varit bra, min vän Jessicus var här med lite tårta som var kvar från att hennes lillebror fyllde 16 år igår! Så vi smaskade på den, kollade paramoreklipp, fick gåshud och sen flummade vi lite som vanligt! Jag älskar att vara med dig!

Jessica är på väg ut till balkongen och Snook ligger på fönsterbrädan och tittar nyfiket på vad hon ska göra..

Jag: Haha, ta med dej Snurk ut, han ser ut att vilja följa med!
Jessica: ASGARV!
Jag: Hahahahaha, vad fan kallade jag honom? Jag menar Snook! xD


Liten mini Snook (fast då hette han Maya eftersom jag trodde det var en tjej!)

Var inne och läste min stallkompis Rosannas blogg och hittade en söt bild på min hästis! (Hoppas att det är okej att jag lånar den ;D) Imorn ska jag ut till stallet och rida på pärlan! Har bara haft ork att vara ute i stallet 1 dag den här veckan.. :o Men nu är min vilja att orka med livet tillbaka litegrann iaf så imorn blire till att rida! Har även intaget så måste vara där i tid så jag hinner ta in alla djuren innan det blir kolsvart. Det blir ju fan svart jättetidigt nu ju! Jäkla höst/vinter eller vare är.. -.-



På kvällen blir det kanske äta-tacos-hos-jessica? ;) och sen IDOL-tittande med henne och Hänna! Hoppas på en rolig kväll haha, men det brukar ju bli roligt med er såatt..! :D

Nu ska jag ta lite varm o'boy och sen sova i min sköna säng! :D Puss/m

bah

Jag kan inte ens koncentrera mig på att ha något vettigt att skriva i bloggen. Jag vill inte vakna, inte sova, inte äta, inte tänka. Det gör bara ont. Så sjukt jävla ont. Jag orkar inte. Inte igen. Åt helvete med allt.

jag älskar verkligen mitt liv :)

when it rains

Idag har jag haft en jag-är-duktig-och-orkar-ta-tag-i-saker-dag-fastän-jag-egentligen-mår-som-en-överkörd-tomat! Duktiga jag! Jag och mamma fixade ihop min sängram idag så nu behöver jag inte ligga på madrasser på golvet höhö. Jag har även ringt och bokat en tid för min ena katt hos veterinären. Scary shit, kanske ni tänker nu. Men njae, han ska bara bli lite mindre manlig, stackarn. Av med bollarna på måndag nästa vecka och gladast blir nog Tuva som slipper bli påhoppad varannan dag.. ;)


Snook :) (och ja hans namn har en egen liten historia haha)


Tuva :)

På eftermiddagen var jag ut till underbara Hamre! Det började med ca 1 timmes flumm i cafeterian med Hännabänäna och Jessicus och jag hade såå ont i magen efter våra skrattattacker att jag trodde jag skulle storkna. Haha, vilket gammalt ord btw, storkna!

Anyhow, när jag som sagt typ nästan hade dött (av skratt) så var det dags för nästa nära-döden-upplevelse! Jag och min lilla häst red ut heeelt ensamma i den stoooora skogen i kolmörkret och det var minusgrader! Jag hade inga långkallingar och bara tunna ridvantar! ;( Ja, jag dog. Det gick några timmar... och jag återuppstod! Iaf kändes det så, för jag gjorde allt för att försöka bli varm. Och det tog fan ändå minst 1½ timme innan jag kände mig som vanligt igen. Fr.o.m imorgon blire långkallingar på! The winter has arrived!

Min häst var i varje fall pigg och fräsch och vi kan nu trava som vanligt efter hennes lilla skada. Matte är gladast och Lizzy med tror jag för jävlarrr vad hon var på hugget idag alltså! :D



Nu ikväll har jag verkligen knarkat Paramore från tånagel till hårspets alltså! Det är sjukt hur bra ett band faktiskt får lov att vara. Jag finner inga ord. Carro (eyy, du är med i min blogg!) och jag snackade på msn och hon visade mig det finaste klippet jag sett på bra länge. Helt sjukt jävla awesome bra. För bra. Och ja, det går. Paramore kan, här snackar vi musik!



Nu blire till att spela lite mer School of Wizardry på facebook (a) och sen sängen! Puss/m

idioti

Klockan är 04.34 och jag har inte gått och lagt mig än!! Jag är fan inte klok. Så går det när man blir spelberoende på facebook! Nu ska jag sova så jävla håååårt! Och tills jag vaknar igen och ni alla går i skolan eller jobbar (moahaha!!) så kan ni ju gå in på facebook och acceptera alla mina invites till School of Wizardry som jag sänt till typ halva min vänkrets där hehe!

So long suckers! /m


helgen

Meow alla bloggläsare!

Helgen har sugit röv. :) Nejrå inte riktigt, men jävligt nära! Fredagen tillbringades ehm.. jag kommer inte ihåg?! Ahja, det går ju att läsa i nått inlägg här under för er som är intresserade!

Lördagen tillbringades först i stallet. Var medhjälpare på ClearRounden, men det blev mest så att jag lekte fotograf. Efter det var jag och Sandra segast på hela Hamre. Jag höll henne sällskap när hon mockade åt Belsebub och hon höll mig sällskap när jag mockade åt Lizzy. Sen fick Lizzy flytta in i Larssonstallet för en stund och blev borstad där på gången och det var mysipys! Jag tycker vi kan bygga ut Larsson lite så jag kan få stå där! Är fett jävla trött på att stå i det stora livliga stallet.. -.- Men jag kan ju drömma vidareeee! :)

På kvällen drog jag ner på stan och fikade med några av girlsen, sen begav vi oss på fest på Haga, det var bara det att vi råkade gå liiiiite fel först och hamnade typ på Hemdal/Skiljebo!! Vi älskade vårat lokalsinne då tror jag! Sen att det var typ -3 grader och några hade för lite kläder på sig gjorde såklart stämningen bättre! När vi till slut kom fram så hade Sandra och Michelle förfrysit sig typ så dom fick skjuts hem efter typ en kvart haha. Jag stannade iaf kvar och fick en gratisfylla tjooho! Det var fancy som fan även om jag blev lite för känslig framåt småtimmarna..

Det var iaf sjukt skoj att träffa Elena som jag inte träffat på typ hur-länge-som-helst?! Sen var ju Miooo och Karl där! Jag diggar Mios hatt och jag fick äta upp Karls chips, eller ja, jag gjorde det utan att fråga! Tony som hade festen var en trevlig kille! Vi kom fram till att vi kände igen varann, har gått på samma skola och hade gemensamma bekanta.. Åh, Västerås är så stort! Jessica och Jocke låg mest och kramade på varann men det var trevligt att träffa dom oxå! Tack för kvällen people!

Idag har jag bara tagit det lugnt hemma. Var helt hästledig och har bara myst i sängen hela dagen typ. På kvällen kom Jessicus förbi och det behövdes kan jag lova! Nu är jag känslomässigt störd, mer än vanligt alltså och typ ler och halvgråter på samma gång. Love life sometimes!

Ska ta lite popcorn och cola och fortsätta dega vid datorn tills jag blir trött!

Tyvärr så är min kamera hos Sandra för jag glömde den i hennes väska igår så bilderna från helgen kommer väl typ imorn kanske!

Puss/m

chacha!

Jag har haft en underbar dag i stallet! Solen sken hela dagen och alla människor var så glada och söta! Eller ja, det finns ju några bittra undantag. Jag säger bara mogen cheey! ;)

Nu ska jag ner på stan och fika med Sandra, Michelle och Johanna. Hoppas Espresso House har öppet, vi har nämligen inte hittat några öppettider på deras hemsida! Annars blire stugan som har öppet till tolv. :) Ska bli skönt med en fikakväll och massa tjejsnack maha!

Imorn blire lite bilder från helgen! Puss/m

till dig :)

Jag tänker nu skriva ett alldeles eget inlägg till en vän som betyder mycket för mig!

Trots att det är rätt stor åldersskillnad mellan oss är du verkligen sååå skön att vara med och faktiskt, grymt mogen för din ålder. Du finns alltid där och orkar lyssna när jag kommer med mina ältande överanalyserande problem.. ;) Du är en sån fin tjej, som verkligen förtjänar en bra kille som tycker om dig för den du är och inte någon idiot som du vet vilka. Din humor går rakt in i hjärtat på mig och jag har seriöst träningsvärk i magen efter ha varit med dig i några timmar. Att flumma bort tid med dig i stallet är hur nice som helst och även om jag inte känt dig bra så himla länge eller sagt många fina ord till dig så kan jag faktiskt helt ärligt säga att du får alltid får mig glad och jag älskar dig!

Tack för att du finns i mitt liv Maja :')
Och tack för att du är världens mest generösa brud och dessutom lär mig fika rätt! ;)

 

 
Med sin prins Poetic Joyce..


..och prinsessan Munsboro Salero :)

friday!

Idag har jag haft en dag utanför stallet maha! Har varit på stan och flummat på donken med Hanna, Jessica och Clara. Den sistnämnda är rätt tuff ibland alltså även om jag dampar sönder på henne! ;)

Clara: Hur ser man att en bil kommer från afgahnistan?
Vi: ...?
Clara (asglad!): På afgasröret!
Vi: asgaaaaarv! x)

Efter ett tag mötte jag och Jessica upp Maja efter att Hanna och Clara begav sig mot annat håll.. Det blev en fabulous fikatime på Espresso House som nu äntligen har öppnat i Västerås!! Jag som var cool fick såklart ett Espresso Card av den coole-killen-med-snygga-brillor-utan-namn? Vi är redan stamkunder där eller vad säger du Maja? ;) Jag kommer iaf bli ChaiLatte beroende efter idag! :o Så sjukt god verkligen!


espressohouse <3
 

Majababy <3


Jag i Majas heta glajjer!

Btw, vi såg seriöst 2 paowkopior! Det var äckligt hur wannabee dom var alltså.. ;) Tyvärr fångade jag dom inte på bild.. Kameran blev för äcklad :) Inget ont om paow, henne gillar jag, hon skriver bra och är väldigt söt! Men wannabee's däremot, my god liksom!

Nu ikväll har min lägenhet fått agera förfestlokal åt två 18-åringar som skulle ut på krogen för 2:a gången i sina liv, how cute liksom! Nej men det var faktiskt kul, innan jag blev trött och dampade lite.. (a) Idol var iaf bra ikväll och den som sög mest åkte även ut! Fiiifaaan vad falskt och illa det lät när hon sjöng! Skönt att slippa Karolina nästa vecka, men då kan väl Camilla åka ut? Hon är ju bara skämmig.. -.-

Nu ska jag och min bästa Jessicus kolla på film och sen ska iaf jag däcka! Imorn blire stallet hela dagen och hjälpa till på ClearRounden för ridskolan, sen ska jag rida ut en sväng på min söta häst och på kvällen blir det fest om jag orkar och vi hittar något place att vara på!

Puss/m


mihi

Jag kunde inte hålla tangenterna borta utan kände mig faktiskt tvungen att skriva ett till blogginlägg vaah! Tihiii! ;D Den här tisdagen har seriöst varit skitdålig haha, men den blev bra på kvällen så nu är jag glad iaf.

Det började med att jag sov som en stock till typ tre på eftermiddagen, hata ångestdagar! Jag bara sover och sover.. Och ändå gick jag och la mig vid elva igår kväll liksom, helt sjukt! Hur som helst så var jag på dåligt humör när jag vaknade och störde mig på precis allting. Ni vet en sån där är allting bara irriterar en så man blir vansinnig! Lyckligtvis fick jag prata av mig i stallet med min vän Maja ett bra tag och det kändes skönt som fan. Tack för att du lyssnar!

När jag skulle borsta min häst såg jag att hon var ännu mer svullen i bakbenet idag och gick därför till ridhuset för att kolla om hon var halt. Hon markerade i båda varven på volt och även på rakt spår ute på stallplan där underlaget är hårt. Så nu blir det vila för damen så får jag hoppas att svullnaden går ner! :( <3

Hade hand om Challe idag också och när jag var klar med honom och skulle sätta på mig min jacka, mössa och mina vantar för att gå och hålla Camilla sällskap vid rökrutan så upptäckte jag att min mössa inte var där jag trodde! Jag hörde min röst i hjärnan skrika NEJ NEJ NEJ innan jag faktiskt kom fram till att jag hade lagt den i Challes krubba. Allt hade varit lugnt om han inte alldeles nyss hade fått mat däri bestående av lusern, havre och 1 dl superkladdig MATOLJA!! Och mycket riktigt.. Där låg min nya fina och sköna mössa helt indränkt i matrester och kladdig matolja! Det var liksom den där lilla droppen som fick dagen att rinna över. Nu i efterhand skrattar jag mest åt det, men faaan vad arg jag blev då! Och det enda mina vänner sa då var; Men gumman, den går att tvätta! Haha, men det kanske var så att jag frös och ville ha den på mig?! Life is wonderful sometimes ehe..!

Som tur var så fick jag prata av mig ännu mer när jag väl kom fram till rökrutan. Där satt Maja och Camilla. Sen kom Sandra med cykeln inte långt efter. Vi var verkligen bittra klubben idag och alla hatade typ sina liv! Men det känns bra att man inte är ensam om att vara bitter haha. Ni rockar girls!




Jag berättar om mitt i-landsproblem för Camilla, Maja och Sandra.

Jag: Ah, men igår skulle jag gå ner och boka tvättid..
Jag (med högtalarröst): "Den enda lediga tvättiden denna vecka är på fredag mellan klockan sju och tio"
Maja (helt seriös): Vadå har ni typ högtalaruppläsning i tvättstugan?! :o
Jag: Nej, jag försökte säga det lite roligt..
Maja: Hahaha, ja men det vare ju!

Suck alltså. ;)

Nu blire sängen! Imorn ska jag pussa på min halta häst och sen fota hoppträningar! Om 2 veckor är det min och Lizzy's tur att vara med och hoppa för första gången! Wiiiie! :D Natti! Puss/m

bläsar

Hanna 12år och jag hade ett litet samtal i stallet idag.

Hanna: Du vem vare som red på din häst utan hjälm igår?! :o
Jag: Vaaa? Det var ju jag som hade min häst igår och jag red inte...
Hanna: .....
Hanna: Men det var i varje fall en flintskallig gubbe som red på henne!


Vadå, dom är väl inte särskilt lika? ;)

jaaaaaaaaaa!

Jag tror jag svimmar! :o Paramore har precis släppt ett nytt album och nu kommer nästa underbara nyhet!! Kent släpper sitt nya album Röd den 6:e november! :D Snacka om perfekt slut på en dålig dag! Wiiiho!

Den första singeln Töntarna från albumet släpptes digitalt idag, och släpps i butikerna den 12 oktober! Hur glada är inte vi kent-älskare nu då? Ååhhh, underbart! :D



Dagen har varit en riktig berg- och dalbana. Har fått i ordning lite mer här hemma i varje fall, bl.a satt upp en stor spegel och möblerat om lite. Har en planering i tanken om hur jag vill ha allt möblerat när det är klart. Ska försöka göra lite varje dag, eller i varje fall när jag har ork. Vill komma i ordning helt nu!

Det blev ingen ridning idag då min Lizzy hade sår på bakbenen och verkade ha jätteont i musklerna. Hon och hagkompisarna har bråkat alldeles för mycket om rangordningen då det har kommit 2 nya hästar ner i den hagen hon går i. Tråkigt nog var en av ponnysarna skadade så pass att hon fick lov att åka iväg till Strömsholms Djursjukhus nu ikväll. Och inte nog med det, på stackars ponnyägarens födelsedag och allt. :( Hoppas att allt gå bra med henne nu!

Är sjukt trött nu, ska ta något att äta och sen blir det sängen! Puss/m

måndag

Tjo tjena mittbena? Min inspiration till att blogga verkar vara helt lost.. Gah!

Anyhow.. Jag har inte mått bra idag heller, har spenderat dagen i sängen typ.. Blääh på det. Men nu orkar jag inte ligga och tycka synd om mig själv längre så nu tänker jag faktiskt ta och göra lite nytta här hemma och sedan åka ut till min häst som jag saknar så det typ gör ont!

Jag har kommit fram till att jag ska börja kvällspromenera! Dels för att rensa tankar och dels för att kanske få liiite bättre kondition. Nu vet jag inte hur mycket det hjälper att promenera, men det är väl värt ett försök antar jag! Fr.o.m den här veckan ska jag gå ut och gå minst 30 min 3 ggr/veckan. Vi får väl se hur länge jag lyckas med det! ;D



Pärlan! <3

Smell ya later! Puss/m

bitterfittan is here!

Seriöst, vad fan har gud emot mig om han nu existerar?! Jag vaknade av väckarklockan halv sex, och vad tror ni överraskade mig då? Migrän, ja men tack så jävla mycket då! Det var bara att gråta en skvätt, smsa Maja och fortsätta sova, fyfan!

Jag hade tur med migränen, den höll bara i sig ett par timmar! Men tror ni att jag fick en bra dag sen eller? Nej, då var det dags för ångestdvala istället.. Dvs ligga i sängen och bara ha massa negativa skittankar och inte orka med någonting annat än att sova. Jag hatar att ha en jävla depression sometimes!

Kom upp ur sängen vid sjusnåret på kvällen då ångesten äntligen hade släppt en aning och jag kände att den var påväg bort. Jag tror inte att det går att få er att förstå hur pass stark ångest jag faktiskt har, det är ingen liten ångest över något specifikt problem utan det är panikångest över precis allt man kan tänka sig, grundat på hela min livssituation och en massa annat som jag inte ens orkar tänka på i nuläget.

Hur som helst så har jag blivit gladare och gladare under kvällen och musiken hjälper mig mycket! Har lyssnat på Paramore typ hela kvällen och spelat lite spel på facebook och bara chillat och försökt att tänka positiva tankar!

Helgen har i princip varit en katastrof känslomässigt och även om jag har gjort en del saker så minns jag knappt någonting för min hjärna har varit helt blockerad av ångesttankar! Jag hoppas och tror att morgondagen blir lite snällare mot mig och att jag kan få må lite bättre.

Just idag är jag sjukt less på att leva med mina jävla diagnoser som depression o.s.v! Jag vet att jag är på väg att bli frisk och mår mycket, mycket bättre än förut, men just idag önskar jag liksom bara att dagen då jag har kämpat klart liksom är här.

Kan i varje fall berätta någonting kul! Jag har köpt biljetter till Paramores konsert som är den 30 november i Fryshuset i Stockholm! Det är rätt många som jag känner som faktiskt ska dit och förhoppningsvis åker vi ett helt gäng! Dom jag vet är; Jessica, Hanna, Carro, Clara, Rasmus, Rebecka, Jessica & Rob, Emil... Kanske Robin & Jocke oxå! Har jag glömt någon?!


Paramore, helt sjukt jävla bra!! <3

how busigt

Jag hann inte skriva nått inlägg igår efter att jag kom hem från stallet för jag fick besök av en sötnos! Det gick väldigt bra att rida Lizzy i varje fall. Vi var ute i skogen och det var så himla bra underlag! Ibland är det bra att det regnar, marken blir så mjuk och sviktande för hästarna. Jag red ut i ca 40 min på en ridtur utan några som helst krav. Vi rullade bara på och busade väldigt mycket i galoppen på slutet hihi. Och som jag behövde det igår! Det finns nog ingenting som ger mig så mycket glädje och energi tillbaka som en riktigt skön galopp med min häst!

På kvällen blev det mys med pizza, idol och massa musik. Jag är väldigt nöjd med vilka som har gått vidare i idol från kvalveckan! Nu hoppas jag att juryn väljer ut 4 av mina favoriter också. Vill ha med Eddie, Rasmus, Clara och Moa! Det skulle bli den perfekta uppställningen för min del. ;D

Idag ska jag ta hand om både Lizzy och Challe och ikväll vet jag inte vad jag ska göra, mer än att jag ska kolla på idol då! Vill leka med en viss person, så vi får väl se om hon kan dissa festandet eller inte ;)

Skulle ju ha åkt bort över helgen, men nu blev det inte så. Jag är hemma och på söndag åker jag med Maja och hennes fina ponny på tävling i Karlstad där de ska debutera LA+5! Ska bli skönt att åka iväg från Västerås över dagen och samtidigt få se en massa hästar och såklart hjälpa min schöööna kompis med hennes pownie!


Maja med sin Poetic Joyce

Kameran följer med dit så förmodligen kommer det upp några bilder på duktiga pownies och ryttare nästa vecka! Nu ska jag kila iväg till affären och köpa nyponsoppa, juice och mjölk! Är fan sugen på allt idag haha. Smell you later! Puss/m


she's back

Jag tror iaf jag är tillbaka med mitt bloggande litegrann va! :)

Klockan är alldeles för mycket nu och jag borde typ redan vara i stallet, men äsch.. Jag orkar inte stressa! Vaknade av att min vän Simone ringde vid halv ett och vi snackade ett bra tag. Vi pratar inte så ofta så när vi väl pratar kan det bli rätt länge! ;)

Nu har jag ätit frukost och dammsugit och plockat undan lite här hemma! Det såg ju typ ut som en svinstia.. Inte riktigt kanske, men det var fan katthår everywhere!

Ska hoppa in i duschen och fräscha till mig. Har inte duschat på typ två dagar..? Eww jag vet.. Men jag har faktiskt inte orkat. Så kan det va ibland när vardagen vänds totalt upp ocn ner!

Ska åka ut till stallet sen och pussa massa massa på Lizzy och ta en ridtur ut i skogen och bara njuta! Hösten är här på riktigt nu och det är kyligt i luften, men det är rätt kul också för hästarna blir extra pigga när kylan tränger sig på och det blåser lite hihi. :D

Skriver mer när jag kommit hem från stallet. Puss/m

dvala

De närmsta dagarna har inte varit så roliga direkt. Tankarna snurrar och har sig. Jag har inte ens orkat vara i stallet och energin är som bortblåst. Jag mår inte som jag önskar direkt. Den jävla idioten ska hittas, var så säker. Så kan vi få lite lugn och ro efter det i varje fall.

Jag är tacksam över att jag har mina vänner som stöttar mig så pass bra i det här. Även en stark vän behöver ha stöttande vänner. Ni är bäst! Imorgon ska jag ut till Lizzy och rida för första gången på en vecka. Snacka om att min lilla häst måste känna sig bortprioriterad. Ska ge henne massa kärlek!

På fredag åker jag iväg och kommer tillbaka på söndag. Det ska bli sjukt skönt att bara åka bort från allting. Jag kommer sakna mina älskade djur, men jag vet ju att ni finns kvar när jag kommer hem igen.

Tack för att vi bor i Sverige. Här kan man ringa till journummer dygnet runt och dessutom utan kostnad när man behöver prata med någon mitt i natten. Underbart. Hoppas att jag kan sova nu.

Puss/m


RSS 2.0