ha-ha-ha!

Svar till Linnea: Det är ingen av oss som ska sitta "själv på raden under".
Det är nån random som har reserverat 1 plats innan jag reserverade våra! ;)

Nu slänger jag in ett vidoklipp som kan vara bland det roligaste jag hört! Älska Family Guy! ;D


awesomeness!

JORÅSATTEEEEHH!

Nu äre sisåhär va att eran duktiga Mikeli har reserverat 9 finfina platser till bion på ONSDAG KLOCKAN 21:00!! Alla som ska deltaga har fått ett smaskigt sms med information om när man ska infinna sig vid SF. Men eftersom folk är så glömska så kommer jag skriva det i bloggen och på facebook typ hundra gånger på tisdag och onsdag! ;)


Hoppas platserna duger!
Och det är ingen idé att paxa några platser.
Jag och Camilla tar såklart platserna i mitten
eftersom vi har ordnat detta, resten får ni slåss om! ;)
Jobbigt läge för er andra mohaha!

Pussva!/m


dance dance!

Först vill jag tacka för en grym kväll igår! Även fast musiken kom lite försent och jag skämdes ihjäl så blev det riktigt bra till slut! Vi kan ju stryka att berätta detaljerna och vilka som däckade, spydde, stukade fötterna o.s.v.. ellerrrr? ;) Vill ni veta vad som hände så får ni väl fråga oss som var där festen var! ;D

 
  

Kan säga att det dröjjer bra länge innan jag har lokalfest igen iaf! För fyhelvete vad äckligt det var och städa efter er grisar!! ;) Men det är väl sånt som hör till. Tusen tack Mio för städhjälpen!! :D

Idag hare varit en bakisdag, men ändå inte så farligt! Avrundade kvällen med en pizza som satt finfint! Massa tv har det blivit också då svt2 visade 3 timmar från Globen Horse Show!! :D Nu ska jag fixa en grej som dyker upp i bloggen strax!! ;)

Puss!/m

nu kör vi!

Mahaha, jag har handlat lite idag, längesen jag kunde köpa något åt mig själv!! Tröjjan och  de fanzy strumporna är från Carlings ofc! Trycket på tröjjan sitter på ryggen och där fram är den helt vit. Passar bra till black and white-temat ikväll liksom.. ;) Den är så sjukt snygg! Ljusstaken var värsta fyndet bara 19 kr! Köpte lite extralampor på samma gång och så en kortlek till ikväll. Ölspelet i tell u! Den andra lilla fyrkanten ska föreställa självhäftande kuddar som jag ska ha att sätta upp lappar i stallet med. ;D



Sen inhandlades det alkohol för tyyyp 609 kr eeheeee. Här är vi rika! Ellerrrr? ;) Ajha, ibland är jag lite för snäll som bjuder alla mina vänner på sprit. Men vad ska man göra, att köpa sig vänner är enda sättet för mig ju! ;)

Nu måste jag seriöst skynda som fan om jag ska vara klar om 40 minuter haha, vilket inte kommer gå. Men ahja, det löser sig! Have a fun evening för det ska iaf jag haaaaaaaa!

Puss/m

soon baby

Halluba!

Jag har en sak att framföra; jag är glad och jag mår bra! Egentligen kanske jag inte borde skriva det för man vet aldrig om det vänder. Men ahja, struntsamma, för nu har jag redan gjort det. ;D

Igår hopptränade jag med min pärla och det gick så fantastiskt bra! Hela träningen gick verkligen galant och hon var lydig, framåt och lyssnade på mig perfekt. Jag själv vågade rida på ordentligt och vi fick mycket beröm av Bobo. Min självkänsla tog flera trappsteg uppåt efter det kan jag säga! Längtar redan till nästa träning. :)



Jag vaknade upp med en otrolig träningsvärk idag och det var nog tur att jag inte hade hästen för jag har knappt orka lyfta en bok typ. Hehe, otränadchey.nu! Så idag har jag fixat lite inför mitt partajj imorn och mest degat i sängen framför tv:n. Råkade somna en stund på eftermiddagen också, guud så skönt det var! På kvällen kom min Jessicus över och vi käkade pepparkakor, drack julmust och bara chillade.

Imorn blir det till att gå upp i tid för jag ska först ta hand om Lizzy, sen hem och äta, sen blir det till att dra ner på stan och leta efter någonting att ha på sig på kvällen och även besöka systemet en schwäng! Sen hem och fixa sig för klockan 19 börjar partyyyt! Det ska bli riktigt kul och jag känner på mig att det kan bli rätt galet hehe! ;D

Puss/m

fanzy

Idag hjälpte jag Hanna med sin lilla knubbis Rendezvouz/Vouzan/Kouzan och nu även kallad FluffyLuffy för hon är en liten lurvig sötsak! Vi longerade lite i den blöta och leriga paddocken och jävlarrrr va hästen drog i linan haha, jag höll på att ramla omkull ju. Det hade sett ut det.. som tur var så har jag en balans som ingen klår! (h)



Vi var även en sväng i stora ridhuset och Fluffy var ju värsta duktig och Hanna både skrittade och travade själv! Det kommer bli bra det här Hanna, även om du inte älskar henne än.. ;) Hjälper dig gärna fler gånger! Maha! ;D

Hann inte rida min pärla för klockan tickade iväg.. :( Men pysslade om henne och gosade lite. Flummade med Maja sen och fick skjuts hem av hennes snela mami!

Nu sitter jag mätt och belåten och ska strax krypa ner i min säng. Imorn ska jag gå på stan med Maja och sen är det hoppträning som gäller på kvällen. :)

Puss/m

än så länge..

..är dessa people anmäla till bio-skräck-timme den 2:a december! (Paranormal Activity)

Mio Pettersson, Sandra Karlsson, Caroline Andersson, Camilla Ekblom, Jessica Haraldsson, Hanna Carlbom, Mikaela Höglund, Maja Lindqvist + vän!

Vi behöver nog vara nåra fler för att fylla en hel rad i biosalongen va!!
Kom igen, vilka vill hänga på?! :D



på begäran


Ännu en fanzy bild från lördagen ;)

monday

God kväller! Helgen var bra. I lördags vare GuitarHeroAfton hemma hos mig. Jag hade räknat med att vi skulle vara rätt många, men eftersom typ alla bangade i sista sekunden så blev vi bara 4 st och lite senare på kvällen kom Carro så då var vi 5 st!

 
Mio och Albin.. fullkomligt normala? ;) Carrot spelar guitarhero :*

Söndagen spenderades alldeles för länge i sängen!! Vaknade halv tre och då hade Carro bara lämnat mig utan att säga hejdå haha, så jag var rätt förvirrad när jag slog upp ögonen. Drog till stallet och hade möte med alla från Tegelstallet i nästan 2 timmar. Det gick jättebra och allt känns bara bättre och bättre. Jag längtar tills jag har flyttat ner dit! Imorgon är det bara en vecka kvar. :D

Idag har jag inte orkat gjort något alls utom att åka till stallet och mysa med pärlan. Red ut med bästa Maja och vi kan verkligen älta och babbla om våra "problem" i flera timmar. Och vi är väl för busiga när vi är ute och rider hehe! Känns skönt att prata med dig, för det är liksom så roligt samtidigt som jag får prata av mig. :)

Imorgon blir det till att trimma Lizzy en stund i ridhuset, tänkte åka ut innan all kaos drar igång haha. Sen på kvällen ska jag och Jessicus ha Lost-maraton! Om hon inte ligger däckad p.g.a vaccinet mot baconfebern!


Slänger in en bild på Majas förra pownie Munsboro Rainbow som jag hittade på datan. :)

Puss/m

underbart!

Mariette, Calle, Tove och Erik är klara för det stora uppträdandet i någon stor arena i malmö där 12500 pers får plats!! Är så glad att alla fyra verkligen är värda det! Så skööönt att Reza åkte ut, äntligen liksom! ;) Det kommer bli så svårt att se någon åka ut nästa gång för jag gillar verkligen alla som är kvar nu!

Hehe, jag hejjar självklart på Mariette! Hon har verkligen scennärvaro, en röst som man bara älskar och kan man annat än drunkna i hennes ögon?! Hello dreamwomen liksom! Det var ju inte alls så att man fick tårar när hon sjöng till sin flickvän eller så! Åh, så vackert! :')

Efter att idol var slut så fick jag besök av mina vänner Emil och Mio. Vi skulle pyssla trodde jag, men Emil är ju så trög så han fattade inte att han skulle ta med sig något jäkla pyssel, trots att det var han som faktiskt föreslog att vi skulle pyssla! x) Så det blev massa snack (grabbsnack höhö!) och så kikade vi på CSI och lite Fraiser. Jag lagade även mat in the middle of the night, inget ovanligt dock. ;)

Jag är för pigg för att gå och lägga mig, men jag borde.. Ska göra massa grejjer imorn innan kvällen bjuder in till GuitarHeroAfton! Det ska bli hur najs som helst. Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder på det så dyker några upp i bloggen på söndag! :)

Puss/m

come on!

Nu har jag och Camilla kommit på något bättre mohaha!

PARANORMAL ACTIVITY den 2 december!
Vilka vill följa med oss och bli sjukt rädda?! :D
Vi tänkte dra ihop många och sen sitta på en hel rad i biosalongen och skrika ikapp!
Säg till så fort som möjligt så förhandsbokar vi biljetter i början av nästa vecka! :)
ANMÄL ER I KOMMENTATORSFÄLTET! ;)


paranormal

Hehehe, nästa vecka ska jag och Camilla gå och se Paranormal Activity och blir sjukt rädda! Nån mer som vill joina? ;) Jag längtar redan. Finns inget bättre än skräckfilmer. Seriöst, jag älskar att bli skrämd och få adrenalinet att rusa igenom kroppen!



Har precis kommit hem från stallet och ätit lite. Fick skjuts hem av Sofie som numera har körkort! Hon tog det minsann igår och jag är så stolt över dig, grattis gums! :) Var ute på en skön ridtur idag och galopperade i bra takt och steglängd uppe på åsen tillsammans med Linnea och Baron. Inte det bästa hästparet kanske då de skrämde upp varandra titt som tätt hehe, men det var mysigt iaf.

Imorn är jag hästledig och det kan behövas, har massa saker inbokade. Jag känner hur jag börjar få fart på min dygnsrytm igen och ska göra allt för att hålla kvar den och inte hamna i någon sova-bort-hela-dagarna-period.

Nu ska jag glida över till min soffa och kika på simpsons och till min stora glädje är det även family guy ikväll! :D
Puss/m

guten morgen

Jag vaknade vid nio imorse helt av mig själv! Låg kvar i sängen men lyckades inte somna om. Katterna sprang runt och hade damp plus att det lät fruktansvärt mycket av någon jävla maskin utanför mitt fönster. Lite omöjligt att somna om då kanskee! Skulle ändå upp senast halv elva så det passar mig utmärkt med lite mer tid framför datorn. Spotify rockar så högtalarna snart sprängs alltså! Har börjat lyssna på ett sjukt bra band!

Rise Against -  Entertainment


Det är nästan så jag inte tror mina ögon men jag skymtar faktiskt solen lite svagt när jag tittar ut!! :D Inga tunga regnmoln på himmlen alls! Det här kommer bli så lovely för jag ska till stallet vid halv ett och sen rida ut tillsammans med Linnea och Baron och det passar ju bra med lite sol på våran uteritt.

Hopptränade med min pärla igår, och jag är fortfarande helt mållös över hur pass bra det gick. Vi fick till några så otroligt fina språng och jag fick en helt ny känsla när det gäller hoppning! Bobo är verkligen en himla bra tränare och jag har lärt mig mycket på bara 2 gånger. :) Igår anmälde jag oss till ClearRounden som Hamre har den 12 december. Ska bli riktigt roligt!

 
Jag och Lizzy från en gammal träning :)

Pratade även med Gunnar igår så nu är det klart och jag flyttar ner Lizzy till tegelstallet den 1:a december!! Alla i stallet verkar nöjda och glada med att vi ska flytta ner dit så det här känns verkligen jättebra!

Nu ska jag göra iordning frukost, tagga vidare till musiken och sen blire stallet. :)
Puss/m

tisdag

Bloggtorka..? Kind of! Trött på detta regn och ruskväder, kan det inte bli kallt och komma lite snö? Hellre det än regn och fuktighet! Vill galoppera över fälten med min pärla!!



Var i stallet idag för första gången sen en vecka tillbaka(!), och hihi guuuud va långhårig min lilla sötnos har blivit då! Pratade med Mia om att låna klippmaskinen igen och det skulle nog gå, eller jag ska prova att klippa henne innan hon lämnar in skären för slipning.

Pratade med Gunnar idag också och nu är det snart klart att jag flyttar ner med pärlan till tegel!! Wiiiihooo! Vi ska träffas någon dag och prata om när. :) Jag är lyckligast!! Det känns så himla bra verkligen! Lizzy kommer få det sååå bra! Större box, lugnare stall, lunch-hö i hagen, komma in när det är ljust och inte typ fem-sex på kvällen, plus att hon kan ha på sig backontracken varje natt! Det ska bli så skönt för mig också att komma bort ifrån allt liv i vårat stora stall, komma till lugnet med folk som jag verkligen gillar och få pyssla mer och ha mysiga morgonfodringar och aldrig behöva släppa ut/ta in typ 20 hästar utan bara 5 st! :D Team Tegel here we come! ;)

Ska jag vara ärlig så har jag verkligen mått piss ett bra tag nu, men jag tror att det börjar vända, fast det går långsamt. Jag är extremt känslig för hösten och dras liksom ner i en "höstsvacka" där allting typ är svart. Det är tur att jag har såna underbara människor omkring mig som stöttar och ställer upp för mig i alla lägen, ni är verkligen guld ska ni veta! :')

Har kommit på väldigt många bra grejjer dock när jag har isolerat mig och analyserat mitt liv till minsta beståndsdel haha, så nu jävlar har jag ett framtida mål! Jag vet vad jag vill utbilda mig till!! :D

Nu ska jag fortsätta att må bra, hämta lite godis och bara njuta av min mysiga lägenhet,
det står nämligen ljus typ överallt! Puss/m


fanzy evening

Jag har haft en rüülig kväll med min bezta vän Jessica. Vi har liksom alltid kul, även om vi har tråkigt! ;D Vi kollade på lost, alltså fett bra den där serien är, jag kommer inte kunna sluta kolla nu! Och jag tänker inte kolla ensam för lite småläskigt och spännande är det ju, så Jessica och jag tänkte typ kolla på serien tillsammans tiihi!

Efter lost så dampade jag loss(t) lite och dansade runt, var lite rastlös eller? ;D Tur att Jessica garvade sönder i soffan iaf haha. Och ehm, jag kan tydligen skratta som långben! Kanske kommer ett videoinlägg om det snart.. ;)

Vi garvade vidare åt parlamentet och Heartbreak Hotel som vi iofs såg i fredags, men den är ju så klockrent rolig så vi kikade lite på den samtidigt som vi flummade framför datorn och tog lite frisk luft på balkongen.. ;)


Jag är 41, HON är 42! Jag kunde vart 65,
HON kunde vart 75! Vi har all rätt att gå ut och DANSA!!


Efter en massa girltalk och analyser hit och dit om våra viktiga problem så avslutades kvällen med en riktigt bra humör och jag känner mig glad! :D

Nu ska jag inta sängen för imorgon är en stor dag för mig tiihii! :D 
Go'natt!/m

min bezta!

Alltså, vart ska jag börja egentligen? Mitt första riktigt störda minne med dig är från arosfestivalen för asmånga år sedan när jag skulle försöka sno ett armband, det gick inte så jättebra, men fyfan va vi garvade! x)

- STOPPA TJUVEN!

Jag minns att jag sa "Varför har vi inte umgåtts utanför stallet, du är ju helskön" eller något i den stilen. Och sen så blev det väl så att vi gjorde det..?

Jag minns när du satt på min köksstol när jag precis hade flyttat hemifrån, det är 3 år sedan nu. Jag fattar inte att tiden går så fort. Du satt där och var så liten och blyg medans jag och Frida skrattade åt våra interna hamsterpajklipp!

Jag minns alla gånger som vi har vikt oss av skratt till shan tha man, pilgrimsfalk, toarulle, parlamentet, robert gustavsson o.s.v! Och jag minns alla våra sjukt störda videoklipp, behöver jag säga något mer än trappcyklarN och när jag ramlar ner för trappan inne på SF?! xD


trappcyklarN, haha herregud.. det där är verkligen JAG! xD

Jag minns när du jobbade på Vallby förra sommaren och jag kom dit och hoppade på styltor, och när du dansade runt i den stora salen och när du lät mig gå in och klappa den svarta lilla lammungen fastän du egentligen inte fick ta in någon besökare där. ;)



Jag minns alla gånger som vi har smsat om kvällarna och inte kunnat sluta, eller alla gånger vi har setat vid msn och bara babblat bort flera timmar!

Jag minns och jag saknar våran sommar så jääävla hårt! Vi har seriöst kommit varann närmare än någonsin under den här sommaren och det har hänt så mycket både bra och dåliga grejjer som vi har tagit oss igenom tillsammans.

  

Nu är det snart december och sommaren känns så långt borta, men i våra hjärtan lever den kvar och jag hoppas att nästa sommar blir lika underbart bra som den här var! Eller kanske ännu bättre, om det ens går! ;)

Som du sa igår, "i somras var det liksom vi älskar vårat liv, vi hatar vårat liv, fast ändå med kärlek i, och nu är det typ; vi älskar vårat liv, vi hatar vårat liv, fast när vi älskar det så är det ändå hat i det" x)

Maha, nej ingen orkade säkert läsa det här, men so whaaaaaaaat! Det är ju ändå typ bara jag och jessicus som fattar såatteehhh ;;

Vad jag egentligen vill säga med denna ordbajsande text är att jag älskar dig så sjukt mycket min bezta vän!! Ingen förstår mig eller orkar med mig som du gör! Jag är så tacksam att du finns i mitt liv! :'D :*


yes!

Min räddare i rustning, Jessica kommer hit ikväll och nördar med mig! Lost och parlamentet it is! Söndagen är räddad wiiie! :D Har precis duschat, det är ju sjukt, jag känner mig alltid som en ny människa när jag är nyduschad, så jävla freeesch liksom!

När håret mitt torkat lite ska jag springa över till ica och inhandla cola, känner hur abstinensen börjar komma krypandes!



Puss/m

ffffffucking sunday

Tråk, tråk, tråk, tråååååååååååååk. Jag somnade typ vid halv sex imorse, inte okej. Jag borde typ slå en stekpanna i huvudet på mig själv eller något.

Den traditionella söndagsångesten är över mig och jag vill ha sällskap, men det verkar inte gå så bra för mig att hitta något sådant. Så jag lägger mig i soffan och kollar på Lost istället. Andra skivan av säsong 1 here I come!


ge mig lite ljus i mörkret..?

/m


grrrr!

Tack så mycket kära panikångest som nu har hållt mig vaken i 2 timmar.. Chillar lite vid datorn med musik och bra sällskap på msn för att kunna lugna ner mig lite, torka tårarna och tänka positivt! Måste verkligen ringa min doktor så jag får fler sömnpills.. Klarar inte av att inte kunna sova om nätterna, jag blir fan galeeen!


Såhär gosigt kan man ha det! Min älskade Tuva! <3

Sen ehm.. du eller ni som kommenterar anonymt, det blir lättare att svara på era kommentarer om ni lämnar ett namn och en liten blogglänk liksom! ;)

En liten rad till världens bästa Emelie som tar hand om min pärla så otroligt bra, jag älskar dig gumman! Och vad än idioter säger om dig eller om er tillsammans, så ska du veta att ni passar sååå bra ihop! Mina pärlor!! :) <3



Nu ska jag återgå till min säng och hoppas att jag kommer somna innan det blir ljust ute..!
Tjarååå! /m

mysipys

Amy Diamond - Heartbeats


Sitter och mår bra till den här låten med massa tända ljus överallt, mysfaktor; HÖG! :)
Väntar på att Jessica ska komma hit, sen blir det Lost säsong 1 maraton minsann!
Skön lördagkväll eller vad liksom! :)


ljus i mitt hus, fotat alldeles nyss :)

Hoppas ni också har en bra lördagskväll mina läsare!
Puss/m

städarN

Nu är jag riktigt stolt över mig själv! Jag tog tag i kragen och städade som fan här hemma, och det skumma är, att det gav mig mer energi att städa! Är jag normal? ;D

 
Min fancy nyckelhängare är på plats! ;D Likaså min ehrmm "fancy" soffa.. ;)

blöööh

Det här går inte, jag kan inte hålla på att bara strunta i saker, inte kunna sova, inte äta ordentligt o.s.v.. Jag måste fan ta tag i mitt liv, men hur många gånger har jag inte försökt, försökt och försööökt och misslyckats. Typ 100:e gången gillt eller något?

Inatt drömde jag att jag jobbade. I wish I could. Jag vill kunna klara mig själv och tjäna egna pengar igen. Det finns så mycket jag vill göra, men som jag inte har råd med. Ta min lägenhet till exempel, ofta jag vill ha dom möblerna som jag har, nej? Men har jag råd att köpa nya, nej!

Jag vill tatuera mig igen också, det har jag iofs velat i över 1 år, men har man pengar.. NEEEEEJ.. -.- Jag hatar att alltid behöva räkna efter om jag har råd med grejjer, jag hatar det!!

Hur fan ska jag kunna dra mig upp ur min depression när mitt ekonomiska tillstånd hela tiden påminner mig och får mig att känna mig.. värdelös?


meow

Aloha! Idag har jag haft sjuuukt ont i huvudet och har sovit hela dagen, som tur var är jag piggare nu och ser fram emot en mysipyskväll med pizza och idol-tittande hemma hos Jessica. Sandra joinar också! ;D

Morgondagen är än så länge osäker, antingen åker jag med Maja och Jessica på tävling eller så stannar jag hemma och städar och fixar i min lägenhet! Jag skulle ju egentligen behöva stanna hemma.. Så vi får se hur det blir. På kvällen ska jag iaf leka med bl.a Hänna Banäna som jag inte lekt med på typ 2 veckor! Jäkla unge att vara på praktik.. ;)

Nu kommer Sändrie så tjaaråå! /m


lost

Aaahhmaahhjjgaaad jag har typ aldrig kollat så mycket på serien Lost i hela mitt liv som ikväll! (Men det var faktiskt liksom typ helt okej vaaah!) Och jag är kanske dum i huvudet, eftersom jag egentligen är skeptisk till den där serien och slutade kolla efter typ 1:a säsongen någon gång när den gick på tv4 för typ massa år sen? Anyway, nu har jag lånat hem heeela säsong 1 på dvd och tro det eller ej, men jag ska fan kolla igenom hela skiten, helst i helgen haha. Men det kommer jag inte hinna, jag menar, jag har väl ett liv? Kan ju inte bara hänga framför tv:n hela tiden. Måste ju tänka på att datorn kan bli avensjuk!


diiiii ajlääänd!

Mitt huvud är helt snurrigt av allt häng och fläng mellan olika tidsepoker, karaktärer, nutid och dåtid, hit och dit och upp och ner så nu går jag och lägger mig! ;)

Godernatt! /m

pix

Har ingen skrivarlust så jag slänger in lite kattbilder som jag tog igår istället!
Ja, jag är en djurnörd, men det visste ni väl ;)








hell yääh?

Kallt, mörkt, kallt, mörkt, kallt och... *trumvirvel* MÖRKT! Joråsatteehhh.. välkommen till Sveriges bästa årstid. Tack så mycket, ingår medlemskort?

Jag och Jessica inne på Ica

Jag: Det finns inga stora vanliga mjölk kvar, fan jag hatar klövermjölk, det smakar ju typ grädde..
Jessica: Men varför köper du inte 2 enliters förpackningar med vanlig mjölk?
Jag: Fyfan vad oekonomiskt!

The thing is.. sen när börjar jag tänka ekonomiskt? Håller jag på att bli vuxen? :o Ja, jag sitter nu och dricker gräd.. nej jag menar klövermjölk till mina nudlar. Utsökt middag!

Stallet var ett helvete, jag hade pms och var världens bittraste kärring, det kan ju Josefin och Emma intyga som var mitt sällskap i cafeterian. Herregud, ibland blir jag nästan rädd för mig själv.

Lizzy blev ponny idag, klippte hennes pannlugg igen hihi. Emelie kommer hata mig, men det gör inget, för det är ju min häst och jag kanske vill att hon ska se ut som en powniee! ;)



Hästledig imorn, eller det beror på ifall jag ska rida Majas gula pownie eller inte, anyhow så kommer morgondagen bestå av något ytterst roligt, nämligen att tvätta! Jag känner peppen redan..

Nu ska jag tröstäta kakor och dricka cola så jag blir lite glad!
Pussdåe! /m

nääää

Okej, blue moon bar kan vara S E G A S T på att lägga ut vimmelbilder.. Dom förstör mitt liv, fattar dom inte det?! Jag kan inte blogga om helgen om jag inte får tag på den snygga(?) bilden som jag faktiskt är med på! Så jag kommer säkert att strunta i det när bilden väl dyker upp.. jaja, intresseflaggorna är hissade..

Idag har jag faktiskt en anledning till att tycka synd om mig själv, jag har sjuuukt ont i magen, jag ska fan sterilisera mig eller nått.. Ska man behöva må såhär en gång i månaden i resten av sitt liv eller? Jo, men tydligen.. Bläääh!

Ska typ åka till stallet, men jag har ingen ork, jag vill bara ligga i sängen och kolla på tv! Men nejrååå, I have to get out in the fucking kyla! -.- (pms, vare nån som sa pms?!) Iofs är det ju rätt najs när man väl kommer dit, eller ja det beror ju på om hästarna har kommit in i tid eller om man ska behöva kväva ännu ett vredesutbrott för att inte skämma ut sig mer än vanligt.

mmyes.. jag är sjukt röksugen, men sånt har man ju inte råd med, dessutom kan man dö!

Har jag ringt mina viktiga samtal idag eller? Nej, det är väl klart att jag inte har.. Kan någon sparka mig i arslet så jag får någonting gjort eller? Nu tänker jag duscha, för jag känner mig som ett äckel. Och ja, jag tänker duscha innan jag åker till stallet, hur dumt det än låter, men jag kanske inte vill gå utanför dörren och känna mig som en äcklig varelse..

Smell ya later! / the bitter m

even more music

Kent släppte sitt nya album Röd i fredags och nu sitter jag och lyssnar igenom alla låtarna på spotify. Har kommit igenom 4 låtar och är redan helt förälskad i låten Hjärta.

Den 28 februari kommer bli så jävla underbart bäst, jag bara vet det. För det är kent, och kent kan bara göra det på ett vis som vi kent-älskare förstår och som vi helt enkelt bara älskar!

Minnen från konserten 2008 kommer tillbaka, gah så bra det va! Och haha på vad små vi ser ut att vara! Sjukt spontan grej, sjukt kul och sjukt värt det! Eller vad säger du min vän? :*

Sjukt värd t-shirt för "bara" 400 spänn också! ;)

 
 

Nu äre dags för sängen.. måste bara lyssna klart på alla låtar först hehe! Pussdåå! /m

music maestro



Well you built up a world of magic
Because your real life is tragic
Yeah you built up a world of magic
If it's not real
You can't hold it in your hand
You can't feel it with your heart
And I won't believe it
Well if it's true
You can see it with your eyes
Even in the dark
And that's where I want to be, yeah

Dagen låttips liksoooom. För tillfället så lever jag kvar i min drömvärld ett tag till! ;) Nu stallet, smell ya later! Lovar en uppdatering från helgen när jag fått tag på en bild!
Tjaråååå! /m


dagens första garv!

En busschaufför, en busschaufför, det är minsann en sann chaufför

Buss, Spånga

En tjej ~16 håller på att missa bussen och börjar springa för att hinna med. Den manliga busschauffören ~50 ser tjejen och väntar in henne.
Tjejen: Tack!
Busschauffören: Lugnt, det är det bästa jag vet när tjejer springer efter mig.

Tjuvlyssnat.se alltså, you made my day, again! :D


aktiv chey!

Hola! Har precis ätit lunch bestående av maaccdoonaaaalds! M M M! Tyckte faktiskt att jag var värd det efter början på den här dagen. Jag gick upp halv sju, vilket är mycket ovanligt för mig! :o Missade såklart bussen med typ 20 sekunder så fick stå i 40 minuter och vänta på nästa.. -.- Tur att jag för en gångs skull hade handsfreen med mig så jag kunde lyssna på musiiik!

När jag kom till stallet var det tänt, ingen där och alla hästarna var hungriga?! Blev fett irriterad och började slänga in mat till alla bankande djur. Sen kommer Catalina och säger att Chantesse ska stå inne för hon ska åka iväg och tävla. Okej tänker jag och fodrar vidare. När jag kommer till Chantesse ser jag att det är mockat.. Så då har alltså Catalina varit där och öppnat stallet, mockat åt sin häst men inte gett hästarna mat! Jag blir så arrrrgggggh.. När man tänder i stallet på morgonen signalerar ju det mat till hästarna. Självklart hade Catalina åkt hem när jag upptäckte det där så inte kunde jag säga nått heller.

Det tog typ 300 år att släppa ut alla hästar i det ruggiga regnvädret, burr! Men jag är rätt stolt att jag var klar med alla typ 10.15 med tanke på att jag kom till stallet 8.10 och började fodra då.



Nu väntar jag på att Jessicaaaa ska komma över och leka med mig! Hon har inte varit här sedan jag flyttade in i augusti, hon har inte ens sett Snook en enda gång, men snart så! Duktig är hon iaf, hon cyklar nämligen hit. Galning, jag skulle ju lätt ta bussen.. ;)

Smell ya later! /m

men jaha?

Jag tänkte att jag skulle blogga, för att liva upp mitt liv lite, men jag har typ ingenting att skriva om! Så jag kör väl på det.. Ehmm.. Dagen har varit möööörk och låååång och nästan lite hemsk eftersom Mariette nästan åkte ut ur idol! :o

Jag missade dock duellen och röstningprocessen för när jag kom hem så fick jag nått energiryck och började möblera om lite här hemma. Me like it! Min soffa ska upp i veckan som kommer också och så ska jag köpa lite fler kuddar när jag får pengar! Ska fundera ut vart jag ska ha mina tavlor också och kika lite på olika hyllor.. :) Känner att jag måste ta tag i att komma iordning här hemma nu. Vill ha mysfaktor när det är mörkt och kallt ute!!

Var hemma hos Emil ikväll och fick gratis mat *wiiie*, vi bakade kanelbullar som blev fett goda i tell you!! När idol började kom Jessica upp och vi kollade på Idol och babblade en massa. Alla hade minsann olika åsikter om alla artister.

Emils brud Tove var också där och vi hade ett spännande samtalsämne.

Jag: Alltså du är som en bög, fast du är ju inte bög!
Tove: Ja, du gillar inte sport, du är bra på att baka och laga mat och du älskar att shoppa kläder!
Emil: .....
Jag: Jag känner en till kille som också är som en bög fast han inte är det. Han gillar att dansa och älskar också att shoppa kläder. Han gillar inte sport fast han spelar iofs data-spel, du vet counter strike. Gör du det?
Emil: Nej..?
Jag: Är du säker på att du inte är bög?!

I morgon väntar alla Hamres privathästar på att bli fodrade och utsläppta i hagen av ingen mindre än, mig! Därför tänkte jag nu ta ett glas oboy och en nattmacka och sedan krypa ner i min varma, gosiga säng.

Pussdåe! /m

winter?!

Yes mina vänner.. Idag kom den första snön! Det började komma små virvlande flingor när jag och mamma åkte till stallet, jag tänkte vad är nu detta? Men med tanke på att det faktiskt redan är november så vore det ju inte helt fel med lite vitt på marken. Jag hatar regn och den råa luften som kommer när det regnar och är sådär alldeles fuktig. Vad man än har på sig för kläder så kryper den kalla och fuktiga luften liksom in innanför alla kläder och man står och fryser! Tacka vet jag snö och torr luft, det gillar nog båda jag och hästarna! ;)

När det snöade som mest, även om det nu inte kom så mycket så slapp jag iaf undan kylan för jag var inne i ridhuset och tränade med hästen min. Det var hoppträning som gällde för första gången på 6 månader ungefär. Jag var rätt nervös och det gick inte så värst bra i början då jag överförde min spända känsla till Lizzy. Vi fick en del stopp, men jag kämpade vidare och ju fler språng vi hoppade, desto lugnare kände jag mig och då blev även Lizzy lugn. På slutet hoppade vi en bana som innehöll 9 språng och alla hinder låg på ca 80 cm. Jag skärpte till mig ordentligt inför rundan och det blev verkligen en toppenrunda!

Här är mitt otroligt snygga försök till att rita en banskiss av det vi hoppade runt på och jag har numrerat hur banan vi hoppade på slutet gick.

Vi började alltså i vänster varv över oxer nr 1, sen skulle vi svänga innanför räcket som är numrerat med 4&7 och komma på hinder nr 2. Efter det en likadan sväng åt höger innanför räcket (5&9) till hinder nr 3. Det var rätt svårt då man inte hade så mycket tid på sig efter att ha landat innan man skulle svänga och även få med sig hela hästen i bra tempo genom svängarna.

Efter det så är det linjen mellan räckena (4&5) och det var inga svårigheter alls.

När vi sedan skulle hoppa oxer (6) till räcke (7) var det lite mer komplicerat eftersom vi först kom diagonalt över oxern och sen var jag tvungen att räta ut henne i tid innan räcket kom. Därefter blev hon lite trött och vi tappade tempo såpass att hon faktiskt saktade av till trav precis innan hinder nr 8! Men jag drev på så hon hamnade i galopp typ 1 galoppsprång innan hindret. Blev svårare då också att hinna räta ut henne innan räcket (9) eftersom vi kom i obalans över oxern. Det resulterade i att vi hoppade hinder nr 9 rätt snett och okontrollerat.

Bussig som hon faktiskt är ibland så hoppade hon allt jättebra och fint trots att jag inte gav henne de bästa förutsättningarna. :)

Jag är nöjd med träningen och tycker att Bobo är otroligt ödmjuk och får mig att slappna av väldigt fort! Längtar redan till nästa träning hihi! :D

Nu ska jag ta och äta lite sen kvällsmat och sedan blir det att gosa ner i sängen. Tuva ligger redan och sover på den nya filten som jag la dit igår, tänkte att mina små lurvtussar skulle få det lite mysigt nu när det börjar bli kyligt.

Har även tagit fram Lizzys tjocka vintertäcke så hon får ha på det fr.o.m imorgon, när det blir kallare sen går hon med både inne- och utetäcke. Usch, jag kan inte tänka mig att det kommer bli kallare än såhär, jag fryser ju redan varje dag!

Natti på er! /m

fu

Nu får det fan vara slut på det här. Jag orkar inte må dåligt över det längre. Vill inte bry mig mer.

Ska till stallet och ikväll är det hoppträning som gäller! Första träningen på huuur länge som helst och jag hoppas det går bra med min lilla buse! :)

Har egentligen inget mer vettigt att skriva.. Så tjarååå!

green day



Lalalala, fyfan va bra den här låten är!! Jag känner mig helt busig nu hihi!

höst

Fy vad höstmörkret, höstvädret och höstkylan drar ner mitt humör överlag! Okej, det är mysigt med löv, det är jättefina höstfärger och mysigt med halsduk, mössa, vantar osv.. Men det är faan inte mysigt med regn&blåst varenda jävla dag!! Kan solen visa sig lite så kanske man kunde bli lite gladare?!

Jag hoppas att någonting kul händer snart..? Just nu är det bara blöööh.. dag efter dag så ser allting likadant ut! Ge mig lite spänning i vardagen för fan!

Nu ikväll har jag iaf haft kul med Jessica! Vi bakade pepparkakor, eller ja okej vi gjorde pepparkakor.. för vi köpte en sån där färdigdeg för 19.90 kr på icaaa! Jag var S Ä M S T på att göra några överhuvudtaget, seriöst.. Gav upp efter en kvart! Det blev en hel plåt iaf och Jessica gjorde flest. Lite brända i kanten kanskeee, men lika goda för det! ;) Vi käkade upp typ alla, drack julmust och kollade på gårdagens avsnitt av parlamentet!

I morn är det nya avsnitt av Family Guy 20.30! Det är fan sämst att det bara visas 1 gång i veckan nu när jag äntligen har fixat kanal 6!

Okej, hela det här inlägget känns som en stor DISS-lista! The bitterfitta is here tonight.. Jag orkar inte ens lägga in bilderna på våra fina pepparkakor.

Harebrahei!/m

one, two, three..

Jag känner att det är dags för en liten uppdatering iform av normal skrift här vaaah!

Helgen har varit totalt jävla awesome! Det började bra i fredags med att jag flummade runt på stan med Maja och Michelle. Vi gled runt, shoppade lite BASlinnen haha, eller inte jag.. utan bara mina fjortisvänner! :* Sen hamnade vi på donkeeen och gissa vem som satt där och drack typ 10 koppar kaffe? Einstein såklart! Här är en bild på honom haha, inte jag som fotat! (a)



Yeahhh, nu vet ni hur han ser ut! Fast han har typ längre hår nu.. x)

På kvällen vare halloweenparty without utklädnad at majas plaze och det var typ fett med folk! Jag hade roligt som fan och en dansfilm finns inspelad.. Den kanske kommer upp här på bloggen en vacker dag! ;) Jag säger bara Jessicus, Hännä and Mikeliii, we're the best partyrio!! ;) Här kommer lite bilder från kvällen! (skippar bilderna på alla småpojkar haha!)


helgens låt!

   

Lördagen spenderades mest sovandes hehe, på kvällen kom Maja, Michelle och Emelie förbi. Det blev flumm, massa datanördande och massa skratt! Jag älskar er brudar!

På söndagen var jag i stallet från 15-21! :o Först hjälpte jag till på tävlingarna och stod på banan. Så jävla underbart med tävlingar!! Jag hade inte kollat nått på hela helgen så det var tur att jag orkade ta mig dit igår och hann se hela 1.45m-klassen! :D

Efter tävlingarnas slut så pysslade jag om min prinsessa och red i stora ridhuset. Hon var så otroligt fin! Jag red igenom henne ordentligt i ca 40 min och gjorde mycket lösgörande arbete såsom skänkelvikningar, sluta och mycket bågar längs långsidorna. Vi hoppade även några språng på slutet. Hade ett räcke på 75 cm och höjde sen till 85 cm. Hon bjöd emot hindret varje gång vi kom emot det och jag var duktig och red framåt och töntade mig inte med att "handbromsa" henne in i hindret för att ha kontroll! :)

Hoppas ni också har haft en bra helg! ;D

Puss/m

bäst



Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

En gitarr, en fantastisk röst och obeskrivligt bra texter är det som behövs för att stava till Melissa Horn. Jag är kär i den här människan fan!


RSS 2.0