Pandora

Vi är vakna heeeela nätterna, idioter som vi är, men det känns som sommar igen fastän termometern visar nästan minus tjugo grader celsius. Vad gör lite kyla och snö när man blir varm i själ och hjärta tillsammans med sina underbara vänner? :')

Var med Jessica, Emil, Daniel, Jocke och Robin på bio igår kväll. Maja skulle också ha följt med, men det blev massa strul med biljetterna så vi mötte upp henne och Michelle efter bion istället. Filmen vi såg var Avatar och var bättre än bäst för att citera "pappa Robin"!! Det är lätt en film som hamnar i topp 10 av filmer jag sett i hela mitt liv. Fyfan va grymt bra den var! Ville aldrig att den skulle ta slut! ;o Jag brukar inte ens gilla fantasy-filmer och sånt där onaturligt tjaffs, men det här var verkligen något annorlunda. Filmen sög sig in rakt i mitt hjärta huhu! Lätt att jag köper den som dvd sen. :)





Har varit med min lillasyster idag och vi bråkade lite och vissa blev nog förvånade över att vi slogs lite eheee... Men vi blev sams igen, för vi kan inte vara osams! Hon är det bästa jag har!! Jag älskar dig darliiing!! :* Nu ska jag hem till henne och lira Guitar Hero som jag förövrigt ägde på hemma hos Robin igår mohaha! Slog rekord och allt på första låten, och då hade jag inte spelat på aslänge! I have them skillz! ;)

Gott nytt år och sånt där överskattat tjaffs oxå! ;)
Puss/m


we belong together

Mina älskade vänner har jullov och dagarna, kvällarna och framförallt nätterna består av häng med dem bästa. Snacka om att jag verkligen älskar er, ni får mig att skratta och må så bra! Är i stallet emellanåt också och orkar liksom inte skriva massa onödiga blogginlägg just nu haha. Är rätt trött på kylan nu, vill ha vår!! Kan det bli februari nu så Kent-konserten blir av och sen kan vi hoppa till maj för då börjar värmen på riktigt.

Igår var det föräldrarhoppning på Hamre, det var sjukt kul! Jag var fotograf och gled runt med fam Lindqvists tuffa Nikon D80 (H), typ ge mig en sån?! Den var sjukt najs att fota med!! Red även Lizzy för första ggn på en vecka, hon var galet pigg och bockade i skritten haha. Jag satt barbacka, men har man bäst balans så har man! ;)

Har morgonen i stallet imorn så det blir till att äta lite nu, slöa vid tv:n och sen sängen.. Kan behövas efter att man var uppe hela natten och kom hem vid halv åtta imorse! Haha, vi är så sjukt dumma i huvudet.. Men jag menar, det var rätt mysigt hos Jocke, och jag fick spela en jävla massa Restaurant City på fejjan medans maja, jessica och jocke glodde på film och porrade sig i soffan..

Ska leka lite med min katt Snook nu som jamar efter uppmärksamhet!
Puss/m

GOD JUL!

Alla klappar är inslagna, och julstämningen har verkligen infunnit sig hos mig! Jag har inte känt någon ordentlig sådan på flera år, det har inte varit snö på julafton heller på flera år. 2009 verkar bli det året då julen har gripit tag om mitt hjärta igen. Ohh, vad poetiskt! ;D För er som inte vet vad julkänsla är eller inte känner någon så tänkte jag berätta hur jag skrev till en vän på facebook;

"Det pirrar i magen, man ryser av julmusik och tanken på allt som har med julen att göra! Man ler och är glad och får underbara minnen från jular när man va liten i tankarna. DET är julstämning (a)"

Nu är klockan 00.11 och det är fucking julafton!! :D Det firar jag med ett sjukt roligt inlägg, här kommer våran älskade Björn Gustavsson som tralalalalaaaaaa WoWJocke!



heer kan man va, heer kan man va ååå heer kan man va!! :D

GOD JUL önskar jag er mina läsare och hoppas ni får en underbar julafton!!
Puss!/m

dan före dan, iiiih!

Hihi, klockan är snart halv sju och det är nu 23:e december!! ;o Om ett dygn är jag uppe och studsar på självaste julafton för att åka ut till stallet redan vid sju, det blir en mysig julritt med folket på Hamre. Det brukar vara jättemysigt och det här året ligger ju faktiskt även snötäcket på backen och det gör ju hela grejjen ännu bättre! :)

Har inte orkat skriva blogg på ett par dagar nu, har faktiskt inte haft någon lust. Men i fredags blev det iaf ett jävla partajj hemma hos Robin med alla mina underbara vänner. Jag blev kanske lite för full dåraah, men jag hade sjukt jävla kul!! Lördagen var bakisdag deluxe med kebab och allmänt bakishäng med Jessica, Albin och Mio. På kvällen var jag med dem bästa, det blev tjejkväll, först spicyhot och sen hem till Maja. :) Vi körde anden i glaset och fick sjukt läskiga svar! ;o Varken jag, Carro eller Maja hade kört det förut och blev totalt livrädda när Jessica frågade om anden fanns och glaset susade fort som fan till JA-cirkeln och sen började snurra runt, runt, runt fortare och fortare över spelplanen. Detta betydde tydligen att anden var arg, och det stämmer ju eftersom man inte får fråga om han finns! ;o Efter att jag frågat om anden ville säga oss något med siffran 7 som den hamnade på hela tiden och vi fick till svar "hyvla ikväll" så vågade vi inte spela mer då vi trodde vi skulle bli hyvlade i 7 delar eller något sånt..! Det blev flumm och massa prat tills vi somnade vid fem på morgonen kanskeee.

Ahja, det var lite om helgen dåvaaaah. Idag har jag iaf handlat klart alla julklappar utom tvåååå! Men den ena fixar jag imorn och den andra är till Sandra som är i Thailand och kommer hem den 6:e januari så jag har lite tid på mig liksom.. ;)

Kvällen och natten har spenderats med Maja och Jessica. Sjukt mycket skratt med er brudar, you rock mah fucking wörld! Säger bara DET BLIR FEJJAN PÅRENHÄÄR! Vi avslutade natten på donken med Jocke och nu har jag precis kommit hem, jag tänker sova som en klubbad säl till tolv, sen ska jag hem till mamma och klä granen vid ett. Efter det blire stallet och lagom tills jag kommer hem är det väl kväll och då är det bara för mig att slå in julklapparna och sen sova och vipps äre jul, igen!

GOD JUL PÅ ER! ;D

antarktis?

Huahua, det är inte lite kallt nu eller? Jag fryser seriöst ihjäl haha, det är faktiskt jobbigt för mig eftersom jag brukar frysa när det är +5 grader och regn på sommaren även fast jag har långkallingar, dubbla tröjor, jacka, mössa och vantar. Kan ni ens tänka er hur mycket kläder jag måste ha på mig nu när det är -10 grader ute?! Jag skulle se ut som en sumobrottare/michelingubbe, men eftersom min värsta mardröm är att bli tjock så har jag inte så mycket kläder på mig som jag borde, jag menar vill man vara fin, får man lida pin!

Har varit på stan och busat omkring lite, lekt med mina homies och även köpt upp halva systembolagets sortiment som vanligt.. Jag ska fan sluta vara så snäll tror jag! Var även in på Magic Lines och pratade om min tatuering som jag faktiskt tänker boka tid för snart, ska dit igen och ta med mig typsnittet på vad jag ska skriva så skulle jag få en uppgift om hur mycket den kommer kosta, iiiih, det pirrar redan av längtan!

Nu smaskar jag på en lussebulle eller nej, saffransklipp hette det visst, och har tagit på mig sjukt mycket kläder för nu är det stallet som gäller, jag tror jag kommer frysa till is.. Så, om det här är det sista ni hör av mig, kom ihåg att jag varnade er för kylan, man kan dö, och det var här ni läste det först!

Om jag inte avlider så bjuder kvällen på ett jäkla party hos bröderna antmountains! Så ni får hålla era tummar, det är ju inget party utan mig liksom!!!!11!!!111!!ett

Smell ya! /m

inte okej

Ibland undrar jag hur mycket ångest som får plats i en människokropp... för min verkar fylla alla utrymmen och varenda liten del som skjuter ut... Ibland undrar jag om jag ska behöva må såhär forever? Det påverkar mitt liv och mina relationer till folk mer än vad jag ens orkar tänka på. Jag vill bara bli fri, gör mig fri från mina demoner, fri från min paranoia och fri från min ångest som häckar över mig. Hur mycket är det meningen att man ska orka egentligen? Det är inte det att jag tänker ge upp, det händer liksom inte, finns inte på kartan. Men jag skulle önska lite mer positiv energi till mitt sinne.

"Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart
Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt"

/m

joråsatteehh..

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd



Jag önskar jag kunde gå i ide ett tag, så himla trött på allting.. det finns liksom ingen energi till något.. =( Ge mig sommar och sol, varma dagar som övergår i ljuva nätter som aldrig tar slut.. jag saknar det för mycket!

Jag säger bara Melissa Horn, finns inget bättre just nu.

/m

higher

Sen har vi den här dåra.. Tycker att Calle gjorde låten så mycket bättre än Erik!!
Kan lyssna på den hundra gånger om! Han är iaf vinnaren för mig! ;D


watcha say?!




just fucking love this song!!


bakis?

Idag mår jag precis likadant som jag gör när jag är bakis, det lilla kruxet är dock att jag inte druckit en droppe alkohol på flera veckor! Somnade seriöst innan tio igår kväll och det har nog inte hänt sen jag var en liten snäll flicka som gick och la sig i tid, d.v.s när jag var typ 5 år?

Har legat och halvsovit i sängen hela morgonen och steg inte upp förrän vid ett, miiche pra! Var sen till Swesafe och hämtade ut mina nya nycklar eftersom att låsen tydligen ska bytas ut på hela gatan. Fick en fanzy röd liten droppe som man ska öppna tvättstugan med haha, den var söööt! ;D Det kommer låta sådär "blippblipp" när man håller den mot plattan för att öppna dörren! Kanske blir så roligt att jag orkar tvätta oftare? Who knows! ;)

Sitter och gräver ur det sista ur min goda B&J's Bohemian Raspberry och väntar på att Carro ska bli klar, för då ska vi dra till pizzerian!!


Avslutar med en bild jag fick på mejlen idag, min förra foderhäst Czas (uttalas Sach) önskar God Jul! (Datumet på bilden stämmer inte, kortet är nytaget) Han fyller 25 år i februari och är fortfarande en pigg och glad liten arabhäst. Han har lite problem med benen, men håller att skrittas ut i skogen på fortfarande. Har många minnen med honom, och det finns ingen häst som jag har ramlat av så många gånger! Han lärde mig så mycket och var en perfekt övergång mellan ridskola och egen häst. :)

Puss/m

znark

Jahapp, då var man utvilad efter helgen? Knappast vaaaah! Min måndag kommer bestå av SÖMN i tell u! Fiiifään vad trött jag är. x) Eller jag ska väl inte sova hela dagen kanske, men tänker sova tills jag känner mig utvilad iaf!

Har nyss kommit hem från stallet och hunnit slänga i mig en billys panpizza, söndagsmiddag när den är som bäst! Kände mig lite trött på nudlarna liksom.. och omväxling förnöjer har jag hört!

Luciashowen i stallet var verkligen jättebra! Jag fick massa gåshud under voltigens uppvisning, blev rörd till en liten tår när min gamla sköthäst Challe galopperade runt i ett becksvart ridhus med ljusslingor fästa runt kroppen och en svingande voltigör på ryggen. Det har blivit voltigens klassiska supernummer och jag blir lika imponerad varje gång!! Det är inte många hästar som har det psyket och det modet att de törs galoppera runt i mörker. Han är verkligen en klass för sig, vackraste Charlestone!


Challe och Kajsa (bild från SM/EM 2009)

För utom voltige fick vi se ungdomssektionens egna tolkning av askungen; "stallungen", gymkhana, riddare, kadrilj, hamres egna pegasus, LM-vinnarna och såklart ett luciatåg! Tror det var första året man faktiskt hörde vad som sjöngs och det lät inte ett dugg falskt! Dagens show gav iaf mig lite julkänsla i kroppen även om det är sjukt svårt att fatta att det är julafton om bara 11 dagar? ;o

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på Family Guy och 20.30 är det söndagens höjdpunkt, parlamentet!! ;D Hoppas ni haft en fin luciadag! Puss/m

ladilaaa!

Alltså, haha jag tror jag har fått en ny vän som heter Berit? Hon verkar verkligen jättegullig och snäll tihihihi. Känns fint att du inte har något bättre för dig än att lägga dig i mitt liv. Puss va :)

Idag är det luciadagen! ;o Och det är faktiskt pyttelite snö på backen! Började denna söndag med att gå upp fett tidigt och åka till stallet och fodra och släppa ut de vackra tegelhästarna. Kände mig som en klubbad säl imorse när jag skulle stiga upp ur sängen efter knappt 2 timmars sömn. Så kan det gå när man lyssnar på Billy Talent och blippblipp musik med sina asfanzy friends Mio and Albin! (eller Emil och Tony eller allt vad ni hette igår maha). Ska återgå till min sköna säng efter att ha internetnördat mig lite eftersom att datorn ändå stod på och surrade lixxxxåååm.

Gårdagen spenderades i mitt kära stall från 7.45 - 16.30! Hade både stalljour och så var det ju ClearRound-hoppning! Det var massa söta powniesar och hästisawr med och det gick typ bra för alla tror jag. Själv hade jag värsta beslutsångesten om jag ens skulle vara med sådär på morgonkvisten, men efter peppning av Mia, Hanna och Clara så bestämde jag mig för att iaf hoppa en vända på 80 cm. Jag visste vad jag hade att vänta mig då jag inte hade ridit så värst seriöst på länge ehehe.. Men jag tänkte att äsch, det får väl bära eller brista och det gick faktiskt sjukt bra! Visserligen hade min häst damp, var halvgalen och superduper överladdad inne på banan, men efter lite tjaffs gällande hinder nr 2 så var Stina snäll och gav oss en ny startsignal, vi fick alldeles egna infångare till hinder nummer två (typ hela barnpersonalen hihi) och sen så gick det bara helt klockrent! Eller ja, förutom att det gick lite fort och obalanserat då kanske haha. Men jag är väldigt nöjd med tanke på att jag trodde jag skulle ramla av/krascha mitt i nått hinder/skena runt o.s.v.. ;)


jag och min lilla damphäst, min alldeles egna stjärna :*

Nu ska jag sova igen några timmar och i eftermiddag ska jag till stallet och kolla på luciashowen, kommer säkerligen bli asmysigt som det brukar vara! Kärlek till mitt älskade Hamre!! :)

Puss/m

mikaelak

Alltså, vissa kommentarer orkar jag bara inte med, och inte vissa STALKERS heller. Typ låt mig vara, lämna mig ifred?! Sluta fråga så dumma frågor hela tiden, jag kommer ändå inte svara. Och sluta seriöst att stalka sönder mig på facebook, jag blir galen! Är inte den som brukar hänga ut folk, men eftersom du inte förstår bättre så har jag väl inget val antar jag? Jag är bitter och elak idag, såäresörru! Leave me alone i fortsättningen, tack!

Idolfinalen var väl gullig dååå, men jag hade önskat att Calle fick vinna, det känns som att jag har fastnat för hans personlighet mer och även hans stil på scenen. Gillar hans rockiga val av låtar och tycker dessutom att han har utvecklats mer än Erik. Men visst är Erik också en värdig vinnare, helt klart! Jag hoppas och tror att kärriärerna kommer gå bra för båda två.

Nu äre sängen som väntar för imorn ska jag upp och studsa redan innan sju och det blir en heldag i stallet. Gillas starkt! Jag ska försöka koppla bort allting annat och endast ha fokus på det jag ska göra. Lättare sagt än gjort, men värt ett försök iaf.

Gonatt! /m


say what?

Postat av:
Hur kan du festa om du är sjukskriven? Kan man festa så kan man ju jobba...
2009-12-11 @ 15:06:31

Okej, för det första har du ingen aning om varför jag är sjukskriven right? Och för det andra, jag festar gärna med mina vänner för det får mig glad. Om du ska komma och jämföra pressen man har på sig när man jobbar och ska prestera med att festa och ha kul så är du nog lite fel ute kanske?

Jag hade inte tänkt att skriva det här i min blogg, men jag är rätt irriterad nu så det är väl lika bra att ge er det hela svart på vitt. Jag är sjukskriven för att jag;

1) Har gått in i väggen på jobbet, dvs bränt ut mig.
2) Har en svår depression som hängt med sedan tonåren.
3) Har varit med om sjukt jobbiga familjekriser.
4) Har en diagnos som heter borderline.
5) Lider av en fruktansvärd prestationsångest.

Så nästa gång du känner för att kommentera anonymt kan du kanske tänka på att det finns en människa bakom den här bloggen, med känslor, som gör allt för att bli frisk. Som kämpar för att en dag kunna jobba igen, som har en dröm om att bli polis och som inte behöver dina negativa påhopp.

/m

ännu mer jul, fast utan must

Efter att ha mått rent utsagt skit hela eftermiddagen och kvällen så kommer mina vänner och räddar mig från ensamheten och ångestens svarta hål. Sitter och väntar på att Emil ska komma hit med donken till mig och sen kommer även Jessica över och när jag ätit ska vi gå till Coop och inhandla lite julpynt och förhoppningsvis hitta något man kan pyssla ihop själv! Blev ju inspirerad av att julpynta och grejja när jag var med Äki dit i förmiddags. Jag ska fan oxå julpimpa lite här hemma. Kanske kommer upp någon bild senare beroende på hur det blir tihi.

Puss/m


julmust

Nyss hemkommen från stallet och har druckit upp den 9:e flaskan julmust på 3 dagar..? Tur att det är 33 cl flaskor och inte 150 cl! Fast det hade säkert inte varit några störra problem för mig att dricka 9 st såna heller.. *röd lampa lyser starkt* Jag tror jag börjar bli mer beroende av julmust än av cola för tillfället. Seriöst, jag gillar inte att man bara kan dricka must 2 perioder om året! Ända sedan jag var liten har jag i mina tankar fantiserat om att köpa på mig ett stort lager med julmust och påskmust så att det räcker hela året, fast det har liksom aldrig blivit av. Kanske skulle det heller inte kännas lika speciellt och gott med julmust eller ja, påskmust då, same shit anyway, om man kunde dricka det året om? Fast cola är ju lika gott året om.. hmm.. ska nog fundera på var jag kan ha ett julmustlager, källaren kanske?



Min vän Sofie ska på Melissa Horns konsert i sthlm idag och jag är fett jävla avensjuk! Och jag vet att Maja är minst lika avensjuk som mig.. En liten fågel viskade en idé i mitt öra om att man borde slå ner henne och sno biljetten.. Fast vi lär slå ner hennes sambo Andreas också om vi ska kunna gå båda två, och det blir kanske inte lika lätt.. Pax för Sofie!



Nu ska jag lyssna på just Melissa Horn och dricka lite mer julmust!
Smell ya!/m

ros och ris

Jag tänkte författa ett tråkigt och torrt inlägg idag. Vaknade, åkte till stallet, fixade åt Lizzy, kollade på när Hänna red Lizzy, fixade klart i stallet, åkte hem, tvättade, dammsög, torkade golven, tvättade, tvättade och tvättade. Jag lagade nudlar någon gång däremellan också. På kvällen lekte jag med min bästa Jessicus, vi gick till ica och köpte en chokladtomte som jag blev mätt på efter att ha ätit upp huvudet typ. Vi kollade på Family Guy och jag asgarvade som vanligt. x) Snackade skit, skrattade, träffade Mio en stund helt random haha. Sen duschade jag och nu ska jag sova i min renbäddade säng!

Än en gång.. Förlåt för att jag är korkad och kastar ur mig saker utan att tänka ibland. :(

Sova vare! Natti/m

sunday

I'm still sick.. har sovit hela dagen, mår iofs lite bättre men har fortfarande en jäkla feber och det gör ont i alla delar av min kropp!! Jag måste dock ta mig till affären och köpa lite grejs.. blöööh.. orkar inte.. :(

Ska lägga mig i sängen sen och bara glo på Lost, måste se klart säsong 1 nångång ju så jag kan börja på säsong 2 där jag inte har en enda aning om vad som händer, spännande! :)

Anonyma jävel, du suger förmodligen mer än vad Paramore gör :) Tror dem har fler fans än dig va? ;) Upptäckte en akustisk version av låten Ignorance när jag satt vid datorn inatt, eller ja imorse. Jag kanske är efter som inte har hört den innan haha, men jag blev iaf helt kär! Lägger därför upp ett klipp med den.



Älskar verkligen akustiska versioner, låten får en helt annan innerbörd och det är så mysigt och bara så bra när man får höra Hayleys vackra röst så pass skarpt! Kärlek till ett av världens bästa band!

Här är även en spotifylänk till låten: Paramore – Ignorance - Acoustic Version

Puss/m

gåshud

Jag filmade Misguided Ghosts från Paramores konsert i Stockholm den 30 november! :)
De körde en akustisk version dvs med endast gitarrer och sång, lovely!



Jag vill tillbaka, det var så underbart! :')

buhu

Efter att till och från ha mått kasst sen i tisdags då vi kom hem från sthlm så blommade febern ut idag och jag svettas fan som en galning. Känns som att jag har sprungit ett maratonlopp ungefär! Har ont i varenda led och muskel i kroppen också. Inte nog med det, tack för mensvärken också. Den kom ju lägligt! Blööööh!

Trots att jag mådde skit igår så tog jag mig ändå hem till Jessica en stund på kvällen. Det var en massa folk där som firade henne eftersom hon fyllde 18 år i torsdags. Jag var dock mest död i hjärnan och satt och småpratade lite med folket. Kändes tråkigt att jag inte orkade med att röjja när min älskade vän äntligen nått sin krogenålder! Men det kommer fler gånger. Hon hade iaf riktigt skoj igår, det både hördes och syntes vill jag lova. Och är du glad, så är jag glad! :)


18-åringen! ;) Elena! (som man äntligen fick träffa efter hundra år :D), me and Carro!

Idag har jag mått piss från morgon till kväll, så nu tänkte jag fortsätta med det och försöka sova så kanske man mår bättre imorgon..! (pleeeeaazzeeeee). Jag hatar att vara sjuk, så jävla tråkigt!! ;(

Puss/en sjukling

usch!

Kunde jag sova inatt då? Neeeej! Var ju och såg filmen Paranormal Activity på bio igår kväll med mina homies och jag kan säga att jag var räddast av alla tror jag. Jag började seriöst gråta efter att den va slut för att jag var så jävla uppskrämd! Natten bestod först av att jag satt vaken vid datorn för att jag inte vågade gå och lägga mig. Sen när jag väl gjorde det låg jag vaken och lyssnade efter ljud. Tur att jag har mina katter som hoppade upp bredvid mig och lugnade mig lite iaf!

Vaknade flera gånger ur mardrömmar kopplade till filmen... Så jag var helt slut i huvudet imorse, så jag fortsatte sova i princip hela dagen. Malin är snäll och fixar maten till Lizzy och byter täcke så jag slipper åka ut. Jag känner mig seriöst som ett vandrande lik. Huvudet känns som vakum. -.-

Ska över till Jessica snart som fyller hela 18 år idag! Hoppas jag kan vara lite pigg där iaf. Ska ta en dusch nu och hoppas på att vakna till liv.. Wish me luck vah!

Puss/m

haluba!

Jag har typ inte tid att blogga nuförtiden haha. Eller ingen ork snarare. Jag har typ gått ur min deppdvala och skaffat mig ett liv! Hänger i stallet massa nu eftersom jag och Lizzy flyttat ner till tegel, så det blir en del fodringar och allmänt häng och mys där nere. För övrigt har vårat sommargäng (som även utökats med lite nytt fancy folk!) samlats igen och vi hittar på roliga saker hela tiden. Allting känns awesome i livet för tillfället. :D

Jag gillar att kylan har kommit, det betyder torrare luft och inget ruggigt regn och rusk. Dessutom fryser hagarna så man slipper all jäkla lera på hästarna. Nu vill jag att snön ska komma också, myspys!

Kort sammanfattning av Paramore konserten:
Köa utanför i 6,5 timme
Lyssna på helt värdelösa (nästan) förband i 2,5 jävla timme(!)
Skrika, hoppa, dansa, sjunga, vara galen och sjukt jävla lycklig till Paramore i ca 1 timme och 15 min! Det var lätt värt all kötid och väntan! Det var den grymmaste spelning jag har upplevt!

MAGISKT!!


Photos by me ofc! Är hon inte grymt jävla snygg då kanske?! ;o
Fler bilder kommer upp på facebook snart
:)

Efter konserten så kan man säga att Jessica och Mikelii var på äventyr i sthlm in the middle of the night.. (inga kommentarer! haha, ni som vet, ni vet!) Blev hämtade av bästa Nalle som körde hem oss tokfort (210km/h), dock så körde vi liiite fel ett par gånger. Hemkommen 5:15 på tisdagsmorgonen. Somnade som en jävla sten, astrött, ont överallt, men överlycklig!

Nu orkar jag inte skriva mer, gotta sleep!
Puss/m


RSS 2.0