depparN

Vem orkar höra på det jag har att säga när jag inte ens orkar leva med mina egna tankar och känslor? Det är likadant varenda gång. Jag borde inte få träffa nya människor överhuvudtaget. Jag hatar att jag blir helt störd, besatt och allt.. När fan ska jag kunna tycka om någon och samtidigt vara normal i huvudet? Jag vill inte att det ska ta över hela min värld, jag vill inte vara något jävla kontrollfreak. Terapi kanske vore en idé? Ge mig höst nu!

Gotland känns sjukt långt borta för tillfället. Verkar som att det inte blir någon resa. Jag tänker inte åka utan Elena. Och som det ser ut nu så får hon inte åka med. Jag blir så ledsen. Vi som har sett fram emot det här fett länge nu. Jävla skit också!

Det är konstigt att livet aldrig kan vara bra i mer än typ 1-2 veckor. Alltid är det något skit som ska komma och ta över glädjen så att man börjar tänka, analysera och deppa ner sig för mycket.

Ge mig glädjen tillbaka?

Cause we are broken
What must we do to restore
Our innocence
And oh, the promise we adored
Give us life again cause we just wanna be whole

Jag saknar dig, jag saknar min ork och min inspiration älskling.
Jag vet inte vad som händer. Det är bara för mycket annat i huvudet just nu.
Förlåt.. ;( Jag älskar dig pluttan <3

sliten

Jag är fortfarande bakis efter att ha hållt igång och festat i en vecka. Fyfan vad jag tycker synd om mig själv! Det är inte kul att må såhär i den här värmen.. Jag sitter vid datorn i bara underkläder och med en flaska vatten som jag snart druckit upp.. Och ändå så svettas jag! Inte fan vill jag ligga och steka på stranden med den här huvudvärken heller..

Ska snart ut till Lizzy. Tacka gud för att våran bil har AC säger jag bara! Inte kul att sitta och åka i 40 minuter i en bastuliknande värme.. ;P Sen ska jag handla på hemvägen. Ikväll hoppas jag att jag orkar tvätta lite kläder, kan ju behövas om man säger så! En chilldag och en chillkväll med andra ord. Hoppas jag mår bättre imorn, då blir det nog att glassa på framnäs! :)

Panikplaneringen inför gotland är i full gång! Jag längtar! Efter power meet bara dra vi liksom! :D



So long! /m

heat

Det är för varmt för att sova! Min lägenhet kokar.. trots öppna fönster och fläkten igång. Jag svettas av att bara sitta vid datorn! Men man ska väl inte klaga.. Det är helt okej med värme på dagarna och att man kan åka och bada och så. Men nätterna är fan inte okej! Jag känner mig som en klibbig insekt.. En dusch innan man lägger sig kanske vore att rekommendera?!

Jag har börjat lyssna på Tokio Hotel?! :O Gah det är något som inte stämmer haha. Dessutom har jag blivit helt beroende av guitar hero! Inte okej att jag inte har det hemma! :O Borde bosätta mig hos Robin och Johan för där kan man spela det närsom! Det är deras fel att jag blivit beroende haha. Men jag är grym! Spelar vissa låtar på medium efter 3 dagar! Weeeho! Jag ska övertala dom att ha en guitar hero kväll i veckan! Jag känner ju redan hur det kliar i fingrarna haha.


Nej, nu ska jag smita in i duschen och skölja av mig all jävla svett! Får se om jag lyckas sova sen.. Imorn ska jag schteeeka på framnäs med mina babes! :* Sen ska jag ut och pussa på min fina Lizzy! Hörs dåe! /m

update

sommaren har börjat otroligt bra! jag hänger med de skönaste människorna och allt är helt awesome! ;D det har blivit fest måndag, tisdag och igår blev det att bada för första gången i år och på kvällen chillade jag med alla goingar hemma hos carro. vi hade allmänt mys och skoj och det blev till att kolla på fucking åmål där innan jag drog hem vid halv fyra på morgonen typ. snacka om död. jag är helt trött i kroppen men hjärnan håller inte riktigt med!


ikväll ska vi ner till rixfm festivalen som börjar om 1 timme typ.
sen blir det att glida runt och se cool ut och bara hare najs liksom! ;D so long! /m

ingen jävla rubrik

Just nu önskar jag att jag bodde precis bredvid hagen där min Lizzy går och betar. Jag vill springa dit, kasta mig runt hennes hals och låta tårarna rinna mot hennes tjocka man. Jag vill bara stå där, i flera timmar och bara känna hennes trygga hals.

Ge mig i morgon nu. Jag hatar att sitta uppe och tänka på allt som jag bara mår dåligt av. Jag vill ha dag, vänner omkring mig och jag vill skratta och må bra! Ge mig gotland nu också. Och ge mig pride. Och ge mig fest!! Jag vill leva mitt liv nu för fan!

Over and out.. /m

snel hest!



Om lycka fanns som medicin skulle det stå skrivet
550 kg Lizzy om dagen på mitt recept

Ingen får mig att må så bra som du min älskade häst!
Min värld är svart just nu, jag har hamnat i en depp-svacka,
men du hjälper mig att klättra igen, sakta men säkert.

Du bär mig när mina sköra vingar än en gång har gått av.
Jag älskar dig mer än livet!

tröttast!

Har nyss kommit hem och jag är tröttare än tröttast! Har varit i stallet från 14-23 idag! Kanske låter drygt att vara i ett stall i 9 timmar, men jag älskar det!! Mina vänner där är verkligen världens bästa! Ni lyssnar och stöttar så sjukt bra! Tack för allt idag! Ni fick mig att le trots att jag var ledsen. :)

Först var jag med Carro och kikade på finalen i midsommarcupen och alla är ju så söta och såå duktiga verkligen!! Hamres ena ridskolelag kom totalt på 2:a plats!! GRATTIS flickor! :D Jag blir så stolt hihi!

Ahja, hur som helst så gjorde jag typ inget vettigt på flera timmar.. Eller det beror ju på vad man räknar som "vettigt".. :P Jag umgick med mina flummbrudar, borstade på min Lizzylus, åt glass och snackade skit i cafeterian och busade lite! ^^ Jag och Carro red tillsammans på kvällen vid åtta ungefär och vädret var verkligen såå lovely! Solnedgång, lagom varmt och helt somrigt! Vi skrittade fram ute först och gick sen in i paddocken och jobbade hästarna. Lizzy var så otroligt jävla fin så jag visste inte om det var min häst jag satt på?! Jag red på hackamore eftersom hon har fått ett sår i ena mungipan, och det gick såå bra! Vi tog några skutt på framhoppningshinderna som stod kvar efter midsommarcupen och vadå att hon liksom bara hoppade räcket på 90 cm utan att tveka en sekund fastän jag inte red så himla säkert! Jag älskar dig sååå min lilla häst! :') Jag är så taggad till att börja tävla nu för jag vet att vi KAN! Men första ska du få en skön semester och bara äta gräs heeela långa dagarna. På söndag strax efter tolv åker vi iväg och jag hoppas på sol och värme! För vem vill släppa sin häst i regn? Nee, just det! :)

Guud, mina ögon börjar verkligen dra ihop ögonlocken mer och mer så jag tror det får räcka här va.. Vi hörs snart igen mina anonyma bloggläsare! ;) Lämna ett fotspår om du är här och läser ofta vettja! Vill ju veta vilka ni är. ^^ Pussdå! /m

cheer up!

Ni vet när artisten i bandet sjunger/vrålar ut "woooaaahhh!" Så känns det nu! Jag är full av energi och ser fram emot en massa roliga saker som kommer ske inom kort! :D Igår satt jag och fipplade ihop en egen kalender i word över mina sommarveckor. Och när jag liksom hade hela planeringen framför ögonen så insåg jag att det sker roliga saker lite här och där de närmsta 3 veckorna, och sen är det så att vi fucking drar till GOTLAAAAND!! :D Me längtar very much!

I natt hade jag sjukt svårt att somna! Jag försökte bli trött genom att skriva en massa för hand i flera olika anteckningsböcker och block. Sen tänkte jag att jag skulle läsa lite i boken som jag försöker ta mig igenom, men insåg att jag inte skulle orka koncentrera mig alls. Så jag slog på datorn och började kolla på Lword. Underhållning på topp säger jag bara! Jag har nu börjat kolla om säsong 5, fast med svensk text denna gång, så kanske jag förstår lite mer detaljer och sånt. ^^ Min engelska är ju inte den bästa, men jag skäms inte! ;D I varje fall så slocknade jag efter att ha kollat på ett avsnitt och nattugglat lite på qx och diverse andra sidor on the big internet.


Mina katter är ju världens sötaste. Tuva och Maya leker och busar i sängen. Maya har gömt sig under lakanet och Tuva hoppar omkring och petar lite på henne där under haha. Så jävla söta! Ida ligger mest och håller utkik från sin "pidestal", haha. Åh, my lovely cats! Jag älskar er så! :) <3

Om en stund ska jag åka ut till stallet och rida på min stjärna. Hon kommer vara pigg, det bara känner jag på mig! Hihi, iiih åh jag längtar! Har inte ridit henne sedan i fredags ju! Jag har inte ridit alls på hela helgen! Börjar känna abstinensen i kroppen haha. Åh, min älskade lilla häst, mitt ljus. Idag ska vi busa! :) <3


Ikväll kommer min mysnos hit och vi ska fortsätta kolla på Lword hihi. Puss på det! :* Hon är mysigast i världen och jag längtar efter henne varje sekund! :* Du finns ständigt i mina tankar min underbara babybus! :) <3

Nu ska jag fixa och trixa lite, sen blire stallet! :D Pussdåå/m

solen?

Jag vaknar, ler och kikar på telefonen. Ditt namn blinkar i displayen och jag ler ännu mer. Jag svarar, hör din röst och svävar på små rosa fluffiga moln. You make me shine baby! :*

Drar upp persiennerna och ser att regnet öser ner från den gråa himmlen, precis som igår, och dagen innan, och dagen innan... Nu tycker jag att det har regnat tillräckligt för stunden! Jag menar, regn behövs för att allt ska växa och allt sånt där, det vet vi ju alla. Men solen behövs ju också! I morgon börjar midsommarcupen på Hamre och jag har ingen lust att stå där som funktionär i ösregn. Och jag tror inte att ryttarna vill rida i det heller. Tänk vad mycket roligare tävlingen blir om solen ville titta fram och skrämma iväg alla gråa moln.


Idag kan det däremot få regna hur mycket som helst, jag ska ändå bara tvätta och göra tråkiga saker hemma. Ikväll åker jag och mamma ut till stallet en sväng för att pussa massa på min fina Lizzy som jag firar 7år tillsammans med idag. Det blir nog ett stopp på Coop innan också för att köpa med en påse morötter åt älsklingen. :) <3

Jag längtar mig bort och med positiva tankar om sol och härliga dagar ska jag ta mig an denna gråa trista söndag!

Pussdå! /m

volbeat

När jag mår skitdåligt och är arg på hela världen och inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. 
När jag bara vill lägga mig på golvet och skrika rakt ut.

Då lyssnar jag på musik, och fyfan vad mycket bättre allt känns!
Just nu är jag helt kär i ett nytt band för mig, Volbeat.
Åh, så grymt underbar musik!


pepp pepp pepp!

FÖR JAG, ELENA OCH JESSICA SKA TILL GOTLAAAAAAND I EN HEL VECKA I SOMMAR!! :D
wiiiiihoooooo! :D Nu är det äntligen klart att vi har fixat pengar och att de får åka för sina föräldrar!! Så nästa vecka betalar vi stugan och sen åker vi ner med båt den 5 juli och blir borta till den 12 juli! :D FYFAN VAD NICE! :D

Det ska bli så otroligt skönt att komma bort från allt och få åka på semester! Jag har inte gjort det på bra många år alltså! Sen att jag åker dit med mina två bästa vänner gör ju inte saken direkt tråkigare maha! ;D Åh, vi kommer ha det så jävla kul!! BÄSTA TRION! :D <3

 
   

gyllene tider

Sitter här vid datorn och lyssnar på den gamla gyllene tider skivan som jag haft sen jag var typ 10 år. DET är sommar! Är uppe och tvättar förövrigt och stör mig ganska rejält på att det fortfarande bara är en tvättmaskin som fungerar i tvättstugan. Man hinner inte tvätta så mycket då på 3 timmar... Så det blir väl att boka en ny tid i helgen! Blääh...

När jag var ute kände jag iaf att sommarvärmen börjar komma smygandes igen och det gör mig glad som fan! :D Kom igen nu, ge oss sommar och sol, glada dagar och långa härliga nätter! :) I helgen kommer Elena äntligen hem till Västerås igen och DET är helt lovely! Åh, som jag saknar henne! Vi har inte träffats på sjukt länge ju! Men nu är hon hemma i 2 månader och det gillas! :D



Igår var jag ute och red ordentligt på bra länge! Jag och hästen tog en uteritt helt själva och det behövdes kan jag säga, för ingen hade kunnat hålla vårat tempo igår tror jag haha! Jävlar vad pigg och glad hon var! :) Vi tog först björnöskogen i skritt och trav. Mötte en ridskolegrupp och travade efter små shettisar hihi. Sen drog vi ett par rejäla repor i galopp på hässlöfältet och SOM jag behövde det!! Ni vet när allt går så fort och man bara känner hästens kraftiga galopp under sig och alla bekymmer och jobbiga tankar bara är som bortblåsta? Åh, det finns inget bättre än några riktigt snabba galopper med sin älsklingshäst!! Jag blev så glad och kände hur allt bara föll på plats i min själ! Älskade häst! <3 Vi avslutade med lite trav och galopparbete uppe på åsen och skrittade sedan av i ca 20 minuter. Vädret var lagom varmt och allt kändes så skönt. :)

När jag kom tillbaka till stallet var min vän Jessica där och vi lekte och snackade lite skit tills vi skulle åka hem båda två. Och jag säger bara, hej jag kunde inte gå rakt på bussen efter vårat bus höhö! (a) Du är bäst, så jävla bäst min vän!! :*



Idag har jag Challe och ska skritta ut en sväng med Sofie och Helmer. Det ska bli kul för vi har inte träffats och snackat ordentligt på länge! Emelie har Lizzy och hon kanske ska ha med henne på sin ridlektion. Min lilla ridskolepownie. ;)

Ikväll blir det mys med min baby och jag längtar så!! Du gör mig såå glad och jag vill bara pussa på dig hela tiden! :) <3 Nu måste jag snart kila ner i tvättstugan igen! Det här kommer bli en bra dag känner jag på mig. :) Pussdåå! /m

längtan!

Just nu längtar jag efter så himla mycket verkligen. Först och främst längtar jag efter sommaren. Den försvann någonstans och nu är det bara fuktigt, rått och kallt ute. Det gillas inte! Jag mår mycket bättre när solen värmer min rygg och man kan gå ut i shorts och linne! Så sommaren, om du läser det här kan du väl komma fram lite igen? Pleazzzze?! (a)

Sen längtar jag till den 21 juni för då åker min Lizzy iväg på bete och som det känns just nu har jag ändå ingen lust att rida eller träna överhuvudtaget. Jag behöver vila från det och min häst också! Så låt de närmsta veckorna springa iväg tack!


Det var väl ungefär det jag längtade efter på kort sikt... Och mest av allt längtar jag efter att kunna jobba igen. Jag vill vara frisk och kunna leva som jag vill!!! Jag är så trött på den här skiten. Men jag vet att jag inte kan skylla på någon, och absolut inte på mig själv. Det är svårt och jobbigt att acceptera att jag måste låta allting ta sån himla lång tid. Men jag måste, för annars kommer jag aldrig kunna komma tillbaka till arbetslivet igen. Och jag vill, jag vill verkligen så himla gärna!

En sak till som jag längtar efter sjukt mycket är att åka till GOTLAND! Jag vet inte om jag kommer ha råd nu, men det skiter jag i. Jag ska prata med min mamma imorn och förhoppningsvis fixar det sig med cash den vägen. Annars blir jag ledsen!! ;( Jag vill och jag behöver verkligen åka bort härifrån, jag orkar inte Västerås just nu!!


strömsholm!

Idag var det dags för mig att besöka Strömsholm och titta på lite hästhoppningar o.s.v tillsammans med Jessica, Mia och lilla Maya. Träffade även på en del folk där; Sandra, Carro, Rosanna, the Lindqvist family, Clara, Hanna, Johanna, Malin, Maria och en massa andra!

Vi åkte främst dit för att se finalen av ATG ridsportallsvenskan där Hamres lag skulle vara med! Vi blev dock lite besvikna när vårat "säkra kort" Maria Norlin inte skulle delta utan hade fått lov att avstå p.g.a tentaplugg och att hästen inte riktigt varit igång.

Zazza Skärfstad på sin vita häst Mi Lady var först ut av Hamreryttarna. Det såg riktigt bra ut i början av banan och vi hoppades att det skulle hålla, tyvärr så fick de problem med hinder nummer fem som var en oxer. Resultatet blev två stopp för ekipaget som då blev uteslutna. :(

Jenny Johansson på Wednesday Surprice var nästa ut för oss. Rundan såg riktigt fin ut, men tyvärr fick de ett pet på nummer fem, samma hinder som bringade otur för Zazza!

Istället för Maria hoppade nu Sara Molvidsson på sin bruna häst Chocolat. Han hoppade bra och hon verkade ha nerverna i styr! Tyvärr så blev det två nedslag varav ett såklart infann sig över den satans oxern nummer fem!

Vi höll alla tummar vi hade när Bobo Fuchs och Double Trouble W kom in på banan! De började mycket starkt och det såg ut att faktiskt kunna bli en felfri runda ända tills 3-kombinationen ställde till problem och två bommar föll ned.

Länk till resultatsidan
Hamres lag slutade på totalt 20 fel och 229,20 sekunder, 2 ynka sekunder för att komma till omgång 2 i finalen! Av de 20 startande lagen gick de 5 bästa lagen vidare till omgång 2. Så Hamre slutade på en 6:e plats totalt! Lite "stolpe ut" denna dag! Men jag hoppas ryttarna ändå är nöjda med sina prestationer, för det är svårt att rida på Strömsholms slottsbana, det vet ju alla "hästnördar" ;) Vi är stolta över er ska ni veta! :) Vi tar igen det nästa år! HAMRE HAMRE HAMRE! :D

Och nu över till vädret... I morse när vi anlände till Strömsholm så var det klarblå himmel och solen kikade fram och värmde oss. Men efter lunchtid så vräkte det ner en massa, massa regn i flera timmar och jag som är så sjukt känslig för kyla frös som fan trots att jag hade på mig t-shirt, två tjocktröjor och jacka, långkalsonger, jeans, vantar och dubbla strumpor! När jag kom hem var mina tår helt vita av köld och jag hade ingen känsel varken i dem eller i fingertopparna. Usch för regn och ruskväder säger jag!

Jag gjorde iordning mackor och varm oboy och la mig i sängen för att titta på film efter att jag bytit kläder. När jag precis lagt mig så plingar det på dörren och jag blev lite rädd och funderade på vem det kunde vara. Tur att man har kikhål! ;) När jag såg att min baby stod i dörren blev jag jättejätteglad!! Hon kom förbi bara för att krama lite på mig och det gav mig sååå mycket värme att jag tinade upp på en gång haha! Puss på dig sötnos!! :* :*

I morn blir det jobb hela dagen lång! Ska bli spännande, och jag är lite nervös. Hoppas jag klarar av det.
Pussdåå! /m

höst?

Okey, watch out! Det har varit SVINKALLT idag! ;( När jag åkte hem från stallet stod det +7 på termometern vid röda torget!! Ursäkta det är juni och inte oktober?! ;( Detta skitväder gjorde mig på ett tråkigt humör, så dagen har varit en pina rent utsagt! Usch...

Som tur var finns det framförallt två grejjer som gjorde min dag sååå himla mycket bättre! :D Challeman är bättre i sitt ben och nu blir det att träna upp honom igen!! :D Min Lizzy gick huuuur bra som helst när jag red idag!! :D Jag älskar er hästisar!! :') Ni får mig alltid på bättre humör! <3

Förövrigt säger jag bara Marlboro Mentol, Coca Cola och Twix, livets godheter ;)

jag saknar mitt troll :') :*

damn it

Besvikelsen slog mig när jag drog upp persiennerna och insåg att det regnade ute idag. Det är bara att byta om till jeans när man ska ut sen då.. Jag som hade satt på mig shorts och ville ut och cykla i solen. Jag hade redan tagit för givet att värmen från igår skulle vara kvar, men icke! Hoppas det inte tänker regna hela dagen, för jag hade tänkt att rida ut i skogen ju.

Igår red jag Lizzy en stund i paddocken, och det var varmt vill jag tala om! Efter ca 20 minuter var både jag och hästen helt svettiga så det blev inget långt ridpass direkt. Hon var trött, slö och väldigt trotsig i början, men när jag fick fart på bakdelen så började hon arbeta jättefint. I galoppen gick hon great och vi tog även några skutt över ett litet kryss som fanns uppstält. Hon hoppade verkligen med ryggen och var otroligt lyhörd! Det hjälpte att sätta kedjan löst med andra ord. Fast jag känner ändå att bettet har blivit för skarpt för henne och ska pröva ett pessoa med silikonmitt nästa vecka. Anna i ridsportbutiken tror mycket på att det kommer funka för mig och Lizzy, så jag får hoppas att hon har rätt. :)



bettet vi ska prova

Nu ska jag surfa in på lensway.se och beställa linser för mina börjar ta slut! Sen blir det att åka ut till stallet. Pussdå! /m

1:a juni

Nu är det sommar på riktigt! Värmen håller i sig och igår var det 28 grader i skuggan på eftermiddagen!! :O Och jag tror nästan att det kan vara lite varmare idag.. Därför är jag lite bitter över att jag ska tvätta mellan 13-16.. Skulle mycket hellre vilja vara ute i solen och steka ju! Men men.. jag måste verkligen tvätta..

Blir till att åka till stallet framåt kvällen och rida ett pass i paddocken på min söta häst. Förmodligen så är det inte lika äckligt varmt då.. Ska prova att spänna kedjan på pelhambettet väldigt löst idag med tanke på att hon har börjat resa sig och försöka fly undan bettet så fort jag tar henne lite hårt i munnen. Jag hoppas att hon trivs bättre med det!



Måste ju bara berätta att dagen igår var hur underbar och rolig som helst! Först var jag duktig och cyklade till stallet hemifrån mig, sedan mockade jag och lekte med mina underbara vänner. Vi solade, snackade och hade lika kul som alltid! Efter det så fick vi en tokidé och cyklade iväg till hälla och köpte milkshake på donken, det var såå gott! Vi cyklade sedan tillbaka och jag fixade resten åt Lizzy, hon fick vila för hon var helt svettig när hon kom in från hagen. Pluttan<3 Cyklade sedan hem och väl hemma så tokstädade jag hela lägenheten! Gissa om jag var lite svettig sen då?! Tur att det finns dusch! ;) Kvällen blev den bästa på mycket länge och jag är glad! :D

Nu ska jag äta lite frukost och sedan är det snart dags att börja med tvätten.. Bläh! xD Pussdååe! /m

RSS 2.0