Hästar

Det är så skönt att veta en sak, trots att hela min värld vänts upp och ner det senaste dygnet.
Och den saken är att jag aldrig, i hela mitt liv kommer sluta med hästar. ALDRIG!

Jag älskar stallet, jag älskar hamre, hästarna, atmosfären och alla människor. Tack för att ni finns!! Min prinsessa finns alltid där för mig oavsett! DU ÄR MITT ALLT LIZZY! <3


foto: Julia Looström


Tears

Hur mycket vätska får egentligen plats i mina ögon? Jag ser väl ut som en knarkpundare vid det här laget.. Jag vill börja om, börja om på nytt. Jag vill spola tillbaka tiden och vara i din famn älskling.. Jag vet inte hur jag ska orka igenom det här.. Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig..

Kan någon väcka mig ur denna mardröm?

Vi skulle ju leva tillsammans..
Jag vill gå på myrorna med dig..
Hålla din hand när alla ser..
Pussa dig bakom hyllorna på Hemköp..
Andas i din nacke..
Klia dig på ryggen..
Smeka dig på armen tills du somnar..
Jag vill inte släppa oss..
Det gör för ont.. :'(

...

Jag är krossad, totalt krossad. 35 läsare på förra inlägget och inga kommentarer.. Jag börjar tro att jag faktiskt är så ensam som jag brukar tänka att jag är.

Jag hade allt. Jag älskade henne så högt. Vi hade det så bra, speciellt nu på slutet. Det kom så jävla oväntat. Jag önskar att känslor kunde styras, jag vill vara med henne nu och för alltid. Jag vet varken ut eller in. Allting är så svart.. så tomt.. det gör så ofantligt ont..

Det var så längesen det gjorde så här ont inombords. Jag är så rädd, så ensam, så liten.. så otroligt rädd. Låg vaken i flera timmar i natt och bara frös och grät, det var det värsta jag upplevt på länge. Jag är för liten för att sätta på mig en mask, det går inte. Jag kommer visa er allting jag känner, jag kommer gråta öppet de närmsta dagarna, för jag klarar inte av att stänga in det här. Jag hoppas att jag har mina vänner vid min sida, för jag behöver er så mycket nu.

Please don't leave me here alone.. ;(

Fan!

Åt helvete med allt just nu. Det kommer bli ett par rejält jobbiga dagar framöver.. Men jag har klarat det förut. Det värsta är att allting påminner om dig/oss hela tiden.. Jag vill inte se mig utan dig vid min sida, men jag vet att jag inte har något val.. Jag vill inte att det ska vara sant.. Jag älskar dig så mycket, du är det bästa som har hänt mig. Tyvärr är du inte min längre och det skaver som skoskav med salt i hjärtat. Klumpen växer sig så stor. Det känns som att jag ska spy hela tiden. Tårarna rinner oavbrutet och jag känner en sån ofantlig smärta. Alla mina känslor för henne finns kvar, det är det jobbigaste.

Jag kommer hoppas att du hittar tillbaka till kärleken en dag..
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta Isabelle.. <3

21 januari 2010 <3

Gone

Hittar inte min kamerasladd så det blir en uppdatering om tävlingen när den är återfunnen!
Fick en söt bild på Maya och Misty av Julia nyss, slänger in den härunder vah! :*


Borde kanske sova?

Klockan är alldeles snart tolv och jag ska upp 5.00 imorn så egentligen borde jag ju ligga och zzznarka nu, men jag är inte speciellt trött! Har haft en jobbig dag med hysterisk mensvärk vilket har gjort att jag mest legat i sängen och vilat/halvsovigt/sovigt hela dagen. Då är det svårt att lägga sig i tid..

Ska följa med Isabelle och hennes söta pownie Plexus till Fagersta imorn och agera hästskötare/fotare! Ska bli riktigt kul! Var längesen jag kollade på ponnytävlingar eller tävlingar överhuvudtaget. Ni får hålla tummarna under dagen så kommer resultat och bilder upp i bloggen imorn! :)


Puss!/m

Humor ;)

För alla som älskar att skratta har jag nu startat en ny kategori där jag kommer att visa roliga, flummiga och ibland väääldigt pinsamma klipp som jag och mina kompisar spelat in.. ;)

Njut av trappcyklarN där jag cyklar nedför trappor!
Tro mig, det är inte det enda som finns i mitt filmarkiv på datorn! ;)




Man är väl för härlig ibland alltså!

Kladiiizz ---> Arrrghhh ---> Kladiiiz

Heeejzan bloggeeeen!
Idag var en mycket bra dag! Och sen blev den fett med inte bra! Sen blev den jättebra igen!

Såhär vare liksåååm! Jag gick upp vid typ tre! Somnade inte förrän halv fem imorse! ;o Feta sömnproblem ibland assåe! Iaf så va jag kladiz och åt och sådär. Sen åkte jag till stallet och det var massa trevligt med bra folk! Jag red min fina hest och det gick asbra! Så då blev jag ännu mer kladiiz! Sen fick jag skjuts hem och blev kladdddiiiizzzz! :D

Och när jag kom hem så ringde min mobil, så hörde jag hur ljudet ba sa POFF och försvann mitt i ringningen! Då ba funkade den inte längre att prata i ens med högtalarfunktionen!! ;( R.I.P Jag blev inte kladiz mer! :(((((( Jag tänkte; Hur ska jag komma upp i tid imorn när alarmet inte har något ljud?! Jag har liksåååm morgonfodringen i stallet och måste upp! Någon kanske kan ringa och väcka mig.. fast vänta nu nej det gick ju inte! xD

Jag annonserade lite på fejsbook efter en mobil att låna och då kom riddaren i rustning på sin vita häst! En gammal kompis skrev att jag kunde få köpa hennes gamla för 100kr!!! O_o Och eftersom hon bor typ 5 min från mig så bestämde vi träff och så fick jag den! :D
Såatt rest in peace sonyericson W850i som redan var trasig! ;( Nu har jag iaf en mobil som funkar! Och då vet jag EXAKT vad jag ska lägga pengarna på när dom rullar in wooho!!! :D

Imorn blire jobb igen! Jag längtarrr! Nu är jag iaf inte sjuk hihi. Bara hostig och hes, men ässch! En bild på min 'nya' hjälte kommer här då!! Hihi!




PUSH AND SCHMEJK! /m

Längtar

Ikväll när jag satte mig vid datorn så hade jag en totalt grå känsla. Allting kändes så tråkigt bara. Hösten är på väg, och till den kommer kylan, regnet, höstdepp.. Sen kommer vintern..! Och ni minns väl hur isande kallt det var i vintras? Och jag vill inte ens behöva nämna all snö som aldrig försvann! Som sagt allting kändes rätt.. grått och trist!

Men sen började jag och Camilla snacka på msn och helt plötsligt insåg jag att hösten faktiskt innebär bra grejjer också! Det var bara det att jag nog hade glömt det litegrann.. hehe. Visserligen kommer vädret bli sämre och det kommer bli jobbigare att ta sig ut. Men samtidigt kommer det vara såna där otroligt vackra höstdagar med tusen vackra färger i solskenet. Hoppträningarna börjar också på hösten och dessutom kommer en ny aktivitet att äga rum varannan vecka på Hamre! De onsdagar som det inte är träningar på ska det anordnas Clear-Rounder! Det kommer betyda att jag och Lizzy kan vara med och hoppa på massa såna utan att ta oss iväg någonstans! Ypperligt bra med tanke på att jag varken har körkort, bil eller någon förälder som kan köra. Det ska bli roligt och beroende på vad det kostar får jag se hur ofta vi kan vara med. Jag hoppas på 1 gång i månaden. :)

Imorgon måste jag ta tag i det som jag struntat i att göra sedan den 9 augusti. FY!!! Mikaela, du kan om du bara bestämmer dig! Hur svårt kan det vara att ringa ett samtal?! You can dooo it!

Jag längtar tills i helgen hihi. Isabelle ska åka ner till Gotland och hälsa på sin familj och göra lite grejjer, sen när hon åker hem så följer hennes 4-åriga hund med! Han ska bo i Västerås fr.o.m nu och jag kommer att få ta hand om honom mycket! :D Jag har tjatat så mycket om en hund, och även om han inte är min så kommer det ju bli alldeles fantastiskt roligt! Han heter Ludwig den förste och kallas för Pudding! Han är en bichon havanais och ser ut såhär;

Coolingen! :*
Haha, här är han långhårig! Han är sötare som klippt.. ;)

Han har fått en egen kategori här i bloggen nu också. :) Imorn ska jag försöka hinna åka ut till stallet i tid och rida innan veterinären kommer vid halv fyra för att raspa hennes små tänder! Hon kommer bli drogad och alldeles hängig stackarn. Nu ska jag ta en macka och sen hoppa i säng!

Pöss/m

Dagens ridpass

Blev en uteritt med Maya på Misty, Iza på Kate och Charlotte på Cazzandra. Hela ponnygänget och så jag då hehe. Mia följde med och gick så jag babblade massa med henne medan ungarna red alla tre i rad och verkade ha superkul. 10-åringar alltså, sötaste ungarna! :) Vi skrittade hela åsen och sen red vi i paddocken efteråt. Lizzy kändes väääldigt trött och seg, så nu har jag ökat hennes havre.. ;) Men iaf så travade och galopperade jag fram henne ordentligt och sen orkade hon jobba på hyffsat. Hon kändes trött och jag var också rätt seg, så jag ställde inte direkt några högre krav på ridningen idag, då hade det nog inte slutat så bra.. ;p

Det stod ett kryss framme så jag jobbade henne i galopp på en volt runt det i både varven. Hon lyssnade superbra och kändes riktigt fin. Sen höjde jag det lite och då kändes hon helt plötsligt jätteloj så vi fick hålla på några gånger innan hon faktiskt jobbade på med bakdelen och inte bara sprang på med slappa ben! Hon var helt svettig och jättetrött när vi skrittade av stackarn. Tur att hon får mer havre nu. Ska nog köpa hem betfor också!

En söt bild på betarN som Josefine Elovsson har tagit
Gillar hennes rynkiga mule! ;D


zi update!

Tjao!

Jag har inte kunnat uppdatera bloggen, för jag har varit hemma hos min guzz (ja, B R U D fast på blattesvenska!) typ hela helgen, och hon har visst råkat glömma betala en viss räkning så att resultatet blev; inget internet! xD Det har varit rätt skönt, fast ändå rätt.. ehm.. panikslaget nästan! Jag har känt att jag inte haft någon kontakt med omvärlden alls haha. Tur att man har kunnat kolla fejjan ibland på hennes Iphone iaf.. ;)

I fredags var jag bara inne hela dagen och chillade, kände mig fortfarande inte helt frisk. Jag kollade på Bankok Hilton (så jävla bra film!!!) och spelade tv-spel för första ggn i mitt liv typ hehehe, det var askewl ju! Matilda var sötast och tog mitt intag även idag och fixade maten åt pärlan.

I lördags var det myspysdag! Jag och Isabelle kollade på Nyckeln till frihet (
jag dööör vilken bra film!!!!!) och bara mysteeee hela dagen. Sen på kvällen tog vi en tripp hem till mig för att käka pizza och fixa åt mina katter en stund. Sen åkte vi hem till Daniel där det var partee-hey! Och fastän vi inte ens orkade ta oss dit från början så hamnade vi av någon anledning på Sjökrogen. Där var det typ totalt 10 pers förutom oss?! Så vi tog en varsin dricka, drack upp den och gled till Konrad. Jag blev astrött och vi var där i en halvtimme typ. Hade det inte varit gratis inträde hade jag inte satt min fot där kan jag säga.. usch för bondläppar på den krogen! ;) Vägen hem var nog iaf det bästa hahaha, jag säger bara Carrass och Foppa, idioter och så sjukt roliga!!! Det går inte att förklara.. det måste upplevas! xD


Hähähähää, sexxxi! Jag, Camilla och Daniel Cärräss himself!

Idag vaknade jag upp i ett kollektiv (dänne och foppa sov hos isabull) med en röst som knappt hördes..! Kravlade mig upp, käkade frulle och sen bar det av hem till Maya som fyllde 10år idag. Där fick vi tacos, glass, ont i öronen av allt babbel.. ;) och en söt liten ponnyöverraskning! Misty som hon ska låna ett tag framöver var med och alla fick skritta 2 varv var. Utom vi tjockizar som är för stora för små b-ponnysar dåå hehe.


Jag gjorde en liten fläta på sötpownien! :)

Efter kalaset bar det av till Hamre för att rida. Mer om det i nästa inlägg.. :
)
Pöss/m

Ny design

Nu har jag pillat ett antal timmar med den nya designen! Tryck F5 om du inte kan se skillnaden.. ;) Hoppas ni tycker den är fin (a) Jag har ju inte tillgång till Photoshop så jag nöjer mig med att leka i PowerPoint hehe. Nu ska snart jag ta bussen till min baby som jag inte träffat sen i tisdags morse. Det ska bli underbart! <3

Pusspåerrr!/m


Från tisdagens ridpass





Tycker min sits behöver lite träning! Hest hoppar fint iaf :)
Pöss

Hello!

Har inte orkat uppdatera bloggen eftersom jag blev sjuk som tusan igår. Har legat med feber och ont i halsen sen igår eftermiddag.. ;( Blev väldigt trött på min kropp och ganska ledsen för jag hade sett fram emot att jobba igår kväll, men istället låg jag i sängen och hade feberdrömmar. Igår hade Emelie (min medryttare) hand om pärlan och idag fick hon vila. Snälla Matilda som står i samma stall var gulligast och tog mitt intag och fixade maten åt Lizzy. Hoppas jag är frisk imorn, för jag saknar redan att vara i stallet. ;p

Jag är iaf lite piggare idag och har orkat vara uppe några timmar nu. Kikar på Famliy Guy och ska nog börja fixa på en ny header snart hihi. Ska lägga in 2 små klipp från tisdagens hoppning också. :)

Puss/m

Dagens ridpass

Idag fick jag massa hjälp av två söta stall-tjejer! Josefine hjälpte mig att borsta och sedan var hon och Sara hinderpersonal åt mig. De hjälpte mig att bygga fram, höja/sänka och bygga bort. Tack gullungar! :*

Red i paddocken och planen var att få henne lyhörd på stora ytor och även att hoppa lite ordentligt eftersom träningarna börjar snart igen. I början av passet var hon riktigt lat och ville inte alls gå framåt. Jag galopperade igång henne några varv i hela paddocken. Gjorde några byten då jag vet att hon gillar det och blir lite pigg och glad! Efter det blev det lite mer fart på de små bakbenen.. ;) Jag struntade i hur hon gick med huvudet och bara red på ett tag, och efter att vi hoppat fram lite över ett pytte-räcke så kändes hon lite mer arbetsvänlig.

Höjde räcket till typ 70 cm och det gick riktigt bra i båda varven! När det blev 80 cm kände jag hur min feghet kom krypandes och jag höll i henne lite för mycket de sista 2 sprången framför hindret. Så då sa Jessica (Som red runt på Svante samtidigt som vi red) åt mig att lita på att vi kan och våga galoppera på, så då gjorde jag det och det kändes så läskigt för jag har inte hoppat på hela sommaren..! (a) Men hur som helst så blev de sista 2 sprången mycket bättre när jag vågade släppa lite på min kontroll! :)

Sen hoppade vi en 3-studs och det gick toppenbra! Hon älskar studs och jag tycker det är jätteskönt att bara behöva koncentrera mig på min sits och tempot och inte behöva tänka på om hon hoppar eller inte, för hon stannar i princip aldrig på studs. Travade av henne i låg form och Sara fick skritta av. :)

Vi hade tur med vädret, för det började seriöst spöregna och åska precis när jag hade ridit klart. Skritt-turen blev lite blöt för Sara och Lizzy men de klarade sig rätt bra eftersom stallet ligger så nära. ^^ Jag pysslade och borstade henne efteråt medan åskan mullrade och regnet piskade utanför, så himla mysigt var det!

Josefine filmade oss lite, så lägger in klippet när hon skickat över det. :)

Puss/m

Hehehe!

Sedär, nu har jag fixat lite info-text, några nya kategorier och en ny bild på högra sidan, skillz! (h) Det var fett längesen jag gav mig på såna där html-koder, men jag behövde faktiskt bara kika på hjälpsidan en endaste gång, tjoho! Jag brukar kolla på BloggDesign när jag vill ha tips och hjälp, den sidan är grym!

Ahjuste! Fett med Grattis till stallkamraten Malin & hennes Leo som fick en liten dotter inatt! Meya heter hon. Längtar tills jag får se hur söt hon är! :)

Nu ska jag glida till stallet!
PUSSEN HUH!

Hmm?

Jag funderar på att eventuellt byta blogg till blogspot, eller göra om min design här på blogg.se helt och hållet. Men när ska jag har tid till det dååå?! Det tar ju ett x antal timmar innan man är helt nöjd.. ;) Jag känner för att fräscha upp och förnya bloggen. Min header och bilden på mig är nog över ett år gamla och ja.. jag är faktiskt lite trött på den röda texten! Rawrrr! Jag får fixa det snarast.

Annars dåe? Jo, tack! Livet är faktiskt sjukt bra just nu! (Hoppas det inte ändrar sig för att jag råkar skriva det nu bara..!) Dagarna går och jag fyller dem med mening varje dag! :) Såhär ser min veckoplanering ut lite smått.

Måndag:
Hängde med 2 klasskompisar från gymnasiet, riktigt skoj var det!
De följde med till stallet och kikade på Lizzy också.
När de hade åkt red jag ut på en 50-minuters ridtur på besta hesten. :)

Tisdag:
Ringa ett viktigt samtal
Rida pärlan

Onsdag:
Morgonfodring 8.00
Jobba ca 16-22

Torsdag:
Möte 10.15
Rida pärlan

Fredag:
Intaget i stallet 16.00
Rida pärlan

Lördag:
Morgonfodring 8.00
7 månader med bejbii! <3

Söndag:
Maya's 10-års kalas 15.00
Rida pärlan

Mjaow! Sådär då! :) Jag vet att jag inte är någon 'kändisbloggare' eller så men tänkte slänga in en liten grej som jag sett att många andra har eller har haft på sin blogg..! Kommer i ett eget inlägg snart hihi.

Puss så länge!/m

Blulululu!

Dags för en lite roligare uppdatering kanskeee...? Jaoo! :)

Depptexter kan ju ibland vara djupa och sådär eftertänksamma på ett finurligt sätt, menne nu är allting bra igen och det blir klada texter! KLAAAD CHEEEEY!! *bigsmaajl* :D Mahahahahhahaahahahaha!

Jag har insett många av mina brister och jobbar pårom för fullt, det var trots allt en bra depptid.. eller njaej.. det var sugigt som fan när jag var där liksom, men som jag alltid brukar tänka, man blir så mycket starkare efteråt! And I sure am! :D

Veeetniiiii vad jag gjorde igår kväll liksom?! JAG FUCKING JOBBADE!! :D (Visserligen utan betalt, men äsch!) Det var första gången sen sommaren 08 då jag lite fint blev utbränd samtidigt som jag gick igenom allt med min kära mamma som då var väldigt sjuk. (Läs inlägget 'Sanningen' (Juni) om du inte förstår vad jag talar om..)

Det var så sjukt roligt att känna att jag faktiskt klarade av arbetsuppgifterna, och kunde jobba under rätt mycket stress när det var mycket kunder! Jag stod i en kiosk i Rocklundahallen medans det var hockey-match! VIK-Almtuna var det som spelade, jag har dock ingen koll på hur det gick haha, det hann man liksom inte med!

Jobbade från 17- ca 21.30 och tiden bokstavligen flööög iväg för det var så roligt och saker att göra hela tiden!
:) Tack till bästa Anki som frågade om jag ville jobba! :D Ska stå där på fredag också, och då äre värsta fänzii för då kommer Peter Forsberg och lite andra kändisar dit.. ;)

Jag citerar hemsidan;
'Peter Forsberg, Markus Näslund,
tvillingarna Sedin och fler NHL proffs möter VIK..'


KAN NOG BLI FETT KUL! :D

http://www.vik.se/ kika in där vettja.. *smygreklamarN* (a)

Mennne assåe nu orkar jag inte skriva mer! ;)
PUSS I LJUMSKEN! /klaaad cheey!


Blöh

Jag vill bara sova så jag slipper tänka och känna så mycket.. Kan jag få ett sömnpiller som får mig att sova i typ 1 vecka, eller kan någon kanske vara vänlig och spola fram tiden..? Det gör ont inom mig.. Jag saknar, jag tänker och jag blir nästan tokig här.. Men jag kämpar på så gott det går.. Jag kämpar på för att jag vet att vi behöver det här. Men på kvällarna gör det bara så ont ibland, och allting känns så tomt.. :( 

Jag är inte perfekt, men jag gör så gott jag kan.. 

/m

<3

Jag är rädd, och jag förstår ingenting. Det känns som att jag är med i en jävla film eller något. Panik-slagen efter att vårat samtal bröts så kollade jag upp ett nummer på nätet och fick äntligen tag på någon. Allting är läskigt och jag är rädd. Så jävla rädd. Jag vill bara åka till dig och inte sitta här ensam och låta tankarna bli värre och värre. Du betyder så otroligt mycket för mig älskade och jag vill inte att det ska hända dig någonting.. Jag önskar att jag vore hos dig nu. Men mest av allt önskar jag att ni slapp gå igenom det här.. Jag kommer inte kunna sova innan vi har pratat igen så jag hoppas du kan ringa mig snart. Du är luften jag andas, jag älskar dig så mycket!!



RSS 2.0