If..!

If, if we could party all night and sleep all day
And throw all of my problems away
My life would be easy, my life would be easy

JAG ORKAR INTE GÖRA SAKER IDAG, BLÄÄÄH PÅ ALLT!
Ge mig imorgon nu!!! Ge mig min baby och partyyyyy!!

utan dig..

..skulle jag inte orka just nu, du lyser upp mina dagar babyyyy! :) Isabelle <3





I don't care what the other guys say they just jealous
cause they don't have you, they don't have you girl,
they they they don't have you girl.


Vissa människor gör mig verkligen riktigt besviken ibland!! Förstår inte hur du tänker.. men ingen idé att ödsla energi på det.. lite knivar i magen ska man väl ha emellanåt! Men jag är inte bitteeeeeeeeer!! Snön är ett helvete, kylan är ett helvete.. och att man inte kan rida inne är ett helvete! x) Jag var glad idag, men jag fick nått pms-anfall framåt kvällen av olika anledningar.. GAAAAAAAAAH! Ibland vill jag bara slå någon..!

Jag satt i Lizzy's box i typ en halvtimme idag och bara lät alla tårar rinna.. det var så skönt att sitta där, höra henne mumsa på sitt hö och få en puff ibland. Jag älskar min fina häst, och jag är så glad att jag verkligen börjar hitta tillbaka till allt!

Ridhusen är avstängda typ en vecka framåt, taket på stora ridhuset började iaf bli skottat idag! Skönt att Gunnar fick tag på en firma så snabbt ändå!! Så nu blir det att rida i kylan och det kommer vara rätt tomt på Hamre när det inte är någon ridskoleverksamhet alls..!

Annars då..? Vad finns det att berätta.. Jag var ute och fotade idag i solskenet! Tänk.. solen visade sig faktiskt idag och igår! :D Dessutom var jag in på biblioteket här på Viksäng och fixade minsann låne pin-kod så nu kan jag bli en bokmal och biblioteksnörd igen! ;)

Snart blire en giftpinne med min fänzi granne Miooo och sen kanske typ fortsätta nörda vid datorn och till slut sova! Ge mig fredag nuuuu, saknar min mysnos och vill dessutom fiezzta!!

Smell yah!/m

enough with the snow..!

Jag börjar tycka att det är ganska läskigt, ja det här med all snö. Tak rasar in lite här och var i Sverige.. Och nu ska båda våra två ridhus på anläggningen stängas av helt fr.o.m imorgon tills vidare p.g.a all snö på taken..! Det börjar likna en naturkatastrof.. eller är det att överdriva? Skolor, idrottshallar och ridhus stängs av för att man inte vill riskera att människor eller djur dör utifall taken skulle rasa in.

UDDEVALLA

LÄRBO, GOTLAND
http://www.byggvarlden.se/nyheter/byggprojekt/article128085.ece

Vad ska man säga..? Hjälp?! Jag tycker det är bra att våra ridhus stängs av. Vad gör man som ridhuschef när det händer något sånt här? Hela ridskoleverksamheten kommer att stängas av. Tävlingen på lördag är inställd. Alla träningar blir inställda. Hur kommer våran Gunnar att fixa det här? Hur skottar man två ridhustak på 24x80 meter respektive 20x40 meter?! Vad händer om taken rasar in?! Hur går det med hela ridklubben då?! Ridhusen behövs ju för att hela verksamheten ska gå ihop! Det kan inte vara lätt alltså. Snacka om kris för ledningen..!

Jag ska på vårat 'akutstallmöte' imorgon klockan 18, så efter det kommer jag veta mer om hur det här läskiga, tråkiga och framförallt helt sjukt otroliga läge ska lösas! Skräckblandadförtjusning!

Puss/m

gaaaah!

Nej men det är lugnt att det är 9 dagar kvar till mars, dvs den första 'vårmånaden' och vad bjuder underbara Sverige på för väder..? MINUS FJORTON JÄVLA GRADER OCH FUCKING SNÖSTORM!!! :o Men det är heeelt okej, vi bryr oss inte, inte alls! Ellerrrrrrrrr?! Gaaaah! Jag är så förbannat trött på den här vintern!! xD Släppte ut hästarna vid kvart över åtta imorse och jag kan säga att jag tror de hade valt att stå inne i det varma stallet om de själva hade fått bestämma faktiskt..! Jag hade två jackor på mig, men jag frös ändååå!

Som tur var snöar det inte lika mycket nu iaf och jag och Erika har gjort en deal så hon tar in våra kusar vid halv två om det blir snöstorm igen och jag tar in dem vid halv fyra om det fortsätter vara 'lagom' med snö. Hoppas på att det slutar snöa..!

Tänkte rida lite i ridhuset idag och sen mocka ur det allra sista ur Lizzy's bädd, det är bara lite kvar nu. :) Ikväll blir det kanske att hänga lite med folket som ska festa, tänkte vara lite social iaf istället för att sitta hemma och glo.. ;) Men jag ska vara nykter och dra hem när de drar vidare på krogen för jag har morgonen i stallet imorn också. Festa får jag göra nästa helg, då jävlarrr! Det är Björn Rosenström på Silk på fredagen och på söndagen är jag i sthlm och på konsert!! KENT!! <3 Jag kommer dö hundra gånger om, åh guuud vad jag längaaaar! :D

Nu tänker jag lägga mig och chilla i sängen med min mysnos som ligger och sover så sött. :)

Puss/m

it's true


Våra problem, vi rymmer från dom
Vi springer fort, det fortaste vi kan
Våra problem dom är snabbare än oss
Vi kan inte längre fly bort från dom

Jag älskar hur han får texterna och
orden att nå in och få mig att känna
varenda bokstav.



snö och snörvel

Igår kväll fick jag och Simone vänta på bussen som aldrig kom.. d.v.s jag stod och frös sönder mina tår i 40 minuter!! Ni kan ju fråga Simone vem som gnällde mest, jag eller hunden.. ;)


VL var inteee populärt hos varken mig eller Simone igår!



Sådär, då hade man klagat lite häähää! ;) Jag kunde inte vara med och hoppträna igår för att jag aldrig blir kvitt min elaka förkylning. :( Men jag satt och kikade lite på den första gruppen.

Lizzy är nyklippt nu och idag ska hon och bästa Emelie träna för Göran! Det kommer gå asbra tror jag för ni är så duktiga!! Kollade i måndags när dom tränade för Karin och jag satt bara och log hela lektionen. :) Emelie kämpar på så bra med pärlan. Sen imorn ska jag och Lizzy ut på en mysig och busig uteritt!! Kan behövas för oss båda tror jag! :D

Måste bara berätta en sak tihi. I måndags när jag satt och kollade på Emelie och Lizzy så fick jag för första gången på länge en JAG-VILL-RIDA-NU-KÄNSLA! Jag blev så jävla glad!! Det som gjorde mig ännu gladare var att när jag gick ner för att klappa Lizzy och småprata lite med Emelie så fick jag den där känslan inombords, känslan av att jag älskar att vara med hästar. Och den har varit borta så länge, men jag tror att det där var ett bra tecken på att den är påväg tillbaka igen! :D Jag tänker då inte låta den springa iväg så där långt igen, för nu vet jag att den finns trots allt!



Hade morgonen i stallet idag, så kravlade mig upp strax före sju. Det var mysigt att mötas av gnäggande hungriga hästar strax innan åtta. Gosade lite extra med Lizzy, jag har saknat känslan så nu klappar jag extra mycket på henne när jag är i stallet. :) Hästarna var ute vid halv nio så jag hann med bussen som gick därifrån vid nio.

När jag kom hem så gjorde jag något bra som jag är väldigt stolt över! Tänk att det inte är så svårt att göra viktiga grejjer när man bara bestämmer sig. Hoppas min inställning håller i sig ett tag nu. Nu väntar jag på att Isabelle ska komma hit, sen blir det att äta lunch iaf för min del! Efter det blir det tvätta utav bara faa-an, städa lite och byta sängkläder!

Tänkte bara säga att jag har världens gulligaste katter! Ida och Tuva ligger just nu och skedar!! Kan man bli sötare?! Slänger in en bild på Tuva som liten tihi! :)



Det var allt för denna gång.. ;)
Puss/m

12/7 -08



Jag försökte vara speciell,
Jagad, smal och glansigt blek
Men med fläckar är jag född
Jag hade nästan glömt
Jag ville vara spirituell
En gnistrande personlighet
Men det kräver att man har
Gener och anlag
Och det har inte jag

Och det tar hundratals år
Att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
Vanställd och skelögd
Och det svider som klor
Som nya munsår
Ett tredje klass får
När alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Jag ville bara fly från mig själv
Skära bort min otillräcklighet
Men med fläckarna jag gömt
Är redan dömd
Jag ville vara intellektuell
Berest, belevad äckligt ung
Men arvet väger tungt
Gener och anlag
Allt var ett misstag

Och det tar hundratals år
Att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
Vanställd och skelögd
Och det svider som klor
Som nya munsår
Ett tredje klass får
När alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Kan du beskydda mig?
Kan du beskydda mig?
Kan du beskydda mig?
Snälla, beskydda mig?

abandon ship

Ibland så önskar jag att vissa saker inte hade hänt i mitt liv.. För kanske skulle jag inte må som jag mår då, kanske skulle jag vara en frisk, en normal och en enkel människa då. Just idag och väldigt många andra gånger sitter jag och är ledsen över saker som har hänt förut och som kommer upp som små filmer i tankarna.

Fast just nu är jag mest ledsen över att jag bara sitter i min jävla bubbla och är påväg att bli ett fucking kontrollfreak? Jag tänkeeeer inteeee låta det skeeeeee. Gah, jag blir tokig på mig själv!!

Jessica, jag behöver dig. Jag saknar dig syster..!

Kan det bli imorgon nu så jag kan få åka ut och krama min häst? Jag saknar henne så det skär i varje cell. Jag är så ledsen över att jag tagit henne förgivet. Hon är mitt allt, jag vill ha oss tillbaka älskling.. Rädda mig som du har räddat mig så många gånger förut..
Jag behöver dig..!



Jag älskar dig mer än allt Lizzy!

coke the cola!

Är man colaberoende om man går och handlar cola fastän man har feberkänningar, inte har satt foten utanför dörren på 2 dagar och egentligen bara vill ligga under täcket och mysa? 

JA, DET ÄR MAN! ;)


we're not the same

Ligger i sängen och drömmer mig tillbaka till Paramorekonserten.. Gud vad jag vill uppleva det igen!! Läste på www.paramoresweden.se att någon från deras skivbolag hade skrivit som svar på en kommentar att Paramore förmodligen kommer tillbaka till Europa redan senare det här åreeet! Jag sitter och hoppas att de kommer vara ett sånt där "överraskningsband" till någon av de stora festivalerna i Sverige. Var inne och kollade runt häromdagen på Peace & Love, Hultsfred, Arvika o.s.v men inte fanns Paramore med någonstans.. :/

Annars dåå? Jag har faktiskt hemlängtan. Det är jättemysigt här nere men jag saknar min sköna säng och mina katter jättejättemycket!! Saknar min pownie och mina vänner oxå, men mest mina katter faktiskt haha. Imorn bitti åker vi iaf hem till Västerås igen och det ska bli skönt att få komma hem! :D Känns bra att jag tänker så eftersom jag bara ville bort innan jag åkte hit. Det är skönt som fan att bara komma iväg ibland även om det inte är till ett annat land eller så. Bara lite nya miljöer, andra människor och att få lämna allt för ett tag gör mig gott!

Tråkigt nog så blev jag sjuk igår och låg helt utslagen i sängen hela dagen. :( Mådde bättre framåt kvällen och orkade då vara uppe och titta på tv och vara lite social iaf. Min baby var så söt och tog hand om mig hela dagen och kom in med frukost, pizza, godis, cola och gav mig massa kärlek. Kanske därför jag mår mycket bättre idag? ;D

Även fast jag mår bättre idag så tänkte jag bara ta det lugnt. Isabelle är duktig och jobbar en massa med sitt företag så jag ska passa på att sova lite nu så jag förmodligen blir helt frisk till imorn. Inte kul att resa hem i 7 timmar om man har feber och mår kasst.. Uhuuu!!
Puss/m

till jessicus

Jag har fått en del klagomål angående mitt dåliga bloggskrivande, så nu tänkte jag författa ett oerhört intressant inlägg om min resa hit till Gotland. Självklart kommer jag att lägga in några spännande och ytterst vackra bilder så att ni verkligen kan leva er in i hur det var att resa från den stora staden Västerås till den lilla staden Visby i 6 timmar och 50 minuter.

Det började i Västerås, jag tog bussen ner till Centralen och hoppade på ett InterCity tåg klockan 15:53 till storstaden Stockholm. På tåget fick jag sitta bredvid en herre som varken kunde prata, le eller göra några minspel med ansiktet överhuvudtaget. Det enda han gjorde var att stirra lite på mig för att sedan spela patiens på sin flaschiga Iphone resten av resan. Som tur var satt jag innerst och kunde roa mig med att titta ut genom fönstret och skåda det vackra snötäckta landskapet som svischade förbi i en hastighet som nästan fick det att pirra lite i magen.



16.53 var jag framme i den stora hufvudstaden och tänkte då svänga förbi skräpmatshörnan inne på centralen, även kallad McDonald's. Men nej då, där höll det på att byggas om så jag fick minsann gå till Vasagatan 24 som då skulle vara "nära" påstods det. Inte fan är det nära när man är klen som jag och dessutom ska bära en väska som väger 20 ton utan att försöka se klen ut. Det blir extra svårt när man får ett astma-anfall av att bara lyfta väskan upp på axeln, men trots allt så överlevde jag.

Tiden tickade iväg sakta men säkert och 18.20 var det tags att ta båtbussen till Nynäshamn. Det var sjukt tråkigt att åka buss, jag försökte konversera med mina medresenärer men jag möttes bara av bitch-blickar och mummel.. Jag valde istället att lyssna på musik och halvsova i de 50 min som resan tog.

I Nynäshamn fick jag vänta i ca 30 min på att få gå på båten. De sista 15 min bestod av att folk tryckte sig fram till dörrarna som att det var någon jävla tävling eller kö till en konsert..?! Jag fattade ingenting men hängde på och gick såklart med lika raska steg som resten när man väl fick gå på båten.

I 3 timmar skulle jag nu sitta på en så kallad "ekonomiplats" i restaurangsalongen, dvs det doftade mat och folk åt tacobuffé till höger och vänster och där satt jag med min twix och 50 cl cola.. Det kändes lite fail om jag ska vara ärlig. Nästa gång jag åker båt i 3 timmar ska jag fan ta med mig ett eget spritkök!

Till den exotiska båtresan hör även att det inte fanns någon mottagning på mobilen i ca 2,5 timme. Så vad gör man när man inte kan smsa sönder tummarna eller prata strunt med någon random så tiden rinner iväg? Jo, man sitter och tittar på folk, analyserar och filosoferar. Till slut smyger man in i vilosalongen där man egentligen inte har biljett för att vara, sätter sig tillrätta i en skön stol, lutar ner ryggstödet och faller in i någon slags halvdrömsömn. När man vaknar är man förmodligen nästan framme.



Hur som helst så var det värt all restid, för när jag kom fram möttes jag av min fina Isabelle och det var så himla underbart att få krama om henne..! Vi fick skjuts ut till hennes mormors stuga där vi skulle sova och det var så mysigt att sova vid hennes sida!! Jag är så trygg med henne att jag inte kan förklara det i ord. <3

På måndagen tog vi det bara lugnt, kikade på Madagaskar 2 och skrattade ihjäl oss, eller iaf jag. ;) Åt god mat med hennes familj och bara slappade. På kvällen skjutsade hennes mormor ut oss till stugan på landet där vi skulle sova ännu en natt. Vi gick in och hade köpt chips och cola och gjorde oss redo för en tv-kväll då Isabelles mormor ropar utifrån att hon har kört fast med bilen..! Och det var inte så lite heller!! Hela ena sidan av bilen var nerkörd i en snövall i UPPFÖRSBACKE och vi funderade på hur fan det här skulle gå att fixa..?!

Efter att ha skottat med en sopskyffel utan vidare resultat gick vi smygandes över till grannhuset och hittade som TUR VAR två snöskyfflar. Det var kolsvart så tacka gud för att vi hade en ficklampa att lysa med. Isabelle skottade fram bakhjulet och jag framhjulet, sen hjälpes vi åt att skotta undan det värsta längs sidan på bilen. Efter typ en halvtimme så satte sig min skillade brud i bilen, backade ut den och körde sen snabbt och snyggt som faa-an upp över backen och hennes mormor kunde nu äntligen få köra hem till stan. Vi var fett jävla grymma som fixade det där kan jag säga!! We have them skillzz!! ;;

Det blev family guy och massa mys hela långa natten sen, vi somnade som stockar vid 3 efter att någon random snubbe/snubbinna(?!) ringde till Isabelle 03.02 från något nummer vi inte kände igen. Det läskiga är att när jag pratade med Jessica på msn idag så hade samm nummer ringt henne 03.05.. :o Hon har försökt ringa upp men det går inte att komma fram..? SKUMT! Vem ringer så sent på en måndagnatt liksom? Och till 2 personer ur samma umgängestkrets på okänt nummer..? Hmm..

Jahapp, idag har vi bara slappat än så länge, eller Isabelle är duktig och jobbar medans jag sitter här och degar. Snart är det nog dags för en dusch och lite senare blir det film i guess. Leka lite med barnen också kanske om dom törs vara lite socialare idag hehe. ;)

Fan vad långt inlägg det blev haha!! xD Hoppas ni har det bra in westarows!
Jag saknar er och mina djur väldigt mycket redan!
PUSSSSSSSSSSS! /m

finally

Nu är det äntligen bara en natt kvar som jag behöver sova utan Isabelle. Jag kan inte förstå hur jag kan sakna någon så mycket på bara några dagar, men det är underbart på samma gång som det är så jobbigt..! Det ska bli så skönt att få krama om henne imorgon och få sova tryggt i hennes famn. Guud vad jag längtar..!

Ska faktiskt gå och lägga mig nu, måste gå upp rätt tidigt imorn för att hinna med stallet innan jag tar tåget från Västerås till Sthlm 15.53. Sen ska jag vänta ett tag på bussen som går till Nynäshamn. Själva båtresan börjar 20.05 och jag är framme i Visby någon gång efter 23, minns inte exakt när.. x)

Ni kan fatta att det ska bli så jäävla skönt att komma bort från den här infekterade stan ett tag!! Jag säger som man brukar säga;

"Välkommen till Västerås, det du inte vet om dig själv, det vet alla andra.."



Den här kvällen blev iaf bra tillslut trots att dagen var ett rent helvete. Fick leka med Jessica och Elena i några timmar och det var bara så skönt. Kul som fan att få umgås med Feniis, det är inte ofta vi träffas liksom. Tack för kvällen och kliandet på ryggen.. ;)

Jag kommer nog inte blogga så mycket eller kanske inte något alls under veckan, vi får se. Men annars hörs vi och ses när jag kommer hem! Kommer sakna mina vänner, ni vet vilka ni är!! :* Take Care medans jag är out of town..! Kärlek till er!! <3

Puss och ciao! /m

what to do..?

Jag saknar det, jag saknar det så jävla mycket. Varför kan jag inte bara få känna igen? Jag vill känna samma känsla som jag hade när jag kunde vara i stallet och stå och borsta dig i en timme efter att ha ridit och bara mysa. Jag vill ha orken att rida varje dag, jag vill ha motivationen till att träna, jag vill att vi ska vara teamlizzy igen älskling. Jag saknar det så mycket. Det är så svårt allting.. Jag vet inte om jag har tröttnat på allting eller om det bara är en svacka..? Förlåt mig, du är mitt hjärta, mitt allt och du har alltid funnits där. Jag önskar att jag slutade ta dig förgivet.

Hur letar man efter en känsla som det känns som att man har förlorat föralltid..?


your call

Nu mina vänner är det faktiskt så att världens bästa Hamreeee har tävlingar i helgen och jag är faktiskt sjukt taggad!! Jag ska jobba som funktionär både imorn och på lördag och det kommer bli slit och långa dagar, men vad gör det när man har världens bästa vänner att spendera dagarna med?! :D Sen får vi ju inte glömma att man faktiskt får gratis hamburgare! Det finns fan inga godare än våra tävlingsburgare, guuud jag längtar redan! ;)

Idag har jag sovit ut som faaan hehe.. (a) råkade sova bort hela dagen faktiskt, men det kan vara skönt att sova ikapp ibland! Jag och Isabelle är ju inte så bra på att lägga oss i tid så det har blivit alldeles för lite sömn senaste tiden!

Fick reda på en hemsk sak när jag loggade in på facebook på kvällen. Emelie som hjälper mig med Lizzy hade lagt upp en länk från våran lokaltidning vlt. Hennes mamma och deras lilla valp Bosse satt i den blåa bilen till höger..!



Tur i oturen är att ingen fick livshotande skador, men hennes mamma ligger på sjukhus och hennes hund på strömsholms djursjukhus. Alla mina tankar går till er och självklart till min älskade Emelie som behöver allt stöd hon kan få just nu. Jag älskar dig gumman!! <3

Jaha då var klockan sådär mycket igen och jag ska ta bussen 8.14 imorn.. Borde man sova kanskeee? Det är ju så svårt när man fastnar vid spotify och all bra musik!! Jag lyssnar på mitt absoluta favoritband just nu; Secondhand Serenade. Jag saknar min mysgris hur mycket som helst också och det bli inte lättare av att jag vet att jag måste vara utan henne ända till på söndag!! För på söndag åker jag ner till Gotland där hon befinner sig och stannar ända till den 12:e! Det ska bli roligt, läskigt men framförallt mysigt!! Du är min prinsessa..! <3



så himla fin låt, jag blir alldeles tårögd..!

Sängen nu, gonatt! Puss/m

RSS 2.0