enough with the snow..!

Jag börjar tycka att det är ganska läskigt, ja det här med all snö. Tak rasar in lite här och var i Sverige.. Och nu ska båda våra två ridhus på anläggningen stängas av helt fr.o.m imorgon tills vidare p.g.a all snö på taken..! Det börjar likna en naturkatastrof.. eller är det att överdriva? Skolor, idrottshallar och ridhus stängs av för att man inte vill riskera att människor eller djur dör utifall taken skulle rasa in.

UDDEVALLA

LÄRBO, GOTLAND
http://www.byggvarlden.se/nyheter/byggprojekt/article128085.ece

Vad ska man säga..? Hjälp?! Jag tycker det är bra att våra ridhus stängs av. Vad gör man som ridhuschef när det händer något sånt här? Hela ridskoleverksamheten kommer att stängas av. Tävlingen på lördag är inställd. Alla träningar blir inställda. Hur kommer våran Gunnar att fixa det här? Hur skottar man två ridhustak på 24x80 meter respektive 20x40 meter?! Vad händer om taken rasar in?! Hur går det med hela ridklubben då?! Ridhusen behövs ju för att hela verksamheten ska gå ihop! Det kan inte vara lätt alltså. Snacka om kris för ledningen..!

Jag ska på vårat 'akutstallmöte' imorgon klockan 18, så efter det kommer jag veta mer om hur det här läskiga, tråkiga och framförallt helt sjukt otroliga läge ska lösas! Skräckblandadförtjusning!

Puss/m

Ordet är ditt!
Postat av: Camilla

Ja, det kan inte vara lätt att heta Gunnar nu, vilket ansvar, damned if you do damned if you don´t.. Men det enda rätta är att stänga av ridhuset, säkerheten framför allt, sen får surputtarna(för dom finns alltid ju) säga vad dom vill!



Hälsa Hamre från oss!!

2010-02-24 @ 14:36:21
Postat av: Sandra - Keep It Natural

Urs va läskit, vi har skottat vårat stalltak idag för allt som står i tidningarna. De får ju inte hända en själv..

2010-02-25 @ 17:48:38
URL: http://velepa.blogg.se/

Skriv något sött eller surt:

Ditt namn tackkk:
Kryssa i om du är här ofta ;)

Din mäjl if you want: (publiceras ej)

Reklam för din blogg:

Skriv något sött eller surt nuråh:

Trackback
RSS 2.0