joråsattehh

Jag tror bestämt att jag glider på en räkmacka genom den här dagen om jag får säga det själv! Min alldeles bästa vän håller mig nämligen sällskap och just nu diskar hon upp mitt kök så man ser var man sätter fötterna ungefär. Det brukar vara rätt mycket disk hemma hos mig för jag orkar tammefan aldrig diska! Hur himla kul är det liksom? Nej, då är det bra att man har vänner som hellre diskar än går i skolan, eller hur? ;)

Vi har även varit nere i tvättstugan och satt igång 3 fulla maskiner med tvätt och tro mig, det kommer vara minst 3 till innan vi är klara! Frågan är bara om vi hinner allt innan mitt tvättpass tar slut klockan fyra... tveksamt, men nu har jag i varje fall lite kläder att ta på mig igen! :D Förstår dock inte hur jag kan ha så mycket kläder som jag har. Jessicas ögon blev stora som golfbollar, eller snarare fotbollar när hon tittade in i min garderob och fick se de tre överfulla kassarna med tvätt. Sen fanns det ju lite mer kläder lite här och var i lägenheten också såattsäga!

Gud vilket tråkigt inlägg det här blev nu då, jag som skulle bli rolig. Snacka om att sätta press på sig själv. We got the same nose! Det är iofs bara Jessica som förstår det skämtet, men jag hänvisar till min länk här under om ni vill skratta lika mycket som vi gjorde igår kväll. Shan the man Atci säger jag bara! ;D



LUKTA PÅ FISENDANSEN!

Nu! Pannkakor I tell you! ;)
/m

in my own face

Oh yes, mikeliii gick och la sig vid halv fem imorse, vilket då resulterade i att hon sov över sitt tvättpass och nu får spatsera runt naken på stadens gator och torg! We like it, and we like it alot!

Idag har jag typ varit vaken i ungefär en timme och jag har några planer för dagen, eller ja kvällen kanske man ska säga med tanke på vad klockan är. Jag måste, verkligen måste dammsuga idag! Det är typ kattsand i hela hallen?! Jag förstår inte hur katterna kan dra med sig så mycket sand under tassarna så det blir ett helt hav av kattsand i min hall? Det är ju samma visa om 2 dagar igen, men jag brukar ta en liten sopborste och sopa upp det. Nu har jag dock varit lat med det i några dagar så idag måste dammsugaren åka fram!

En sak till som jag verkligen måste göra idag är att duscha, för jag har inte gjort det på typ 2 dagar?! Hur äcklig är jag egentligen? Okej, jag har faktiskt en rätt bra förklaring till det. Jag har faktiskt varit sjuk, eller igår var jag det i varje fall och det var då jag hade tänkt duscha, men eftersom jag var sjuk och tyckte så synd om mig själv så sket jag helt enkelt i att duscha, bara för att få känna mig sådär riktigt sjuk och äcklig och inlindad i min egen svett. Fräsch_tjej_86 I tell you!

Tänk om man vore en katt istället, då kunde man bara slicka lite på sig själv så skulle man slippa det där med att duscha! Det är faktiskt rätt krävande att ta sig in i badrummet, klä av sig and so on. Jag menar, det finns väl roligare saker man kan slösa sin dyrbara tid på än att hålla sig fräsch...

Igår kollade jag och min vän Simone på en film som gick på kanal 5, Linas kvällsbok. Jag antar att typ alla som läser min blogg har sett den? Anyhow, det jag skulle komma till är scenen då Lina duschar och får mens i duschen. Alltså seriöst, helt jävla seriöst nu. Vem i helvete duschar med dörren öppen och ber sin mamma komma in för att se att man faktiskt fått mens?! Okej att hon hade pippat med Danne utan kondom och hela den biten och var livrädd för att hon eventuellt var med barn. Men liksom vilken 15-åring ropar glatt att mensen har kommit, tar på blodet med handen och kramar sedan sin mamma naken och med blodig hand?! Snacka om realityskildring av dagens 15-åringar, eller?


Spydde jag på dig?!

Nu ska jag ta och slicka lite på mig själv! Eller jag menar duscha... Hare!
/m

well hello

Klockan är för mycket för att skriva blogg egentligen. Jag sitter uppe vid min kära vän, datorn och lyssnar på Avenged Sevenfold via spotify såklart. Spotify är fan det bästa som hänt mig! Vad gjorde man innan det liksom? Hur orkade man sitta och fixa spellistor på typ winamp? Hur orkade man leta fram och ladda hem låtar och be sina vänner om låtar på msn? Nej, herregud! Jag hoppas det blir aktuellt att fixa spotify i mobilen snart också va! Det vore ju typ grymt as hell?! :D

Musiken får blodet att pumpa snabbare i mina ådror, den ger mig massor av energi och får mig att orka tänka när hjärnan egentligen vill slås av och ställa in sig i viloläge. Snacka om att det är rätt enkelt att lura sin egna kropp!

Mina 3 katter går på högvarv och det är väl inte så konstigt med tanke på att de i stort sett sover hela jävla dagarna? Typ precis som mig då. Fast igår sov jag knappt något alls, skumt nog! Jag vaknade av mig själv vid åttatiden på morgonen och var igång hela dagen! Först fixade jag mitt kära internet och då hamnade jag ju sen framför datorn rätt många timmar. Gjorde lite ärenden med mamma och sen cyklade jag till stallet vid femtiden på eftermiddagen. Där blev jag kvar ända till tio på kvällen! Förstår inte hur det kan ta 5 timmar att borsta, rida, fylla höpåsar och fodra? Kan det bero på att jag spenderade typ 3 av de timmarna med att flumma med mina underbara stallbrudar kanske? (a) Ni är awesome!! <3

Dagen idag har dock varit ett rent helvete för att uttrycka sig rätt! Jag vaknade med migrän och har på så sätt fått spendera dagen i sängen, sovandes! Helt jävla ovärt med tanke på att jag faktiskt skulle ha tvättat, städat och åkt till stallet! Men nej, istället gick min dag åt till att bli kvitt en huvudvärk som jag inte förstår vad den kom ifrån?

Resultatet av min migrän är att jag nu måste tvätta imorgon istället och såklart så var det enda lediga tvättpasset klockan sju på morgonen, så ni vet ju alla vart jag egentligen borde befinna mig just nu? Mmmm, just det, på en fest med sjukt mycket alkohol så jag kan hålla mig vaken i 5 timmar till och sen börja tvätta! Men nejdå, istället kommer jag gå och lägga mig typ vid tre och förmodligen sova över mitt tvättpass imorgon och sedan vakna upp och hata mig själv för att jag måste gå ut naken! Sen kan det ju finnas en del som gillar den där sista delen, vad vet jag?

Lite mer hästfakta i dagens eller ja, nattens blogginlägg kanske? Klart ni vill ha det! De flesta av mina läsare är ju ändå hästnördar så vitt jag vet? Det är ju ändå ingen jävel som orkar bry sig om att kommentera så hur ska jag kunna veta vilka som läser min blogg?

Anyhow! Jag vet en sak som typ alla på hela Hamre undrar! NÄR BÖRJAR HOPPTRÄNINGARNA IGEN? Jag menar hur många har inte gått runt och frågat det till varandra nu i flera veckor? Synd för er att ni inte är lika smarta som jag och faktiskt smsar till den som faktiskt vet när det startar! Fast nu får ni ju reda på det i varje fall bara för att ni är så lyckligt lottade som känner mig. Hur som helst så börjar hoppträningarna för Maria Norlin på onsdag vecka trettiosju! Så nu vet alla det! Dessutom är jag rätt cool för jag ska få bli den nya Rambo. D.v.s det är mig man ska prata med om man vill börja träna för Maria, och det är jag som ansvarar för att ringa runt till alla och meddela tider o.s.v. Och ja, jag vet att ni alla är avundsjuka för att hon inte frågade er. Sucks to be you med andra ord!

Hur går det med Lizzy då tänker ni nu? Ska hon inte skriva hur mycket hon älskar sin lilla söta häst som är hennes allt och bla bla.... Nej! Nu är det slut på det. Jag tänkte nämligen försöka skaffa en lite mer hmm.. intressant blogg! Dessutom så är hästar inte läskunniga så det kvittar egentligen hur mycket jag skriver om henne.

Hon är dock fortfarande mitt allt och sådär, men jag ska fr.o.m nu bespara er de smöriga texterna och istället skriva om intressanta(?) saker som någon kanske faktiskt orkar läsa, och om jag har tur så kanske någon orkar slänga in en kommentar om det jag skrivit.

/m

and she's back!

Nu har jag äntliget lyckats kicka igång mitt internet här hemma i min nya tuffa lägenhet! Wohoo! I och med det borde jag författa ett långt och beskrivande inlägg om hur mitt liv har varit den senaste tiden, men jag orkar fan inte! ;)

Jag har typ för ont i ryggen eftersom jag har setat här på min pinniga stol alldeles för länge... Nu ska jag hur som helst orka ta mig ut och slänga mig på cykeln och cykla iväg till stallet, men först ett stopp på ica för att inhandla lite godsaker hehe. Okej, ja jag ÄR sockerberoende, förlåt. ;( Men det är ganska gott med cola och choklad och sånt japp! (a)

Om ni har tur kanske jag orkar skriva ett mer värdefullt inlägg ikväll och en och annan bild kanske också dyker upp!

tjarååå! /m

nattuggla

sätt lite snurr på det här nu va!
jag har tröttnat på att vänta!
nu ska jag fan också lyckas!

förövrigt så är du mitt allt älskade häst!!
jag längtar ihjäl mig tills vi är igång for real igen!!
det är du&jag mot hela jävla världen baby :')
no words can explain! <3



mjauu

Jag sitter hemma hos min vän och granne Carrruuu och vi slökollar på en film som heter Enough och där Jennifer Lopez har huvudrollen. Den är lite smått obehaglig fast ändå bra. Jag kollar lite halvhjärtat men förstår ändå handlingen eftersom att Carro typ berättade hela filmen innan vi eller snarare hon bestämde att vi skulle kolla på den.. ;P

Idag har jag annars fått en del bra grejer gjorda. Jag började dagen med att prata i telefon med en själ som nu befinner sig i turkiet och inte tänker vara kontaktbar på en vecka. Bufuckinghu, jag är inte alls avundsjuk? Kanske lite...(a) Jag hoppas att hon överlever sin resa i varje fall! :) Sen fick jag besök av Jessica och Elena och vi satt och snackade i typ en timme innan jag gick över till min kära mor för att ringa ett par viktiga samtal samt hämta lite ren tvätt hihi (a). Mami är bäst!

Vid halv fyra tog jag cykeln till stallet och där blev jag kvar ett par timmar som vanligt! :D Först flummade jag i caféterian med mina knäppa vänner och åt även dagens lunch/middag ehe. Därefter var det dags att plocka in alla 13 hästar eftersom jag hade intaget såatt.. ;) Sen tog jag en ridtur på min absolut bästa häst!! Först red jag ut i skogen med LillaSara och Vilja och sen red vi i paddocken. Det blev lite konditionsträning blandat med lydnad för tjockisens del hihi. Hon var mycket duktig och blev jättesvettig! Så efter ridturen fick hon sig ett välbehövligt bad! Hon blev rätt tvär när jag spolade rent hennes ansikte hihihihi, men hon förlåter mig nog nu när hon är så ren och fin! Bara magen som ska bort dåeee.. (a) men jag säger som så, ge mig en månad eller två! (h)

Jag blev som sagt kvar några timmar till efter att allt var klart med Lizzy. Lekte med ridlägerbarnen och åt korv med bröd, mums! Sen fick jag, Sandra, Michelle och Rosanna för oss att cykla till maxi vid typ kvart över nio och köpa godis haha. Idioter som vi är så gjorde vi det oxå! xD Men det smakade gott med pucko, wienerbröd, kanelbulle, godis och cola om man säger så ehe. Snacka om nyttig! (a)

Anyhow så var Carro äntligen klar i stallet när vi kom tillbaka så då cyklade jag hem till henne och här har jag haft en urmysig kväll/natt med massa gott som jordgubbar t.ex och massa djupa samtal med både Carro och hennes mamma, datanördande och filmtittande. Nu är det sängen som gäller!! Harebraheiiii ;)

update

låt mig bara försvinna ibland..

jag är clownen som skrattar,
jag är clownen som ler,
jag är clownen som gråter när ingen ser.

Just nu är ni bara för mycket. Så sjukt omogna och beter er som 12-åringar nästan hela bunten. Jag är så sjukt besviken på vissa av er i min umgängeskrets, men jag orkar inte göra någon grej av det för i slutändan får man bara skit för det ändå. Just smile and wave liksom.

Det är sjukt skönt att min häst är hemma på Hamre igen. Min cykel är också fixad så idag cyklade jag till stallet från min nya lya på viksäng såattsäga. :D Jag orkar inte att den här veckan kommer bestå av tokstädning utav den gamla lägenheten.. fyfan vad drygt!! Men sen behöver jag aldrig mer sätta min fot där, woho! Den är redan uthyrd så jag slipper betala fler dubbla hyror, najs! :)

Jag har hört att det är tokrea på bikinis på stadium, dit tänkte jag ta mig på onsdag så jag kan inhandla en ny bikini eftersom min tydligen fick för sig att gå sönder här om dagen... ;( Imorn ska jag försöka säga upp mitt jävla skitbredband hos bredbandsbolaget eftersom det tydligen ska ta mellan 2-5 veckor innan jag får internet i min nya lägenhet. Hoppas det går bra för då kan jag gensat skaffa bredband genom stadsnätet istället. Hoppas hoppas hoppas!

Nu tänkte jag återgå till att fundera över vad som egentligen händer i mitt liv och sedan dra hem och sova i min sköna säng. All alone tonight, men jag ler av tanken på att vi snart ses igen. :)

pussrååå!

flyttarN

Sitter hemma hos min granne carro aka carot och myser med mina homies sändrie och jessicus! ;D Vi, eller ja dem har kollat på twilight och jag har datanördat (a), så gåre när man inte har internet hemma! Jag har seriöst så sjukt tråkigt utan internet haha. Hur ska jag klara mig i kanske 4-5 veckor? </3 Harebrahejjj! Tur att jag kan utnyttja mina vänner dååå (a). Diiidiii!

Hur som helst så trivs jag superduperbra i min nya lägenhet! ;D Har inte riktigt kommit iordning än, men köket och badrummet är iaf färdigupp-packat. ^^ Har varit lite halvsjuk nu ett par dagar så har inte orkat plocka upp resten.

I morn ska jag och mamma åka till Ikea och köpa mig en ny säng och lite annat kul (a), min mamma är bääst! :D <3 Sen ska jag åka till bästa Hamre och ta hand om Challe och sen rida hem en ridskolehäst/ponny från sommarbetet tillsammans med en massa underbara hamrefolk wiiiho! ;D

På fredag vet jag inte vad som händer, men någon fest blir det säkert i helgen och dessutom kommer min älskade Lizzy hem till Hamre på lördag eller söndag! :D :D Jag längtar verkligen efter att få hem henne! :) Min tjockiz ;) <3

Annars då? Jotack, jag mår sjukt bra och umgås med mitt älskade gäng typ varje dag mihi, ni är bääässttaaa! :D <3

pantburk

Jag är så lättad på samma gång som jag är ledsen och det gör ont inom mig. Men jag vet att du har varit ärlig hela tiden och det gör mig så jävla glad. Jag är inte ett dugg arg, det kommer bli bra det här. Jag måste bara få lite tid att smälta allt. Vi kommer bli så sjukt bra vänner tror jag, faktiskt. Puss på det. :)

Huuuaaa, jag är sjuk, har feber och är lite halvdepp. Så har jag mått hela dagen såattsäga. Men det är ju bara jag.. ;) Nu lyssnar jag på sjukt bra musik och har mina vänner på msn, jag älskar er! Mina katter är sötast i världen och ligger och sover bland alla mina flyttkartonger haha. Jag fucking flyttar på måndag!! :D I morgon ska jag och mamma packa massa massa flyttlådor med allt från köket och sen borde jag tvätta... men äsch... ! ;) På kvällen äre festfestfest yiiihaa! :D

Nu ska jag fortsätta dega i min ensamhet! ;D

tjarååå /m

RSS 2.0