Fredag

Det har varit en berg- och dalbanefredag. Mest dal i början, och lite grubbel på nu på kvällen.

Vaknade rätt sent, hade väldigt svårt att sova inatt. Kändes som att jag låg och blundade hela natten och var precis i stadiet innan man somnar in. Så jag var trött som fan så orkade inte ta mig upp när jag borde gjort det. Så det blev inget Vampire Diaries idag som det var tänkt. :/ Inte orkade jag tvätta heller..! Sen kom ångesten och drog ner mig lite, men skakade av mig den så gott det gick och tog mig ner på stan istället.

Träffade Sändrie och hjälpte henne lite.. ;) Sen åt jag en brunch på Global Living med Josefin och hennes 2 vänner. Sedan gick vi runt på stan lite och jag hittade en najsig tröja på H&M som fick följa med hem. :)

Blev ensam när Josefin skulle hem så jag ringde Jessica som jag inte träffat på år och dag typ. Gick hem till henne och tjålade lite med kissarna medans hon bytte om från posten-kläder. Sen gick vi och tog en fika på Kalle på spången. Snacka om gott med en stor kopp varm chocklad när det var alldeles regnigt ute. Vi satt där i ca 1.5 timme och babblade på. Det var väääldigt trevligt och skönt att få umgås med min älskade vän! Kände hur mycket jag saknat henne när vi satt där och mös! :)

Vi gick och hämtade Pudding efter fikan och så följde jag med Jessica en bit på hemvägen. Hade tänkt gå längre, men det började regna rejält så det fick bli en halv-lång-promenad på ca 30 minuter idag!

Åkte hem och åt pizza framför Idol och har även gottat mig i godis, chips och julmust! Skönt att ingen av favoriterna åkte ut i veckans avsnitt! :)

Ska sitta och slötitta lite på tv medans jag fortsätter prata med fina människor på msn, ska försöka att inte komma allför sent i säng, måste hinna med en del imorn innan det blir party på kvällen! :D

Pussdåe!/m

Skrivit under

Jag bevakar en blogg som heter psykiatrin.blogg.se
Där hittade jag nyss ett inlägg som lyder såhär:

NAMNINSAMLING!

Lägg inte ner mellanvårdsteamet! Då finns ingenstans dit vi som anses funktionsnedsatta p.ga psykiskt mående kan ta vägen!

Insamlingen har 138 Underskrifter


Mellanvårdsteamet i göteborg specialiserar sig på oss som har såpass svåra psykiska problem att vi inte kan få hjälp någon annan stans. Vi har blivit remitterade till mellanvårdsteamet just för att vi inte kunde få hjälp hos den psykiatriska mottagningen vi gick på innan.

Många av oss har såpass svåra problem med orken att vi inte kan ta oss till vår kontakt för behandling, och just för detta ändamål har mellanvårdsteamet tillgång till bil, för att kunna hämta, lämna eller till och med göra hembesök hos den som inte orkar sig upp ur sängen.
Vi får hjälp med att söka till försäkringskassan, eftersom vi inte orkar själva, vi får hjälp upp till fem dagar i veckan, med ett engagemang som gör det omöjligt att känna sig missförstådd eller som att man inte tas på allvar.

Den här sortens kompetens finns inte inom primärvården utan mellanvårdsteamet, så lägg inte ner det!




Då jag själv vet hur svårt det kan vara att komma upp ur sängen och ta sig iväg när man mår riktigt dåligt så var det en självklarhet att skriva under! Jag hoppas att några av mina läsare håller med och vill göra detsamma! Alla har rätt till bra vård, oavsett om man orkar ta sig utanför dörren eller ej. Det finns hemvård för fysiska sjukdomar så det är för mig en gåta varför man ska dra in på samma vård för psykiska sjukdomar.

Här kommer du till namninsamlingen!
(öppnas i nytt fönster)

Gör en insats för psykiatrin, skriv på!

Höstkrasslig?

Var tvungen att hoppa över hoppträningen igår (haha hoppa över..) p.g.a huvudvärk eller snarare migrän.. -.- Jag har fått det typ 1 gång i månaden nu på senare tid om inte ännu oftare.. Undra vad det beror på.. :/ Har aldrig haft problem med huvudvärk när jag var yngre.. Hjärntumör? xD

Idag har jag också mått allmänt kasst, både fysiskt och psykist. Huvudvärk idag igen och en rejäl skopa ångest.. OGILLA! När man tittar ut så är det regnigt och mörkt och det blir man ju inte direkt piggare av.. -.-

Well, hoppas det vänder imorn så min helg blir bra i varje fall! Tänkte spendera lördagen i stallet och klippa min fluffiga häst igen som har lyckats bli så himla hårig på typ 1 månad?! xD Syns ju knappt att hon är klippt..! Sen blire partajj på kvällen hos Isabelle. Hon har ju fått fast anställning på Ica lagret nu och det ska firas! Blir nog ingen halloween-utklädnad för min del.. Kan säga att jag är rätt pank nu när jag betalat mina räkningar, usch! Tur att jag har världens snällaste mamma som sticker åt mig lite pengar att leva för! Fick liksom 1600 kr mindre den här månaden än vad jag brukar få p.g.a en skitgrej som jag borde fixat lite smidigare men, men..

Sitter just nu i min sköna soffa! Den är så otroligt skööön! Kollar lite på simpsons och har till min stora lycka min nya söta dator i knät! :D Det tog bara en vecka för den att komma hem till mig hihi. Hämtade den igår! :) Har hittat ett otroligt snyggt fodral som jag ska köpa till den när jag får råd med det!



Vad tycks? :)

Nu blir det lite mer simpsons sen ska jag gå och köpa godis.
Puss! /m

 


Hejsaaan!

Mjahahauuuww! 2 av 3 katter gillar min nya soffa! Jag undrar om min minsta katt kommer bli ledsen när den gamla är försvunnen.. ;( Well, han får väl ligga på golvet om det inte passar! Eller i sängen som han brukaaar. :)

The neeew sofaaaa! Och ja den är snyggare IRL!

Jag har haft en luuuugn helg, med en massa tankar och känslor som jag äntligen tog tag i att prata om igår kväll eller typ i natt. Det var skönt! Jag mår lite bättre nu när jag inte har allt instängt inom mig! Jag har världens beeestaaaa soulmate som alltid finns där för mig!!! Tack bubbiz :*

Imorn börjar jag att jobba lite! ;) Jag ska vara dagmatte åt Pudding 4 dagar i veckan. Så då kommer jag få 50kr/dan! Woohoo! Inte illa för att rasta en sötishund en gång om dagen liksom! Han kommer få följa med till stallet ibland för att jag ska få ihop tiderna. :)

Längtar ihjäl mig tills min nya dator kommer! :))))) Har hittat ett par skor som jag ska beställa hem snart också, mjau va jag gillar dom!

Myyysiga va?! :D

Nu ska jag ta mig till affären och köpa lite mer julmust! Drack upp 1,4 liter igår hahaha xD Julen kommer tidigt iår.. ;) Sen ska jag glo på parlamentet och efter det är det en beck-film på 4:an! :D

Pussdåe!/m

 


Låten som speglar min själ

Du är en tröst för gråtna ögon du är min fallskärm när jag faller om natten
Du sover som ett barn åh jag saknar att kunna sova så
Du är äger mitt blod och du är slagsmålet jag aldrig kan vinna
Och jag känner mig bara så djävla tom ibland

Jag klarar mig aldrig ensam
Jag klarar mig aldrig ensam


Jag kan aldrig mäta mig med ett hjärta så gott som ditt
Det är så stort och sväljer mig helt jag är Gabriel i mitten av hans fall
Och jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam
Och jag känner mig bara så djävla tom ibland

Jag klarar mig aldrig ensam
Jag klarar mig aldrig ensam




Hihi

Kollade igenom min bilddagbok lite och hittade denna
bild från november 2007 hihi! bästa vän föralltid!
<3


Freeedaaaag!

Woho, nu är det heeelg! :D Har inte planerat in något speciellt faktiskt, det känns skönt! Ikväll blir det iaf att kolla på Idol, förhoppningsvis hemma hos Jessicus! :) Sen blir det stallet lördag och söndag. Hoppas på bra väder så kanske jag tar med mig kameran ut och tar lite nya bilder. Jag kommer säkert att ångra det jag vill skriva nu haha, men jag vill ha SNÖÖÖ!!! Tänk va mysigt att rida ut i snön på en pigg liten häst och bara njuta! Det är något speciellt med den första snön för året. Det verkar som att alla andra städer utom Västerås har fått sig ett vitt puder ju.

Jag trodde att jag hade tröttnat på snö efter förra vintern, men det finns en liten längtan inom mig ändå hihi! Sen behöver det ju inte vara 2 meter från oktober till mars och -25 grader varje dag! Men hellre det än regn, faktiskt! Skulle vara bra om hagarna frös nu också, det börjar bli rätt kladdigt vid öppningarna och där man går ner/upp med dem.



Ska ta och fota min gamla soffa och lägga upp på blocket tillsammans med mitt gamla köksbord och två stolar som bara står i förrådet och tar plats. Hoppas på att bli av med soffan så fort som möjligt så jag kan börja möblera om! Jag har en så gott som färdig idé i huvudet över hur jag ska möblera och dessutom har jag kommit på exakt vad jag ska ha för foton, hyllor och annat på väggarna och vart. Det kommer ta ett tag till att ha råd med förstoringar, ramar, hyllor och dekorationer, men sen kommer det verkligen kännas som mitt hem! :)

Är helt hästledig idag för andra dagen i rad, skönt! Men längtar redan efter att få pussa på min fina häst! :* Nu är det dags för en aningen sen frukost, därefter ska jag nog kika på en film :)
Puss/m

!!!

Tänkte bara meddela att jag kommer få hem en sprillans ny dator om ca 2 veckor!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D


I'm so fucking happy right now!
Nu ska jag dammsuga och om 3 timmar kommer min nya soffa heeeem!
Det går bra nu, kompis det går bra nuuu! Mwahaha! :D :D

Pay&Jump

Idag var det dags för Pay&Jump igen! Hoppade 70 cm idag och det gick 'helt okej bra' som jag sagt till mina vänner! Haha, det vill säga det gick bra! Men vi var inte felfria, men det hade jag inte räknat med heller med tanke på hur det gick när vi hoppade sist på träningen. Vi kom runt med 3 stopp och det är jag nöjd med! Jag tappade benen lite för mycket ur två svängar och sen tittade hon väääldigt mycket på muren när vi kom från andra hållet. Annars så hoppade hon allting! (Det var 9 språng) Och jag blir så glad när hon stannar 1 gång på ett hinder och sedan hoppar på andra försöket! Det är så mycket mer positivt än om hon stannar 2-3 gånger på varje hinder som hon kan göra ibland..!

Duktiii hest! :*



Idag anmälde jag oss till en 3-dagars hoppkurs i november för Tina Svane hihi :) Ska bli jättekul!
Imorn hämtar jag hem min nya soffa! Min mama och Mia är bäst!! <3

Strike!

Har nyss kommit hem från en kul kväll med Isabull, Jessicus och Kajjan! Vi var på Strike och bowlade sönder oss i ca 2 timmar. Man kan ju säga att jag sööög hårt i början och ville inte vara med! Men sen så.. hehehe! ;) Jag kom faktiskt 2:a två gånger.. ;) Och första gången kom jag sist, men kom ändå 3:a totalt höhö. Sista omgången var ju ba klockren! Fick två strike i rad och sen massa spärrz! mwaha! Bara för att mina kära vänner var så snela och gav mig tips på hur jag skulle göra. Besta ni! :)



Tack för att du drog ut mig ikvell! Jag behövde det. Det gjorde mig kladiz! Puss på deeej va :*

Nu ska jag sovaaa! Stallet imorn bitti liksååm!
Godnatt!/m

:*

Lizzy var duktig hest igår. Vi löshoppade och hon såg glad ut och bjöd bra i princip hela tiden. Min lilla pärla! :* Imorn ska jag och Sofie hoppa lite tillsammans. Hoppas att hon känns lika positiv då som innan förra hoppträningen.


Forever and ever you'll be in my heart!

Kyligt värre

Det ska tydligen bli minusgrader i helgen.. Burrrrr! Känns extra kul att jag har stallet hela helgen och ska vara där på morgonen + kvällen då det är som kyligast..! Det blir till att ta fram en tjockare jacka tror jag!  ;)

Hopptränade igår och det gick väl inte som jag hade väntat mig direkt.. Allt gick bra tills vi skulle hoppa en serie och vi skulle försöka komma på 4 galoppsprång.. fast det var rätt långt för Lizzy att komma på 5. Men vi försökte och det slutade dock med att jag ramlade av, hästen tappade självförtroendet totalt och det var som att rida en tjock shettlandsponny efteråt.. Då blev jag osäker och så blev det en ond cirkel.. :(

Hon ville inte hoppa låga kryss eller något annat lågt hinder alls efter det..
:( Så vi vilade ett tag, sen fick jag komma i trav och galopp på ett lågt kryss tills hon kändes rätt normal. Sen ville hon inte hoppa en oxer på typ 70 cm så Bobo la ner det till en kryss-oxer och då hoppade hon. Så hoppade vi runt lite på det tills det kändes okej.

Mot slutet fick vi komma på en egen liten bana och då var det faktiskt en mur med och ett räcke på ca 70 cm och hon hoppade allting
jättefint och vi hade bra flyt så då nöjde vi oss där.

Kändes jättejobbigt igår och jag började t.o.m gråta.. Och det brukar jag inte direkt göra nuförtiden.. Det kändes bara så himla synd att det blev sådär.. :(

Jag hoppas att det inte är något som sitter kvar i Lizzy's huvud för jag gör allt för att se framåt i varje fall. Tänkte hoppa på söndag och sen vara med på Pay&Jumpen på onsdag. Det blir 60 eller 70 cm bara för att få tillbaka självförtroendet igen. Ska peppa mig själv så gott jag kan! Tur att jag har världens snällaste vänner, ni var så söta igår när jag blev ledsen. Tack <3


Jag älskar dig, genom allt! <3

Idag var jag ut och borstade och myste massor med henne. Emelie hade fått feber så jag ryckte in, men hann inte rida.. Tror inte det gjorde så mycket ändå, Lizzy såg väldigt trött ut efter igår. Vi hade en mysig pysselstund som verkligen behövdes, åh min fina hest! :*

När jag kom hem handlade jag smarriga pommes från pizzerian, tryckte i mig nästan allt medans jag kollade på saknade serien Vampire Diaries! Det var äntligen säsongspremiär! Har typ väntat sen innan sommaren för att se fortsättningen ju! :o Längtar redan tills nästa avsnitt, för gaaah vad spännande det var! Det ba kommer in nya lömska personer hela tiden juuuh. Mwaha!

Nu ska jag lyssna på hözzzztmusik och äta dessa godingar!



Och alltsååå iiiih! Jag bara måste ju tala om min passion för dessa söta varelser!! Vill man inte bara gosa sönder den?! :* Jag såg en liten flock med såna här söta rådjurisar när jag satt på bussen på väg till stallet idag! Fast det var inga bebisar med.. :( Ibland står det en flock i hagen och äter gräs på kvällarna hihi. Sist jag såg de så var det en flock med 2 små bebisar! :D


Hej hej!

Jag heter Tove och det var alltså jag som vann Mikaelas bloggtävling, tack :D

Kan väl börja med att berätta lite om mig sjäv. Jag är en tjej på 15 vårar som går dansprofil på Fryxellska skolan i Västerås. Jag gillar att umgås med mina vänner, shoppa och vara i stallet. Som ni nog förstår så dansar jag men hästarna är mitt allra största intresse. Jag har dansat sen jag var fyra år och då mest balett men även jazz och modern dans, nu dansar jag bara modern en gång i veckan för att jag inte har mer tid. Ridit har jag också gjort väldigt länge, tror jag började rida min mammas kompis gamla ridskolehäst när jag var 5-6 år kanske. Kompis hette han och trots att han var storhäst och jag var pytteliten var han ursnäll, jag kunde sitta under hans mage och borsta och han bara stod och njöt. Tyvärr finns han inte kvar längre på jorden, de var tvungna att ta bort honom då han inte hade ork att stå på benen längre, men han blev 29 år och hade ett väldigt bra liv som ridskolehäst och handikapphäst på Rocklunda där Birgitta(mammas kompis) jobbade som ridlärare. Så nu har han det bra på de evigt gröna ängarna.

Efter det började jag rida ibland på Baståsen med en kompis, det var nog 2004 om jag inte minns fel, då var jag alltså 9 år. Där red jag på ridskolan i ungefär 3 år och lärde mig galoppera och hoppa. Jag var även med och tävlade en startfälttävlan på shettisen Arne min sista sommar på Baståsen. Det gick inte speciellt bra men var väldigt kul! Arne ville hoppa över dressyrstaketen och vägrade att gå inte på hoppbanan. Terrängen var ännu värre, han var flockens ledare och ville inte alls vara själv långt bort i en skog så han försökte vända hela tiden, men vi klarade det och fick en fin rosett! Min favorithäst var ett litet russto som heter Skorveluva Tuvstarr, men kallas Tuva.

Hösten 2007 började jag rida på Hamre istället, min kompis Madde drog med mig dit och jag provade. Det var ju mycket närmare så jag kunde åka dit själv. Efter några gånger började jag rida i en grupp på tisdagar. Den första hästen jag red där var Geordie och jag tyckte han var jättejobbig men jag kämpade på!

Senare fastnade jag för lilla b-ponnyn Tanja, hon var helt galen men jag älskade henne. Den lilla tokponnyn kommer jag aldrig att glömma, hon kunde vägra att ens kliva över en bom och bara drog mot hindren för att sen tvärstanna en meter framför haha. Maria Elfgren och jag var båda skötare på henne hade mycket kul tillsammans och på slutet kunde vi till och med hoppa felfria banor på 50cm och enstaka hinder på 70cm! Det var alltid Tove, Marre och Tanja, vi var ett tillsamans. Vi var med på några blåbärshoppningar, lektionsmästerskap och en liten dressyrtävling och jag var alltid hur glad som helst när vi hade klarat oss runt en bana på 30cm felfritt!



Tanja :*

Hon passade dock inte alls på ridskolan och trivdes inte så det bestämdes att hon skulle säljas. Jag var skötare på henne från 6 januari 2008 tills att hon blev såld och flyttade till Annica och Maja Ernesäter i Gävle 15 maj 2009. Vi var jätteledsna när hon skulle åka men Annica var riktigt förstående, vi skulle få komma och hälsa på när vi ville och vi såg direkt att hon visste vad hon gjorde med Tanja. Sommaren 2009 åkte vi och hälsade på och nu har hon det hur bra som helst med lilla Maja. De har tävlat LD och LC i hoppning och tävlat lite dressyr också :)

Maja och Tanja

Jag fortsatte på ridskolan och sommaren 2009 var jag med i Midsommarcupen på Polly, det var min första lokala tävling och det gick jättebra och var riktigt kul, det var ju på hemmaplan! I hoppningen LD och LD+5 var vi felfria alla dagarna och dressyren gick också väldigt bra. Sammanlagt kom vi tvåa i hela cupen!

 



Team Karamell!
Maria Svensson - Günter
Julia Harms-Looström - Clover Hill
Jag - Polly
Alexandra Sjöblom - Tiny Queen

På hösten 2009 kom en massa irländska ponnyer till ridskolan och jag hittade en ny sköthäst, c-ponnyn Lilly. Först gillade jag inte henne alls, hon var tjock och kompakt men efter att Maria hade ridit henne sa hon att det här var vår ponny och att jag skulle älska henne. Och hon hade rätt, så fort jag hade satt mig på Lillys rygg kände jag att det var rätt. Det var hon som lärde mig att rida på riktigt, man fick alltid kämpa men det gav resultat. Från att hon bara sprang till att vi hoppade banor på 90cm och hon gick i form. I somras var vi med i Midsommarcupen i Hallsta med laget Time 4 Future och vi kom tvåa igen :)



Jag och Lilly dressyrtränar för Pia




Vi på Midsommarcupen

I våras bestämdes det att Maria skulle köpa häst och hon frågade mig om jag vill bli medryttare och självklart ville jag det! Vi hade ju alltid fastnat för samma hästar och rider väldigt lika. I Örebro provred hon en maxad d-ponny valack på 10 år, mörkbrun, utan tecken som hade gått LA dressyr och LB hoppning som hon fastnade för. Senare fick även jag provrida och ägarna Jenny och Lena trodde inte att det kunde finnas två som gillar honom, för han är väldigt speciell. Men jag tyckte om honom, han var helt underbar att rida till skillnad från ridskolehästarna jag var van vid och Maria köpte honom.

Det är alltså Beauty jag pratar om, även kallad P2. Många i stallet undrar över varför han kallas P2 och nu ska jag försöka förklara! Jenny och Lena har en till häst, Pillen som de kallade för pillerill för att han jämt ville vara med och nafsa på saker. När de köpte P2 var han likadan och då blev han pillerill 2, alltså P2. :)

Den 31 augusti flyttade han till Hamre och nu tränar Maria och jag hoppning för Tina Svane och dressyr för Göran Liljestam. Tanken är att vi ska börja tävla lite senare också, Maria får väl stå för det mesta av hoppningen och jag dressyren :)




Skutt med P2! :)

Nästa år börjar jag gymnasiet och jag är nästan helt säker på var jag vill gå, natur på Rudbeck och förhoppningsvis håller jag betygen så då är det inga problem att komma in. Sen vill jag plugga till veterinär, helst i Skara för att sen kunna jobba på hästsjukhuset Strömsholm.

I framtiden vill jag bo på en egen gård och ha en storhäst att tävla fälttävlan med.

Det var allt för mig! Hoppas ni fick lite koll på vem jag är :)
Kram och tack för gästbloggningen!

Gästbloggning

Det var ju ett tag sen jag hade en liten bloggtävling, men imorn kommer iaf vinnarens gästbloggning att publiceras här i ett eget inlägg! :)

Här är ett litet smakprov på vem personen är!

LL

En varm, gråspräcklig, kurrande kisse myser i mitt knä och jag önskar att jag kunde ligga i sängen istället för att sitta på en plaststol framför datorn. Höstmusiken strömmar ut ur mina högtalare och jag är nog rätt höstdeppig just idag, just nu.

När jag duschade ikväll så flög det omkring miljoner tankar i mitt huvud och jag önskar att jag kunde ta ur allt och bara slänga ner på ett papper eller två. Men när jag sätter mig för att skriva kommer ingenting fram.

Ibland lyckas jag skriva någonting, men jag kommer aldrig tycka att jag är tillräckligt bra för att publicera något för allmänheten. Även fastän det är en dröm som jag så länge har haft. Men rädslan över att inte beröra, inte skriva sådär djupt och bra hindrar mig.

Jag ska nog börja läsa en bok nu, fast nej.. Jag behöver inhandla en sänglampa först. Det får bli datorn ikväll igen.

Lyssnar just nu på den här mannen. Bra skit <3
Over and out/m

Min fina pärla!

kvällsritt

mörkret och kylan slår mot min kind
hösten är här nu på riktigt
och det finns inget bättre
än att skåda alla färger
tillsammans med dig

vi svävar över marken
det stänker upp lite lera i mitt ansikte
men jag kan bara le
för på din rygg
är jag trygg


Höstmys

Har legat och gosat med katterna typ hela dagen, jag älskar mina små lurvbollar! Både Ida och Snusk har legat bredvid mig och myst och jag har vaknat flera gånger av att lilla Tuva har trampat på mig ovanpå täcket. Vad skulle jag göra utan er? Kärlekskissar! :*


Det känns skönt att det är fredag och helg nu, då ska jag försöka tagga om inför nästa vecka och sköta mig. Fick en bra kommentar på förra inlägget av min vän Cassandra. Jag ska börja skriva listor på det jag behöver göra. Det är ju faktiskt ett grymt bra sätt, och jag har ju provat det förut. Ibland behöver man påminnas! Tack! :D

Jag är fett nöjd med mitt nya hår hihi. Det blev riktigt bra när färgen kom i! Jag ska skaffa fram en bild så snart jag kan så ska ni få se. Har även bytt till en större töjning i vänster öra, 12 mm here i come! Monstertöjning mwahaha
;) Längtar tills jag kan sätta i min plugg, den är grymt cool!

Ååhh, nu satt jag och kollade igenom massa gamla bilder på mig och Lizzy.. Tänk att jag har haft henne ända sen 2002.. Det är så himla länge, och vi har gjort så mycket tillsammans. Den här blden kommer jag så väl ihåg när jag fick. Min klasskompis hade hjälpt mig att göra ett collage och jag tyckte det blev jättefint och minns hur glad jag blev :)



Nu kommer en liten bildbomb (a)

Jag kan inte tänka mig ett liv utan min fina pärla!
Du kommer alltid att vara den jag håller närmast hjärtat älskade hästis
:')










Puss! :*

Suck

Ta bort den dåliga magkänslan?

Jag har så mycket jag borde ta tag i, och det känns som att jag för tillfället svävar omkring och bara är.. Kanske borde jag lyssna mer på min inre röst, men på något vis har jag ingen ork. Jag borde ta tag i en viktig del gällande hästen, men jag är rädd för konsekvenserna. Varför är jag rädd för att folk ska bli arga? Varför bryr jag mig så mycket om vad andra tycker? Jag måste hur som helst göra det här och det snart.

Och sen att jag rent utsagt har struntat i två viktiga grejer den här veckan gör mig ju bara ledsen. Jag vet ju att jag kan.. Varför är det så svårt att bara göra det då..? Blöööh.. :(

Jag känner mig så himla vilsen och vet ingenting om någonting just nu. Önskar bara att saker och ting ordnar upp sig för jag vill vara en glad mikeli igen..

Idag har jag iaf klippt mig och fick hjälp med att få lite ny färg i håret.

Over and out/m

Rawr!

En helt ny vecka står framför mig och det är kanske det coolaste veckan på länge! Imorn börjar jag ju liksom på Willys hehehehe! Det ska bli fett kewl!! På onsdag har jag möte och sen ska jag ÄNTLIGEN klippa mig! På torsdag har jag hunddagiset och på fredag ska jag tvinga någon att färga mitt håååwwwrrrrr! Eller så kanske jag tvingar någon att göra det på torsdagen, för innan det hinner jag inte! *har ett liv* mwahaha!

På onsdag ska jag kolla på alla som ska hoppa på Pay & Jumpen. Jag ska inte vara med den här veckan för jag känner att jag inte vill vara med varenda gång och det gick så bra att träna i onsdags och jag vill gärna ha kvar den känslan! :) Sen efter att jag bestämde mig för att inte vara med den här gången så har min lilla bushest lyckats smita ut ur sin hage 3 ggr så hon har 3 sår på bakbenen och är svullen och varm så det hade ändå inte gått..!

Lilla Maya och Misty ska vara med och hoppa 50 cm innan det börjar hihihi, jag ska såååå mycket filma dom! Och ehm.. jag borde kanske ta tag i det där med att tömma kameran på bilder och filmer innan onsdag då! Så jag kan skicka bilder till Isabelle med Plexus och filmerna till Cassandra..! Och så det finns lite minne på kameran ;)

Mjau! Nu tänkte jag bara skriva att jag är fett peppad inför imorn!! Mwihihihihihiii!

Hejdoooo! :*

3 månader kvar

Det är ett faktum. Det är endast 3 månader kvar av 2010, sen är ett nytt år här! Jag har hört att den här vintern ska bli den värsta på över 1000 år.. Det känns ju lite lagom kul med tanke på hur sjukt kallt det var förra vintern!!! :o Ni kan fatta att jag ska införskaffa mig en riktigt varm vinterjacka innan november är härrr! Kanske ett par varma skor oxå? Ge mig obegränsat med pengar tack!

Well well, nu lämnar vi det där! Det är ju faktiskt höst än så länge och dagarna är lite kyliga men det har ju faktiskt varit sol hela veckan och det gillas! ^^

Då ska vi seee, i onsdags hopptränade jag för Bobo och det gick skitansbra verkligen! Värsta bra rytmen genom hela träningen, speciellt banan på slutet! Och hon har aldrig hoppat så bra i en 5,5a! Duktiii hest!! :* Det var värsta ruuligt för Jessica var med på Bubblan oxå så vi flummade i caféterian med Sandra och nåra till innan träningen och det var så skönt att ha stalltid med bezta jessicus igen! Maha! ;D Hon ska nog få fortsätta hoppa där tror jag, så me is häppi!

Igår va jag hestledig! Det var riktigt skönt då jag har varit i stallet varje dag i typ 2 veckor för lilla Emelie hade gjort illa sig och kunde varken rida eller mocka. :( Men nu så! Så igår var jag på soc och fyllde i massa papper och sen var jag på stentorpet och fick mitt schema! Så nästa vecka börjar jag med 2 arbetspass! :D På tisdagen ska jag vara på Willys och arbeta i affären och på torsdagen har jag hunddagiset på stentorpet. Mihihii! Om ett tag börjar jag även vara på willys på fredagar. Så mina veckor kommer se ut så framöver! :D

Sen på kvällen gick jag på stan med jessica, eller okej, vi skulle gå på stan, men mina pengar hade inte kommit in ännu så det blev en god måltid på kalle på spången som jessica betalade så länge. Massa prat och överanalyserande, som vanligt med andra ord! ;; Sen drog vi hem till henne och sjöng KENT-singstar och flummade hahaha! Kollade på massa gamla filmklipp och bilder och blev värsta nostalgiska! :') Faan va tiden går fort asså! Men minnena lever alltid kvar! <3

Jag kom hem vid halv tolv typ och däckade i sängen som en klubbad säl efter en vecka med mycket aktivitet. Det känns bra! Det känns jävligt bra! Jag är på gång for real nu asså! Och det känns lite läskigt, nu ska jag verkligen bryta mitt vanemönster. Inga fler ligga-hemma-och-dra-täcket-över-huvudet-dagar nu inte!

Nu drar jag till stallet huh!
Puss/m

RSS 2.0