Skrivit under

Jag bevakar en blogg som heter psykiatrin.blogg.se
Där hittade jag nyss ett inlägg som lyder såhär:

NAMNINSAMLING!

Lägg inte ner mellanvårdsteamet! Då finns ingenstans dit vi som anses funktionsnedsatta p.ga psykiskt mående kan ta vägen!

Insamlingen har 138 Underskrifter


Mellanvårdsteamet i göteborg specialiserar sig på oss som har såpass svåra psykiska problem att vi inte kan få hjälp någon annan stans. Vi har blivit remitterade till mellanvårdsteamet just för att vi inte kunde få hjälp hos den psykiatriska mottagningen vi gick på innan.

Många av oss har såpass svåra problem med orken att vi inte kan ta oss till vår kontakt för behandling, och just för detta ändamål har mellanvårdsteamet tillgång till bil, för att kunna hämta, lämna eller till och med göra hembesök hos den som inte orkar sig upp ur sängen.
Vi får hjälp med att söka till försäkringskassan, eftersom vi inte orkar själva, vi får hjälp upp till fem dagar i veckan, med ett engagemang som gör det omöjligt att känna sig missförstådd eller som att man inte tas på allvar.

Den här sortens kompetens finns inte inom primärvården utan mellanvårdsteamet, så lägg inte ner det!




Då jag själv vet hur svårt det kan vara att komma upp ur sängen och ta sig iväg när man mår riktigt dåligt så var det en självklarhet att skriva under! Jag hoppas att några av mina läsare håller med och vill göra detsamma! Alla har rätt till bra vård, oavsett om man orkar ta sig utanför dörren eller ej. Det finns hemvård för fysiska sjukdomar så det är för mig en gåta varför man ska dra in på samma vård för psykiska sjukdomar.

Här kommer du till namninsamlingen!
(öppnas i nytt fönster)

Gör en insats för psykiatrin, skriv på!

Ordet är ditt!
Postat av: Ulle

Heja! Här är min "nya" blogg, du brukar vilja läsa :)

2010-10-30 @ 08:08:16
URL: http://ulligt.devote.se/

Skriv något sött eller surt:

Ditt namn tackkk:
Kryssa i om du är här ofta ;)

Din mäjl if you want: (publiceras ej)

Reklam för din blogg:

Skriv något sött eller surt nuråh:

Trackback
RSS 2.0