well well

Aloha! Dags för en liten uppdatering här kanskeeee..! Har inte direkt så mycket att skriva om, behåller det mesta utanför internetvärlden där allting sprids fortare än ljuset..! Saker och ting är iaf helt okej och även om vissa grejjer får mig att må lite dåligt så väger det positiva upp och förgyller mina dagar. Jag vet att det kommer låta så jävla töntigt nu, och jag skäms för jag har stört mig så mycket på alla gulligullande kärlekspar men jag måste bara få skriva det ändå.. Jag har verkligen en så himla fin flickvän, hon är bara så jävla bra för mig!! <3


Isabelle hjerta Mikaela tiihii! :*

Veckan har i princip bara spenderats med Isabelle och såklart i stallet, min lilla Lizzy var igång igen tills igår då hon var svullen i bakbenet igen och jag fällde faktiskt en och annan tår för jag tycker det är så tråkigt. jag längtar så sjukt mycket efter att få rida ordentligt. Jag gosade massa med henne och viskade till henne att jag tänker göra allt för att hon ska bli fin i kroppen igen, få fina muskler och en glänsande päls. Hon är min fina skatt och jag hoppas att jag sakta men säkert hittar min hela gnista för hästeriet igen.

Igår kväll blev det lite partey partey som vanligt nuförtiden! ;) Kom hem rätt sent från stallet så jag och Isabelle sket i stressen och bjöd över Mio på en egen lite förfest light hemma hos mig som började vid 21-tiden. Fulla som kastruller gled vi ner till Silk vid tolv och där inne träffade vi Jessica, Hanna, Daniel, Andreas, Mikaela, Jonas och lite annat random folk! Det var röjj utav bara helvete och jag hade askul ända tills slutet.. Men det är inget jag nämner här för era nyfikna små ögon! Moaahaahaa! Sjukt onödigt och sjukt dumt av vissa, men ord betyder mer än handlingar ibland och jag förlåter er båda, för denna gång! Era små slask!

Nästa helg blir en vit för det är stora nationella hopptävlingar på hamre och jag ska jobba som funktionär både fredag och lördag och då är man lagom mör på lördagkvällen.. Ska bli skönt att bara få glida i stallet, hoppas att min lust att vara i stallet kommer tillbaka lite då också! Kan ju vara att det är så jävla kallt som jag inte gillar att åka dit.. GE MIG VÅR OCH SOMMAR NU TACK!!

Nu tillbaka till sängen, tv:n och min kärlek!
Smell yah!/m

the cure

Någon (ehrmmm!!) har ju fått mig att lyssna på Tegan and Sara trots att jag aldrig gillat deras musik innan, så jag har lite svårt att erkänna det för mig själv.. Men den här låten är så sjukt jävla bra!! Ge mig min egna "the cure" tack.. om det nu finns någon..?!



Screaming like
No one might
Call the cops and arrest you this time
Standing back
Against my building's back door
you're hoping for a ride

I know the world's been mean to you
I've got a cure
Hold tight
I know the world's not fair to you
I've got a cure for it's crimes



tisdag

Secondhand Serenade är jävligt bra, har lyssnat på deras senaste album några dagar nu och ah.. just love it!


'Cause today, your words felt like a knife



Det känns förövrigt lite tomt här?! Jag ska sova ensam i min lägenhet för första gången på över 2 veckor! Först fick jag en jävla ångest som sa åt mig att jag inte klarar av att vara själv, men jag var fett jävla grym och sa åt den att det kan jag visste!! In yaaah face! Mohaahaaa! ;D

Jag ska gå och fixa lite nudlar, ovanligt va? Imorgon får jag pengaaaaaaaaaar så ikväll är det jag som ska sitta och kolla runt efter en extern hårddisk på nätet så min gråa dator kan bli lite befriad från all skit! Så kanske det går lite snabbare att spela Restaurant City på fejjan oxåååå häähää! Isabelle var så snäll och gav mig ett skitsnyggt(?) pirat-tak och lite annat kraffs så nu är min Pirate Barrrr fett pimpad!



Jag hoppas att min sääämbo vill leka med mig när hon har tränat klart, jag saknar henne!! Annars får jag väl fördriva kvällen med att glo på tv, bli tjock på massa godis och sakna min vackra Isabelle. Allt det där kommer jag iofs göra även om Jessica vill leka med mig haha, mennne ahja! x)

Imorn är det 1 vecka kvar tills första hoppträningen! Guuud, jag måste verkligen börja rida seriöst!! Jag ska ta tag i mitt liv nu, hehe. Ni ska nog få se! ;D

Smell yah!/m


hääähäää!

Nu är jag ett år äldre huhu, det känns faktiskt inte så speciellt annorlunda. Jag tror att min ålderskris kommer när jag fyller 25 nästa år. Jag hade en väldigt bra födelsedag! Vaknade upp i mitt kollektiv, var lite lätt bakis efter en rolig kväll och underbar natt. Fick besök av mamma lite senare som gav mig en datastol!!! Äntligen slipper jag sitta på min pinniga köksstol, woohoo! :D

Vid halv tre drog vi ner till pizzerian och mötte Hanna utanför, det blev bakiskäk med pizza och kebab. Massa skratt och flumm såklart och nu har även Isabelle lärt sig att Jessica är lite smått lik en viss Robert Wells! ;)

Eftermiddagen bestod av family guy tittande och mys med min baby, på kvällen blev det födelsedagsfika med henne och Jessica, vi åt kladdkaka med glass och höll på att spy för vi tog kanske liiite för stor bit var! Sen var det dags att säga hejdå till min sääämbo som flyttade hem igen buhuuu! ;( Jag saknar henne faktiskt redan!

Idag har jag varit så sjukt jävla duktig och tokstädat hela min lägenhet!! Jag har dammat bort vartenda katthår och dammsugit överallt! Skulle ha torkat golven också, men måste tvätta min mopp först för den är kind of disgusting! Anyhow.. det är inte 5 kg grus på golvet längre!

Snart kommer Isabelle hit så nu ska jag faktiskt gå och fixa lite nudlar, jag älskar verkligen att inte ha några pengar.. ge mig onsdag nu!

Slänger in en bild från förfesten i lördags! :)


Smell yah!/m

moraaaaaaaaan

Jag skulle kunna sparka in huvudet på någon, jag blir så jävla förbannad!! När tänkte folk börja bete sig som vuxna? Ni är för fan mellan 19-22 år gamla, men ni beter er som att ni inte vet hur ödmjukhet stavas överhuvudtaget. Vad är det som är så svårt att förstå. ALLT KRETSAR INTE!! Åhhh.. people..!

Jag mår bra med henne. Jag tycker om henne som fan, och ni kanske kan förstå att hon tycker om mig också? Visa att ni är hennes vänner förfan, jävla moraaaans.. ;( Blööööh..

Snart kommer Jessica över och då ska jag försöka tagga till, det är för fan jag som fyller år och ska firas, men jag är sjukt otaggad. Att folk man inte ens känner kan förstöra mitt humör så pass mycket. Gah.. mennnne.. IGNORANCE is my new best friend!!

tjaråååå in i dimman! /m

mjau

Well hello there! Jag vill skriva blogg, men vad ska jag skriva om? Hmm.. Jag är glad och jag mår bra! Hääähäää! Red min häst för första gången på 4 veckor igår och hon var superduper fräsch i benet och hade väl lite dålig kondis kanske men ääh! Vi taggar till nu och sätter igång henne för den 3:e februari är det dags för hoppträningarna igen! Jag längtar!! Min hest är best! :*

I helgen blir jag ett år äldre huhu! Jag fyller tjugofuckingfyra år!! Död åt den som glömmer min födelsedag mohahaa! Min mami hade iaf funderat ut en present åt mig och lät värsta lurig på rösten! Och ni vet väl att jag är en attentionhoe och älskar uppmärksamhet? Så ge mig presenter ffs om ni fortfarande vill att jag ska säga hej nästa gång vi ses! ;)

För övrigt så är jag fett jävla kääääär och är sjukt glad att jag har träffat en så himla fiiiiin tjej! Jag är så där busigt fnittrig och längtar efter henne hela tiden. Då jag inte umgås med henne förstås.. ;) Såatt jag kommer nog inte ha så mkt tid för att skriva blogg på ett tag hääähää!

Over and Out! /m

even is the sky is falling down

NUUUUUUT NUUUUUUT!!

Jag känner mig typ mer levande än på länge, it's kindaaah sick! Har inte sovit särskilt mycket de senaste nätterna, men det gör inte så mycket för jag är taggad med energi om dagarna ändå! :) Det känns fint som fan att Jessica bor hos mig, min ångest är som bortblåst, inga ensamhetskänslor anymore, för när jag väl är ensam njuter jag bara. Jag vet att någon kommer hem och babblar strunt med mig sen ju.. ;)

Igår var en busig dag! Men jag gillar bus! Iaf.. Efter stallet följde jag med Sandra hem, hon har flyttat till Hässlö nu och bor skiiitnära stallet i ett jättefint radhus! Fick hälsa på deras sjukt söta Chihuahua valpar som bara är 6 veckor gamla! Jag smälte lite inombords och ville helst gömma dem i mina jackfickor.. Fick höra massa om Thailands resan, se på bilder och allt hon hade köpt. Fick även en klocka i present därifrån som jag gillar mycket!! Den är verkligen min stil, tack bejbii! :D Åt tacos där och sen drog vi med Rosanna till Carrot och snackade, datanördade och kollade på American Pie 2 som gick på tv, haha sjukt rolig film det där! Jag gick hem vid tolv och somnade som en stock!

Imorse hade jag morgonen i mitt söta lilla stall, det tog exakt en timme från att jag gick på bussen dit tills att jag stod och väntade på bussen hem igen, fett snabbt och jag tog det ändå jävligt chill? I have them skillz..!

Nu tvättar jag som faaan och sen blire att åka ut och fixa allt till Lizzy och även kvällsfodra. Efter det blir det antingen parteeey eller lugn hemmakväll? Kan inte bestämma mig och jag vet att jag borde vara hemma för jag har morgonen imorn igen, men samtidigt så är jag så sjukt taggad!

Förövrigt så knarkar jag down, här är skönaste remixen av låten!



Just let it be, come on and bring your body next to me
I’ll take you away, hey, turn this place into our private getaway
So leave it behind 'cause we have a night to get away
So come on and fly with me, as we make our great escape

Puss/m

daaaaawn



So come on and fly with me, as we make our great escape



Vi gjordere, vi gjordere igår såattsäga! Partehey med allt vare innebär!
Sjukt kul! Sjukt galet! Sjukt jävla fulla! Sjukt mycket intriger!
Men jag älskar vårat gäng, våran family, så hoppas det blir ordning på allt!
Det var inte igår jag fastnade på en vimmelbild hohoho, here it goez!


Ingen aning om vad grabben heter, men han sa att jag var cool, det gillas! (h)

Väntar på att min sambo ska komma hem från skolan, sen ska vi fixa något att äta och ikväll blire att ta det jävligt chill, baksmällan känns fan fortfarande. Jag är inte van att dricka såhär "ofta"! ;)

Puss/m

speak to me



Go ahead as you waste your days with thinking
When you fall everyone stands
Another day and you've had your fill of sinking
With the life held in your
Hands are shaking cold
These hands are meant to hold

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through
Move along
Move along

When everything is wrong, we move along


whoop whoop!



Min vackra bondkatt Ida! :*


Hoho!! Det verkar som att jag och syster har något stort på gång!! Moahahahaha!! Let's prova och se om det funkar liksom.. ;; Men vad det är får ni inte vetaaaaaaaaa! *lipa*

Vem ska få gå på gratis bio då? Jo, jag!! Fick ett sms av Mimer idag och tydligen har det pågått någon "Miljökamp" i soprummen och jag och mina grannar hade tydligen vunnit den maha! ;) Som belöning bjuder de på bio, så på Söndag blir det jag och förhoppningsvis Jessica (jag menar, man borde väl få 2 biljetter?!) som går på SNABBA CASH! Det bästa är att vi tjajat om att vi ska se den när den kommer på bio, whoop whoop! :D

Well, annars då? Jorå fan! Jag taggar inför parteeeeheeeyy!! Onsdag it is!! SHAAAAKE IT!

H to the A!! Känns som att vi brukar skrika rätt bra till den här låteeeen eeeeey!!



Hej, du sitter och stirrar
Jag vet du vill ha mig
Så ställ ner ditt glas och följ med mig hem
Men du, din söta kompis, har hon någon pojkvän?
Om inte så har jag en kompis till!!

Förövrigt saknar jag Maja och jag vill fika på Espresso House!!

Nu ska jag och syster busa lite!
Smell ya!/m


meow

Jag är trött, trött, trött, trött! Så därför borde jag ligga i min säng och sova sött nu, men jag är som en trotsig liten skitunge och ska bara.. skriva blogg först!

Min pärla mådde bättre idag, men benet är fortfarande svullet och varmt, hoppas det är ännu bättre imorn, ska iaf gå en promenad med henne. :) Skönt att jag lyckats få tillbaka rätt mycket av min vara-i-stallet-hela-tiden-känsla, för jag har saknat den! Det var så härligt att stå och mocka idag, rensade tankarna och det behövdes vill jag lova!

Kvällen spenderades på andra sidan stan med Robin, Jessica och WoWjocke.. haha, jocke är verkligen WoWjocke! Han satt och spelade hela tiden medans vi kollade på två filmer, först scream som gick på 5:an och efter det The Hitcher som vi hade hyrt. Och den var grymt lika rå, bra och välgjord som när jag såg den back in tha days 2007! Det var en cozy kväll med mina fänzy friends såattsäga! ;D

Nu tänker jag inte trotsa längre, mina ögonlock är sjukt tunga! Hoppas på att jag slipper ligga vaken till morgontimmarna denna natt!

Btw, Green Days nya skiva.. G R Y M !

Natti!/m

hoho

Vet ni vad det sköna med att ha borderline är? Jo såhär äre vaaa, att när jag är ledsen och mår dåligt så äre verkligen ett helvete, men när jag istället är glad och lycklig så är jag så jääävla glad!! Och det är rätt skönt att det kan vända på en dag, och ibland mindre än det. Det är inte så skönt när det vänder från glädje till ledsamhet, men tvärtom äre rätt jävla najs alltså!

Jag låg nerdeppad och ynklig i min säng hela dagen igår, verkligen heeeela dagen. Förkyld var jag också, men sen framåt halv tio på kvällen så tänkte jag att nej, vad fan.. ska jag ligga här och bara.. ligga? NEJ! Så jag tog tag i min jävla krage och tog bussen hem till Maja där hon och resten av mina älsklingar var. Det blev en slapp myskväll och massa skratt som vanligt! Sandra har äntligen kommit hem från Thailand och brun som fan är hon! Kändes bra att få krama om henne igen! :) Jag älskar er mina fina tjejer, ni får mig alltid att må bra när jag mår dåligt och får mig att må ännu bättre när jag mår bra! Ni är så viktiga för mig, ni får mig att orka!!

Idag hade jag tänkt börja rida min häst igen efter hennes (och min!) vintervila, och var så glad när jag stod i boxen och borstade henne. Berättade för Erika att hennes galla på frambenet nästan hade försvunnit helt nu under vilan och var jättetaggad på att rida! Sen kommer jag till hennes högra bakben och då har hon två sår och benet är svullet och seriöst nästan dubbelt så tjockt som det ska vara! :( Så det blev till att spola, tvätta, fixa, trixa och lägga om bandage på pärlan. Får hoppas att det ser bättre ut imorn! Lilla älsklingen<3

Nu väntar jag på att Carrot ska komma hit så ska vi ner på stan och fika sen ikväll. Alla andra busungar ska ut och festa och härja och ha sig, men jag har ju inga snygga kläder eftersom jag aldrig orkar tvätta.. (a) Så det får bli en myskväll i mjukisar istället.. ;D Taggar satan redan nu till parteeyparteey som fan hos bästa antmountains nästa vecka!!

Tjarrååå och harebraheiii! /m

knowledge

Nu vet jag vad jag ska göra, jag ska ta med min kamera till stallet imorn och trotsa den jävla kylan. Jag ska klä på mig så inihelvete med kläder och sen ska jag ta med mig mackor och varm oboy. Jag ska vara i stallet och bara mysa och bara må så där bra som jag kan göra där! Jag ska fota min vackra springare när hon busar i snön. Jag ska rida världens mysigaste ridtur helt ensam, bara hon och jag. Och jag vet att jag kommer må så jävla mycket bättre efter det. Jag ska hitta tillbaka till hästtjejen inom mig. Jag tänker skita i allting som får mig att må dåligt nu, för jag orkar inte. Jag orkar inte bry mig, jag orkar inte ha ont. Nu släpper jag det, jag tänker släppa allt. Det är inte värt det, för jag får ingenting, absolut ingenting tillbaka. Det är du och jag älskade häst, som det varit i över 7½ år nu. Du är min drog och ingen kan få mig att må så bra som du. Jag tänker fixa det här nu!!


vår 2009, maskeradhoppning


vinter 2008


hösten 2004


vinter 2006


2007. ridtur till hälla och mcdonalds (a)


höhöhö, drive through... gissa om vi fick blickarna på oss? ;)


hösten 2007


sommar 2005


maj 2005 wirsbo. våran andra tävling tillsammans, felfria i 90cm, 8:e plats i 1 m. :')


i sommarhagen 2005


du och jag och framtiden :')


höstmys för massor av år sedan


2006. checka mitt långa hår här då... :o


maj 2008. halt från april - augusti. värsta tiden ;(


maria norlin träning hösten 2008, efter den långa skadan :)


dressyrtävling på hemmaplan... 2007 tror jag :)


sommarbete 2008, då hon var halt.

Skulle kunna lägga in hur många bilder som helst för jag har ca 1500 bilder på min häst i datorn (a). Man samlar på sig en del under alla år. Men jag slutar nog här haha.. Nu är jag mycket gladare när jag samtidigt har kollat på massa massa bilder och får så fina minnen i tankarna. Tack för all kärlek du gett mitt i livet underbara varelse!!

Dags för sängen då om jag ska orka upp i tid imorn. :) Natti! /m

ensamheten

Sextusen vintergransljus mot ensamheten, ensamheten

Ett helt nytt ljus ger oss nytt hopp
Men även skuggorna blir större nu
Och inget är sig längre likt

I din värld av mörker syns dina brister, mina fel
Som sprickor där ljus kan tränga in
Och jag inser plötsligt, kärlek får man bara se
När tak och väggar rasar in igen i ensamheten

Ensamheten, ensamheten
Det är så svårt att höra vad du säger
Ensamheten, ensamheten
Vad är det du egentligen vill säga?


01.00

Kriterier för borderline som stämmer in på mig och som jag just för tillfället kommer ihåg är...

en kronisk känsla av tomhet och separationsångest.

Det gör så ont, så obeskrivligt ont allting. Vill inte gå och lägga mig, vill inte vaka vaken, vill bara sova en drömlös dröm ett tag och vakna upp när allting är bra. När den där tiden har läkt alla mina sår och mitt hopp om att orka har återvänt.

Förlåt för att jag panikar och är som jag är, jag hatar det. Förlåt att jag ältar hela tiden och bara är ledsen. Förlåt att jag tycker synd om mig själv. Jag känner mig bara som världens mest ensamma och minsta person just nu.

Kan jag få spola fram tiden ett tag så jag får känna känslan av att vara glad igen?

en kråka i näsan?

Jag har nu efter att ha varit frisk i 2 ½ dag fått mig en underbar förkylning! Ingen är gladare än jag! Ellerrrrrr? Damn vad jag hatar att vara sjuk, speciellt när det är kallt ute. Jag lovar det är kylans fel att jag nu får kurera mig med värktabletter och sömn hela dagarna. Det är så trist. Jag vill ha lite varmare, det kan väl vara typ -5 inte jävla -25!! Jag är inte gjord för att leva på antarktis! Jag förklarade hur jag mådde för min kära vän Elena som till min stora ära ritade mig som fantomengubbe på msn. Stilrent! Det är precis sådär jag känner mig!

"ditt huvud är liksom så tungt att det tippar bakåt"



Over and fucking out! /m

friends

Jag behöver er, jag behöver er så jävla mycket nu!!


Jag vill bli glad igen, en glad mikeliii!!! Jag ska bli det!! Jag tänker bli det!!
Jag har fan inte kommit såhär långt i livet för att bli knockad bara sådär!!
Vill ni hjälpa mig att bli glad tillsammans med min beslutsamhet?!
Love you all!

yeah

The city is at a war
Playtime for the young and rich
Ignore me if you see me 'cause I just don't give a shit

mikeli?

Hur länge orkar jag ha på mig min glada mask och låtsas som att allt är bra? Hur lång tid kommer det ta innan jag inte orkar mer? Hur många tårar har mina kinder fått lov att känna sedan allt började? Är det meningen att livet ska innehålla mer smärta och sorg än glädje och lyckorus? Är livet ett helvete och det bra som händer bara en bonus? Vad är livet egentligen? Vad är meningen med allt skit man står ut med?

Jag kan inte längre koppla bort mina dåliga sidor, jag har ingen kontroll över någonting. Jag är så rädd, så rädd att förlora er, ni som betyder för mig. Jag är så rädd att mina dåliga sidor ska ta över hela mig, bete sig dumt och skrämma iväg er så ni aldrig någonsin vill komma tillbaka igen.

Just nu är jag så jävla nere i skiten och jag ser ingen väg att kunna ta mig upp. Tårarna rinner när jag skriver detta och jag vet inte vad jag ska göra längre för att lugna ner mig själv. Ingenting verkar hjälpa.

Jag har tappat bort mig själv och jag vet inte hur jag ska göra för att hitta tillbaka igen.

Jag ser inget ljus och jag orkar inte leva i mörker.


=(

Det är inte okej att inte kunna sova när man mår såhär! Just nu skulle jag bara vilja skjuta mig själv, jag trodde jag var frisk igår? Nu har min hals svullnat igen och jag har ont i varenda kroppsdel som finns. Jag kan inte ens sova för jag mår så kasst. Har legat vaken sen halv tre och inte kunnat somna om. Jag tror jag dör. Skjut mig?


blöhöö

Tjobidooo, jag är en sjukling.. och jag vet att jag tycker sjukt synd om mig själv när jag är sjuk.. (a) Men vem ska annars göra det liksom?! ;D Hela dagen har bestått av sömn, plus ca 1 timmes data på kvällen, skulle kolla på ett dubbelavsnitt av Family Guy på 6:an mellan 20-21 men orkade bara kolla i en kvart, sen däckade jag igen.. :( Vaknade vid tolv igen och nu har jag faktiskt orkat sitta vid datorn i 3 timmar och även ätit 2 mackor, tjooho! Jag saknar Maja och Jessica mezzzzt och även min zöta lilla häzzzt! Jag vill, vill, vill vara frisk imorn!!

Sitter och lyssnar på Billy Talent, det var sjukt längesen! Pratar med 2 st på msn och känner mig som en zombieee, mina katter har damp och springer omkring och jagar varann och saker på golven. Jag vill oxå vara pigg och ha damp, men näääh..!


LillIda, tänk att hon blir hela 4 år i mars.. tiden går sjukt fort! ;o

Jag har fan ingenting att skriva om.. händer inte så mycket när man är döende i sin säng!! x) Tack till Mikaela Boströöööm och Jessica Haraldzzzzon som tagit hand om min Lizzy, hoppas att jag kan åka ut och pussa på henne imorn!

Puss/m

2010

Årets första dag började med feber, näsblod och en jättesjuk Mikaela. Trots att jag tog det lugnt igår och bara var hemma så blev jag sjuk!! Kan livet vara mer orättvist? :( Har sovit hela dagen, och orkat titta på 3 avsnitt av Lost på kvällen. Nu har jag lekt lite vid datorn och är astrött redan efter typ en timme. Tänkte kravla mig in i duschen för att svalka av min varma kropp, den bara kokar. Sen ska jag sova, sova, sova så att jag är frisk imorn för jag tänker fan inte vara utan min häst en endaste dag till, jag saknar dig så det gör ont älskling! Så håll tummarna för att jag vaknar feberfri imorn.

Puss/m


Liizzziiiee, Piiizzziiieee, världens bästa häst! :')

RSS 2.0